Bajs! (japp, haha)

Godmorgon!

Visst är det väl roligt att jag fått DIARRÉ under natten, lagom tills vi ska åka....? Ja, jag menar det!

Nu ska jag snusa upp en dosa snus och dricka 77 koppar kaffe sen kanske vi kan dra - ja en stund efteråt alltså när man är HELT dränerad ;D Fan vad jag är äcklo som bloggar om SKIT! Höhö.

nagellack

Är det här ett SKÄMT eller...? Avskavt nagellack, jo det är ju det man är ute efter.


http://salongk.msn.se/msn_mh_article.aspx?articleID=5154&categID=26

something (brown) is in the air!

Tjena!

Varit värsta härliga sommarvädret - även HÄRUPPE - idag! Såå nice! Pluggat vägmärken och lite i mc-boken. Käkat lunch på gräsmattan. Bara varit med barnen ute hela dagen, legat i solen och hinkat kaffe och njutit av lite välförtjänt värme... och sen trevligt besök & promenix :)

Har packat och farit runt här som en berguv med eld i röven, men nu börjar vi bli klara! Jag måste erkänna det, trots att tiden gått så fort (jag har fortfarande vår 2005 eller nåt ;D) så har jag lite svårt att faktiskt FÖRSTÅ att det är sommar. Semester snart och så. SICK! Men bra ;)

Har gått och tänkt på Sweden Rock hela dagen idag, så den där festivallusten har verkligen smugit sig på, ordentligt! Känner mig pepp och det nästan SURRAR i kroppen!

Är bara lite skit kvar att packa. Gummistövlar är redan inslängda i bilen - ett måste. Undrar för övrigt vad jag ska ta med för skor... tror det får bli mc-boots, sköna flipflops och slitna svarta ballerinor (som slängs sen)
Imorgon Sthlm och öla med Majja och sen KISS! Blir ju såååå jääävla bra det här :D

Nu ringer Madde (149½, Lottie ;D)

Over the edge

Lite smått mörbultad idag efter min bravad igår, men ingenting som lite rabarberpaj med vaniljvisp inte ska kunna bota! ;)
Schysst med trädgård ändå, vi har 2 äppelträd... flera vinbärsbuskar, hallonbuskar... 2 plommonträd... ett körsbärsträd och rabarber dårå. Bra det :) Extra bra eftersom jag inte alls har något intresse av att plantera och hålla på och joxa (tyvärr!) Det som sköter sig själv däremot tackas och tas emot ;) Vi hade växthus innan, men rev ner det för jag fick mest ångest av det för alla TJATADE på mig om det där  :D *tönt*

Har försökt göra undan så mycket det bara går idag, eftersom jag har lite stressfel i hövvet eftersom vi snart drar iväg... betalt räkningar, donat med det ena med det tredje... och sånt. Yeah.
Ringde körskolan och bad att få skjuta upp teoriprovstiden. På ett sätt känns det som ett nederlag, på ett sätt känns det snarare insiktsfullt... sanningen är den att jag har inte hunnit/orkat/whatever pluggat alls så mycket jag behöver än, och inte fan kommer jag hinna göra det till den 11:e när vi är iväg! Så ska ta första semesterveckan och ägna mig åt det i lugn och ro och låta barnen vara på dagis då. Passar alltså på att varva ner ifred OCH plugga då, blir perfekt det! :) Gör jag det den första tiden blir det ju mestadels gissningar, eftersom jag har inte hunnit plugga själva MC-delen än...

Kommande tid tills vi drar ska jag försöka att varva NER (för att sen varva upp som sejtan på fredag ;D) behöver det, har varit alldeles för mycket alla kategorier på sistone! Känner mig relativt lugn just nu, men det är nog också för att jag hunnit med det allra mesta, inkluderat såna där småsaker som man lätt glömmer bort och skjuter upp... måste försöka hålla käften också så mycket som möjligt för jag är fortfarande lite smått hes...... och det är fan inte så lätt. Hehe.

Nu ska jag lyssna på RATT och bli på sådär extra bra humör :D

platt fall

The shit continues.
Eftersom vi varit hemma idag pga omständigheterna så tänkte jag att Eddie skulle få cykla en liten sväng nu ikväll, Adrian fick sitta i vagnen för att Eddie skulle få cykla så snabbt han ville utan att vänta på oss.
Låg någon skum metallring på marken som jag ej såg (SOM NÅGON PLACERAT UT DÄR, VET PRECIS VEM ;P) som jag FASTNADE (!) med foten i, varpå vagnen välter bakåt med Adi i. Jag ramlar själv raklång framåt, och slår mig precis överallt. Men det värsta är att Adrian far ut vagnen och slår upp en bula i huvudet :(
Blev liksom helt suddig i skallen efteråt, sådär hemsk overklig twilight zone-känsla... stapplar hemåt och känner mig helt dimmig.
Känner mig inte helt ok nu heller, men är glad i alla fall att barnen verkar oskadda och så.

I övrigt är jag mest helt slut så jag orkar inte skriva mer... sänd lite good karma häråt, pliiiis!

Murphy in the air - AGAIN!

Sammanfattning: FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Say no more. När ska allt skit sluta...?


ljust

Det börjar bli ljust ute! Jag kan inte ens bli mörkrädd nu, tjooohooo! Det här är Norrlands hämnd för att vi har senare vår häruppe. Hehe.
Man får helt galen pastellig 80-talig klädsmak varje år och blir helt speedad av allt ljus :)
And I TRULY love it. Är LIVRÄDD för att det ska gå för fort. Sådär äckelfort att man inte hinner med, och så plötsligt är det frost på marken... skrapa bilrutor & liknande skit och FRYSA....

Fasar redan nu för mörkare tider för att jag har blivit så deprimerad under höst och vinter på senare år och mått så himla bra istället nu och framåt.... tänker inte ta ut ett skit i förväg såklart, men jag är RÄDD....

Jag ÄLSKAR den här årstiden!!!!

Slösat ut min kväll på melodifestivalsskiten ikväll med Anders... eller trevligt att umgås, såklart! Fast jag låter mest som en hes berguv som tappat kraxet. Nu ska jag vila upp mig så jag kan sjunga och prata imorgon igen, har inte kunnat säga ett ord extra idag pga rösten kan jag lova... kanske skönt för omgivningen men det är asjobbigt för mig ;) Sen har vi grillat och det var BÄST, så fick mersmak - repris imorgon! NATTI!

Ovanligt uttråkad!

Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag är uttråkad! Inte så ofta man är det precis, finns ju alltid nåt att sysselsätta sig med! Men den här irriterande HALSEN och HUVUDET alltså.
Sitter här och slösurfar runt och hittar inte ens nåt att lägga bud på på varken ebay eller tradera, och är för snål (läs fattig) just nu för att smälla in en order nånstans. GRRRRRRRRRRRRR....

And everything bores the crap out of me. Det jobbiga är att jag känner inte ens för att göra nånting, så ingen aning vad jag ska sysselsätta mig med... det här är ju helt... ovanligt! Man kan ju inte lägga sig. Nej, det KAN man fan inte!
Men man kan ju inte parkera sig framför datorn heller när man inte orkar. *suck* ;)

Jag ska helt enkelt göra mig en fet grogg och sätta mig i soffan och tända ljus och ringa nån! Synd vi inte har tranbärsjuice men då får man ta det man har. Typ.... öööh... chokladmjölk eller... kolsyrat vatten... ;) eller COLA... daah! (eller snika nån öl som D ska dricka imorgon...)

Puss!

itchy bitchy

Daniel gick och köpte läsk, glass och frusna blåbär och hallon (som jag gjorde sås till glassen av) räddningen! För i övrigt är jag döende idag. Eller inte döende, men något åt det hållet.
Vaknade upp med monstruöst ont i skallen och halsen, ipren biter inte ett skit på det här tydligen. Varit luddig i kanterna hela dagen idag, men kämpade ändå på... vilket ledde till att när väl dagishämtning, middagsstirret och allt i om med det var över kände jag mig mer död än levande och vet knappt vad det är för idag. Att jag orkar sitta här beror nog på glassen. Told you, det är THE SHIT med glass! :) (precis som att ni kommer från yttre rymden och aldrig provat ens, hehe... )

Lite märkligt bara att förkylningar jämt tycks komma lagom till lediga dagar/helger eller när man absolut INTE har tid för det! Inte för att man nånsin är sugen på en förkylning såsett, men skulle man vara det skulle det ju garanterat inte hända ett schmack på den fronten... klådan är oförändrad så ska inte sitta här och upprepa och gnälla. ;) Känner mig som ett freakin´ neggo som bara sitter här och muttrar varenda gång jag skriver! Men det är mycket det där också att jag har inte nån större lust att blogga när jag mår bra, för då finns det inte direkt något skrivbehov utan bara att njuta av varje minut och tacka och ta emot :)

Nu är ungar lagda och ikväll finns inga måsten i hela universum. Har ett enormt sug efter att tröstshoppa... Har faktiskt ingenting planerat i helgen, utan bara lite eventuella smågrejer. Känns skönt det, speciellt nu när jag åkt på det här! Daniel ska ut imorgon så blir melodifestivals-hets här och kanske någon joinar mig, dunno...

****

allergichock del 2

Fastnade precis framför Eurovision. Eftersom jag jobbat kväll så såg jag inte början, men Litauen lät helt ok. Resten är mest luddig eftersom jag inte hört några andra låtar än SVIIIDENS bidrag. Är ju knappast en ENGAGERAD tittare, men den har sin charm ändå den där jäkla tävlingen...

Allt är bra, förutom att detta är TREDJE dagen med nån slags klåda från helvetet! och få inga mysiga visioner nu på vilka ställen det kliar på, hehe, I´ll tell you instead ;) Det är i allra värst i nacken och hårbotten! Men även öronen och ansiktet. Så fort det kommer minsta hår i ansiktet blir jag helt nysig och det kliiiiiiiias värre än SEJTAN.... är helt omöjligt att låta bli!

Håller på att..... ja jag vet inte. Fortsätter det här länge till blir jag GALEN! Kan det vara pollen eller vafan är det frågan om? Ända sen min ALLERGICHOCK hos Simbha och Cissi har jag haft extrema problem, från att bli dålig om jag blir mycket utsatt för katter till att mer eller mindre vara konstant allergisk - reagerar dessutom nuförtiden på minsta lilla. Dofter, tvättmedel, ALLT... hade ett halsband häromdagen som det kliade lite av - ska jag inte ens kunna ha smycken nu? F-U-C-K!

Vågar fan inte eliminera utväxt när det kliar såhär. Så nu ser jag ut som trashqueen von SKABBOVICH.

Fått tid för teoriprov, och det är SNART... say no more ;)

Have a nice evening, ladies! :) Helosan hjälpte lite mot klådan, så kommande dagar ska jag HELOSANINDRÄNKA min slitna 30+kropp till max. ;) BAJBAJ!

Piss

FÅR EJ KASTAS UTAN ATT LÄSAS FÖRST! 
  
Mycket tänkvärt... 
  
Exempel 1: 
Kelly Sesey hade en önskan vad gällde hennes pojkvän, David Marsen, sedan 3 år tillbaka - att han skulle fria. En gång när de lunchade tillsammans friade han, - hon sa ja. 

20 minuter senare gick hon till jobbet för ett möte. När hon kom fram såg hon att hon fått mail. Hon läste som vanligt mailen från sina vänner, men där fanns ett som hon aldrig tidigare fått... Det var det här mailet. 
Hon tog bort det utan att läsa igenom det. Väldigt dumt gjort!!! Senare samma kväll fick hon ett telefonsamtal från polisen angående David, han hade dött i en bilolycka. 
  
Exempel 2: 
Ta Kattie Robbenson. Hon fick det här mailet och skickade vidare det, men hon kände inte till så värst många e-mailadresser. 
Tre dagar senare gick hon på maskerad. På vägen hem dog hon i en bilolycka, då chauffören var berusad. 
  

Exempel 3: 
Richard S. Willis skickade det här mailet inom loppet av 45 min. Inte hela 4 timmar senare var han på väg till en jobbintervju för ett seriöst företag. På vägen dit stötte han ihop med Cynthia Bell, hans hemliga kärlek sedan 5 år tillbaka. Cynthia berättade att hon älskat  
honom i 2 år. Tre dagar senare gifte de sig. Nu har de 3 barn och är lyckliga. 
  
  


Just därför får du nu detta mail: Runt hörnet har du en vän men dagar och månader går. Innan du märker det, har det gått ett år och aldrig träffar du dina vänner. För livet -  det är som ett långt sprinterlopp. De vet att du tyckte om dem som förr en gång, nu är du trött och stressad. 
Allt handlar om vårt dumma spel för att nå en titel. Du säger "imorgon ringer jag till Kajsa' men imorgon kommer och går och avståndet mellan er blir större och större. Och efter många år får du ett telegram: "Kajsa litade på dig'. Men det är precis vad vi förtjänar...  
Runt hörnet dog en vän, så kom ihåg att alltid säga vad du tänker. Om du älskar någon, säg det till honom/henne. Var inte rädd att uttrycka dina innersta känslor.

Säg till den personen hur mycket den betyder för dig. För innan du hinner bestämma dig kan det vara för sent. 
  
Lev här och nu! 
Ångra aldrig något! 
Och vad som viktigast är; var alltid sams med

dina vänner och din familj för det är de som hjälpt dig att bli den du är nu. 
  
Du måste skicka det här mailet till 10 olika personer inom loppet av 3 timmar efter att du läst det. Om du gör det kommer du att ha otrolig tur i kärlek. Människan du älskar kommer att besvara dina känslor... 





Blaha blaha.
JAG AVSKYR DEN HÄR TYPEN AV FORWARD-SKIT-MAIL!!!! Folk som skickar sån här hotfull skit borde få stryk!!!! För det är precis vad det är, ett jävla hot... jag vill fan inte skicka vidare en massa crap till andra folk och sen blir de i sin tur irriterade över att JAG sprider massa forward-skrot.  "om du inte gör såhär kommer det häääär hända..."

BAD KARMA on you folks.

I övrigt är det SKIT. A good day turned black ;P Är arg här över att jag kommer från Venus, män från Mars och Daniel är på besök från planeten Anus :( Snacka om att snacka olika språk....... FUCK!


COME TO MAMA!!!!

 image77



Tänkte låta bilden tala... ;)


lovely lördag

Är det någon av er som har nån erfarenhet av mineral-puder...? Det är dags att köpa nytt puder, och jag är lite nyfiken på just mineral-stuff....
Då behöver man väl inte heller använda foundation, som jag förstått... (??!!)

Idag är jag fullt nöjd med att bara vara hemma och mysa, fyfaaaaaaaan vad skönt! Något dock som jag ogillar är att folk alltid antar att man har samma väder som de, "är ni inte ute nu när det är så fint ute?" sa min käcka farmor nyss. Jo, bara det att det är pissgrått här och inte ens i NÄRHETEN av att se ut som att det kommer spricka upp. Fast min farmor är så söt, längtar efter att vi ska träffas snart! Och jämt när man ses ska det prackas på en 7 miljoner olika hembakta kakor, etc, helt ok if you ask me ;D Och bjudas på stek och gräddsåser. MUMMA! Ingen kan det där med husman så bra som far- och mormödrar och mammor!

Här har varit riktigt rugguggleväder på sistone, och igårkväll när vi var ute var det tamejfan nollgradigt... BRRRRRRR! Klä sig efter väder är inte min grej, det kan de andra stå för, så var ju BRRRRRRRRRR-attityd från mig kan jag lova :D

Har lite ont i skallen, men annars mår jag fan bra. Funderar på att skita i allting idag och bara vara hemma, har lite förslag annars men känns som att det lockar MER helt enkelt att bara vara hemma... do the MYS-thing, you know.

Ska ringa och höra hur Lillan mår, hon råkade bli jättefull och blev helt kräkig och däckig... men hon kom hem bra eftersom M och hon tog taxi... det är jättebra att gå ut med Leffe också, för han ser alltid till att man kommer på taxin/bussen hem. Inte så att man inte kan göra det själv, hehe, men ÄNDÅ.... det känns tryggt! Speciellt efter min incident för ett år sen... gaah!

Har precis beställt vanliga foton på 80 bilder eller vad det var... skitbra ju :) Ska bli kul att dona och greja med album sen. Tror jag ska göra ett album var åt killarna, och bara sätta in ett fåtal, de bästa bilderna... Fast när jag tänker närmare efter var det ju jävligt korkat att inte lägga upp nya bilder och beställa de också...... men ingen är perfekt ;D ADIOS!


image76

Ibland saknar jag mitt mörka hår.....

starobrno

Hej hej!

ÄNTLIGEN fredag! TJOOOHOOOOOO!

Jag sitter här och lyssnar på Def Leppard och VÄNTAR. Det jag är sämst på i universum, tror jag! Lillan ska plocka upp mig och så... ööh, ja, blir ingen utgång men hockey och bärra, ungefär. Funkar fint det! Sitter här med en kall STAROBRNO och njuter. Varit på dagisdisco och det var... ehum... ja... ingen som dansade, utan alla ungar flängde runt som de hade eld i röven. (ungefär som en annan på shoppingtur ;D)

Daniel står ute och BÖRNAR (man måste ju ÄLSKA uttrycket :D) med sin hoj, han skulle byta nåt för han ska besikta den imorgon...

NU KOM HON!!!!!

Häng med das ÄPPELbebi

Känns lite mer stabilt idag. Hade inte ett skit att göra på eftermiddagen, så tog ut friskvård.

Precis haft mamma+Adi-kväll här, myyys! Det är nödvändigt att ibland ägna sig åt bara EN i taget, utan tvekan! Vi har promenerat, handlat och sen haft myskväll med massa nötter, övrigt naturgodis och kackel. (och Adrian har såklart även fått i sig nåt äpple, i vanlig ordning... hehehe...) Och det är inte så att jag mobbat ut Eddie utan snarare för att han slocknade som en gris här innan på soffan, så blev extremt tidig kväll för honom (gud vad skönt!)
Nu är jag färdig för graven, men ska inte säga mer för då skiter sig ändå det mesta :D

Imorgon FREDAG - HELL YEAH!

Jag och Adrian på LUCIA ´07, jag höll på med håret och sminket och var på väg till jobb-fest :) Var fan mer solbränd där än nu, hahaha...
image74

Have a nice evening, ladies! :)

horisontellt drama

Har helt seriöst legat och skavt på soffan hela kvällen som ett pensionerat vrak, så ikväll MÅSTE det bli läggdags inom jäävligt kort alltså! Iofs har jag ju som sagt nästan fått LIGGSÅR av min eftermiddags/kvällsposition REDAN, men vad göra? ;)
Den här tiden på året brukar jag vara pigg som en mört, men hört fler som också är inne i nån extrem trötthetsdimma....

Det ska bli apskönt med ledig helg i alla fall! :) Ska sova 8 timmar per natt då och äta bra igen - och minska ner på chokladintaget >:D Hade handledning på jobbet idag, intressant och sådär fast man märker att man inte är van att sitta still.

GONATT - eftersom det är läggdags för mig om... en sisådär... 13 minutos ;)
Jag har korat Marabou HELNÖT till godaste chokladen idag i alla fall... stabilt, right? :P

Missing SODA!

Hallå där!

Den som stal den 1½ liters Fantan mitt framför ögonen på mig här nyss, please lämna tillbaks den inkl innehåll!  Och ge fan att bara ställ tomflarran framför mig sådär! För inte kan väl jag själv suttit och tankat i mig den (ok, Daniel fick 2 små glas, men resten...????) utan att ens vara MEDVETEN om det...? Hmpf! ;)



(Det är då fan jämt att det ska vara ett rasande tempo jämt på alla mina orala intag.... damn!)

böckling

Vilken konstig jävla dag det har varit! Varit helt fucked up i skallen idag. Hoppas INTE på repris, även fast kvällen varit rolig (trots jobb, jepp!)
Lillan, jag och Magnus var och käkade (efter vi fikat hos Lillan) och satt och diskuterade BÖCKLING (ja ni läste rätt!) en lång stund, den stilen har det varit hela dan... knäpp-samtal om menlösa saker och jag känner mig som en uppladdningsbart gammalt kackelbatteri här! För övrigt har jag aslätt att få hangup på diverse ord, tänker inte ens skriva ner övriga ord som surrar runt i skallen... :D
Känner mig lurad på böckling, för jag har hela livet trott att böckling är en fisk i sig, men tydligen är det nån rutten gammal sill bara som de rökt. Hehe. Lillan känner sig korkad för hon vet inte vad "naturgas" är för något...


Var faktiskt nåt viktigt jag skulle skriva om, men kommer bara inte ihåg VAD... ;D

Ser fram emot 3 tidiga jobbdagar, bådar gott det här! ;) (obs; ironiska sidan av mig spoken!) Sen ska mina killar på disco på fredag kväll, hur sött låter inte det då? Massa ungar som skruttar runt..... :D Men säger man att nåt är just "sött" får Eddie spel, mesen ;D "COOLT heter det mamma!" :D Måste kanske dit och vara paparazzi en stund!


Försökte klura om det fanns några potentiella gööörlfriääänds på dagis, men...
jag [ivrigt fiskande] Finns det någon tjej du tycker är söt på dagis...?
E: [tankepaus] NÄÄÄÄÄÄ!!!!!!
jag: men är det inte någon tjej som är sådär extra snäll då...?
E: fröknarna!
jag: jaha...

Tror det får vara slutlyssnat på Sune på kvällarna. De älskar låten "tjejbacillen" eller vad den heter och verkar vara smått inspirerade av det tycker jag mig ana...





Nu ger jag upp här, i dubbel bemärkelse! SWEET NIGHTMARES, SUGABABES!

ensam

Ungarna är lämnade på dagis och jag kom precis hem igen. Det är så märkligt tyst överallt! ;) Vad ska man göra NU då...? Hehehe....
Det riktigt kliar i fingrarna efter att köpa nåt, säkert också bara för att jag vet att jag inte borde shoppa nånting nu eftersom det ekonomiska läget är som det är ;) Snacka om att man motarbetar sig själv!

Näe nu är det dags att smälla på några gamla hederliga dängor och sjunga falskt här! Fast jag vill ha sällskap! Konstigt, man längtar efter att vara ensam, sen när man väl är det så blir jag mest rastlös och har ingen lust längre... kanske borde lägga mig och läsa mc-teori men har INGEN lust alls. NOLL. ZERO. (Åh, vad gott med läsk, förresten!)

Försöker visualisera mig själv åkandes i solen... med håret fladdrande under hjälmen, men ingenting hjälper :D


Sådärja, drar till Lillan och fikar istället... fan kryper i kroppen... obehagligt! Blåsigt och konstigt ute, så har KLÄDBESLUTSÅNGEST för övrigt. Är förvisso inte den frusna typen, men tror det får bli jeans. Blåsväderjävel ute.



Oj vad längesen det var jag lyssnade på SEPULTURA! KUNG, för att klämma in en norrländsk hederlig fras ;) Eller förlåt, KÖNG skulle det ju stå... and now I´m GONE!

clueless

Nu är det dags att dra åt bromsen, råkade gå in på internetbanken idag, gaaaah! Fast det är rätt åt mig, man måste ha mer koll än vad jag haft på sistone!
Allt är bara fint annars... vet inte vart den här dagen tagit vägen dock. Mystiskt. Missing time, nu igen. ;)


Jag har lust att grilla och vara långledg och dricka ööööl!!!

vuxenpoängsjakt

Har varit ute ikväll och rivit ogräs i trädgården, eller ehum, ja jag drack väl mest kaffe och de andra krattade och klippte rosenbuskar, etc...... ;)
Sen fick jag ett ryck och plockade jag massa nässlor och gick in och improviserade ihop en nässelsoppa, något jag inte ätit sen jag var liten! Blev gott i alla fall, men vuxenpoäng på det då... rensa ogräs och göra nässelsoppa en lördagkväll ;) Kan för att plussa på min poäng även tillägga att jag såg säkert minst en kvart på KÖRSLAGET (vilket jag inte sett en sekund av tidigare...) men Bohemian Rhapsody var så bra att jag inte kunde slita mig :) Jag börjar bli bra seg, men sådär skönt seg... har ju jobbat idag och tidig morgon och för lite sömn i vanlig ordning. Lalala. Bra folk iaf som jobbat och sen vetefan vart den här dagen tagit vägen, men i vanlig ordning kväll igen...

Puss från en tant! (akta lösgaddarna!)

image73

Fkn amazing! Daniel in action... i mina skor ;)

bakis trots allt.

Det är ett mirakel hur jag lyckades bli bättre, vart av nån anledning skitrisig efter muffinsen (eller MUPPINS, som äppelbebin säger :D)
Det var då baksmällans register blommade ut för fullt. Bläh!

Så var i vanlig ordning sen till jobbet och den förste jag mötte var naturligtvis STIRR-GÖTE som var kvar på övertid som vanligt... baaaah.
Har annars gått över förväntan att jobba, osv... i vanlig ordning världens sug efter allt möjligt, köpt bl.a...
1) flottig kräftsallad
2) räkor på burk
3) såna där delikatesser, typ marinerad fetaost, marinerade champinjoner och syltlök (sistnämnda min senaste passion!)
4) OST (ej flensost)
5) färskost
6) äh....

Nu mår jag bra igen, chips och dip och läsk hette lösningen. Känns dock SÅDÄR att man ska jobba hela helgen nurå... uff...
Adrian står här och babblar om motorcyklar och klockan är halv 12. Herregud.

Tänkte lägga upp bilder på vårt badrum men DET GICK TYDLIGEN INTE SÅ BRA ALLS... suck...

lättirriterad ;)

Sitter här, lite smått bakis, och retar mig på allt från a till ö... >:D

För det första. Vad är det med folk och STAVNING då? Är hela jävla traderas användarkår ANALfabeter OR WHAT?

storleg 40  och  tips  jag har kombinra med bälte och pasa perfekt i varma lendena bekvemt garantera

 i prickig fodrad chiffong med mycket vidd

. . Dragkedja i sidan.0ch kniter man på medijum med band

"varma lendena"? ursäkta mig men SHUT UP..... cp....

Funderat ganska mycket över en vänskapsrelation i mitt liv, eller för mig känns det snarare som en före detta vänskapsrelation... hursomhelst ännu en gång kommit fram till att jag faktiskt inte har några problem med att "låta gå"... tack för den här tiden. Kanske låter kallt, men jag är inte kall... snarare realistisk och inte ett skit sentimental. Jag vill lägga mitt krut på människor jag VET finns där för mig... jag behöver inte människor som jag inte vet vart jag har. Eller de finns där på deras villkor, när det passar dem, osv. NO THANKS, klarar mig bättre själv och slipper då bli besviken på köpet och slipper ödsla energi som jag inte har på relationer som inte funkar.
Med vissa är det så lätt, oavsett avstånd, och även om man inte hörs så ofta fortsätter man där man slutade... okomplicerad vänskap liksom... men med andra fungerar verkligen inte detta, förstår inte varför det är så olika? Orkar förvisso inte analysera ett skit idag, för min hjärna känns som en fejkhjärna som bara är ditplacerad bara för att fylla ut tomrummet i vattenskallen :D Även fast jag inte skrivit så ingående så kändes det skönt att skriva nåt om den saken... :)



HAHAHHAHHAHAHAHAA förde just över bilder från kameran. HERREGUD. Ser man verkligen ut såhär PATETO potejto? Shit! :D HEJ HEJ JAG HETER TESSA, DET HÄR ÄR MIN NÄSBORRE!!!! Man ser ju för fan rakt upp i hjärnan. Hehe.
image72
Nu ska jag gå och leka med barnen, som jag brukar säga - det är tur man trots baksmälla inte blir alltför fucked up, för då hade jag verkligen aldrig gått ut, eller festat alltså... det får inte gå ut över mina älsklingar heller! :)
Eddie iofs bara väntar på att jag ska flytta mig från datorn så han ska få spela... fisbarn! Nu ska jag ringa hit Leffe för jag har horribla baktankar - han ska få köpa med sig nybakta muffins från Micks över gatan ;) *lat*

Puss på nosen!


rebella

Idag har fan inte varit nån bra dag alltså.
Känt mig risig, frusen, ont i skallen och nästan febrig... MENSIG och mysig på köpet... (mellanblödningsjävel igen)
Gick och la mig innan och sov på soffan som en gris, fuck principer idag! ;D Och efter 2 ipren så orkade jag t.o.m gå och handla glass som jag INMUNDIGAT... (moget ord va? och ganska så APFULT, för övrigt! :D) kanske kommer jag överleva även det här ;) hihi...

WHAT´S WRONG? För att låta som ett depp-neggo. Känner för övrigt att det är några grejer som gnager inombords, men känner mig låst för vill inte lämna ut för mkt här... och så har det varit en JÄVLIG höst och vinter, har aldrig varit såhär mycket sjuk i hela mitt liv, helt ärligt! Inte så konstigt kanske att man inte är på topp. Vill mest bara vara mitt vanliga knäppa jag. Som jag är samtidigt, sure... men är så trööööött och orkeslös hela tiden ju...! Kanske har järnbrist eller något?

Nu ska jag återgå till brevskrivning och det där trevliga jag höll på med :) (obs: inte ett skit ironiskt :D)

Bra saker är i alla fall att jag är omgiven av underbara människor (även fast inte alla tyvärr bor geografiskt nära), har underbara härliga skrattmåsar till barn, och det mesta annars är också stabilt och soft :) Jag är tacksam, även när inte ALLT är på topp... ska fan kämpa vidare mot all trötthet och all sjukdom, nån gång måste det väl vända?

Puss! (med munskydd för att ni ej ska åka på nån jäkla förkylningsvirus dårå ;D)

Faaaaan.....

Det går åt skogen det här!

2 minutes to midnight, höll jag på att skriva, men nää men GRÄNSEN för ikväll dårå... ser den ryka och förintas -  kvar sitter jag i ostbågsposition här framför... med stirrande, ihåliga, övertrötta och svidande ögon. Superlativ-o-rama.

Men det har ju sin charm ;)

sömnjävel...

Inatt SKA jag sova innan kl. 23...... punkt slut!

Tror ni jag lyckas? Konstigt man är ett vrak när man sover kanske 5 timmar per natt på vardagarna jämt, jag behöver utan tvekan minst 7 timmar (och inte mer än 8 heller :D) Det här håller ju fan inte....

Natti! Eller ja, snart ;)

salong Tessa Trotsig

Lekte hårfrisörska innan Adrian la sig. Han är numera korthårig, det svider i det stolta mammahjärtat när man ska klippa av de där vita tussarna vill jag lova! Men han har verkligen fått mitt hår, det blir liksom toviga dreads direkt, han har haft så långt hår också. Vilket är så fiiint! Blir nog bra det här också, men behöver bara vänja mig ;)
Jaja. Bara den andre långhåriga ungen kvar ;) Men tänkte att jag bara ska toppa hans hår, för han har inte alls samma tov-hår utan Daniels kraftiga hårstrån... visst var det intressant för er att veta? :) Hehe.

Orkar faktiskt inte skriva mer men helgen har varit himla mysig iaf...

fredagsfläng!

Helt SLUT efter den här dagen, massor med städ på jobbet (som man inte var ett piss upplagd för...) Och sånt där väder man blir sömnig av... har mest hasat runt och flamsat idag ;D Åt alltifrån talgoxar aka tall-jox till allt möjligt annat trams :D Mats och jag kom på att vi kunde bli hantverkare, för de verkar ju också mest gilla att sitta still och pausa ;) Och är inte så bra på att varken planera eller hålla tider... hehehe!

Sen efter jobbet kom Anders som var snäll nog som ville vara smakråd och glida med på en Birsta-visit (han är den enda av manligt kön jag träffat som orkar med en shoppingtur utan minsta sekunds gnäll!) vi har gått runt och kollat efter nån snygg växt till badrummet, vet preciiiis hurdan jag är ute efter... nåt slags brunt, snirkligt träd... :D Eller liksom såna PINNAR bara. Och nån stor vas/kruka i beige eller benvit. Men har bara gjort lite research, inte köpt nåt - förutom massa snygga ljuslyktor på indiska och lite skrot på ÖB.

SKIIIT att D ska ut imorgon, annars hade det varit bäst och så med Ösd-tripp! Men går inte att bara åka söndagen, blir inte lönt helt enkelt. Och bilkrångel på det. Är nåt som läcker, man måste fylla på olja... ehum... eller ja, Daniel... när jag blir stor ska jag lära mig MASSOR om bilar, lovar!

Skulle precis föra över bilder till datorn, då dog batteriet... och laddaren är hos Elin. Grr. Orkar fan inte leta vanliga batterier. Om jag inte hoppar in i duschen snart kommer någon snart att TVÅNGSDUSCHA mig! I scare people!

Känner mig nöjd iaf med att jag fått undan massor här, älskar när det händer nåt, bokstavligt talat! BAJBAJ beauties........

1:a maj

Allt är fint här, allergin har lagt sig. Nu ska jag se till att min desensibilisering av min KATTALLERGI på nytt styrs upp, stod i nån slags kö men det var ju flera år sen... vägrar att det ska vara såhär varje gång jag är hos någon med katt ´cause this SUXX! Vaknade upp med klåda från helvetet och täppt i näsan. Ovanligt att det inte är andningen som drabbas, men det var väl bara för att jag hade med mig bricanyl ;)

Hemma igen... ska strax åka till jobbet. Mätt efter god pasta, bacon och korv, ny människa efter dusch... :)

Trevligt igår med eld, öl och massa snack! Och mkt nice telefonkonversation :D

Nu måste jag........ get moving. Konstigt det blir med helger mitt i veckan, har ingen känsla alls för vad det är för dag idag.

RSS 2.0