kluvenhet

Från att ha varit en ok-trots-allt-stök-här morgon, så känns det som att mörka moln glidit över mig ju mer dagen flutit på. Skulle behöva grina en skvätt, men vet inte hur jag ska börja gråta när jag inte är ledsen? Ibland bara går det inte. Andra dagar går det galant.
Har börjat tappa asmycket hår, vilket gör mig illa till mods... för att låta som en ytlig apa dårå, men gör ju inte saken bättre direkt :P
Har försökt städa på ungarnas rum, vilket mest gjorde mig panikslagen över alla mcDonald´s-leksaker, blandat med en miljon legobitar blandat med damm. Usch! Har mest gått och plockat här hela dagen, ändå syns det ingen skillnad. Blir galen! Eller så går jag och köper Ben & Jerrys igen och drar ner persiennerna och glor på en film.

Hur kan man vara så KLUVEN i allt? En del av mig vill bara shoppa så fort jag känner mig såhär, andra delen vill helst skänka allt skrot man samlar på sig till välgörenhet.
Har försökt hålla igen på shoppingen några veckor, vilket känts GRYMT skönt! Ren känsla, på något märkligt sätt... jag har kontroll över det. Men nu känns det som jag håller på att falla tillbaks igen, låter som jag är värsta shoppingmanin, och så illa är det inte, men jag köper mycket jag egentligen inte behöver...
Jag hatar känslan av att inte ha kontroll! Vill helst att allt ska ligga pedantiskt på sina rader, då fungerar jag som bäst mentalt och känner mig grymt avslappnad och harmonisk... skulle gärna ha A-L-L-T sorterat in i minsta detalj! Inte konstigt man blir frustrerad här hemma ibland. Ibland känns allting bara så motigt, även om jag är nöjd med min tillvaro...

Låter väl som världens neggo idag, men det känner jag mig inte ändå direkt som... tror mest jag behöver en kram och någon som vill dricka en kopp te med mig... *ynk* (och kluven samtidigt då i vanlig ordning, eftersom jag är asocial till max idag och inte orkar umgås :D)

what´s wrong?

Söndagsångesten from hell has arrived!

Känner mig bra mör. Och alla barn bara härjar runt värre än nånsin, E + B + kids sov här inatt och alla verkar fått speed till frukost ;) (eller ja, de under 6 år alltså...) Och Eddie låg för övrigt på HI (dvs RIKTIGT högt i blodsocker) och fick insulin precis..

Ramlade in massa folk inatt och det var trevligt, även fast jag inte var på humör egentligen. Skönt att vakna upp och inte vara bakis iaf!

Ligger en fläskfilé och väntar på att bli grillad, så kanske blir lite lugn och ro efter det... baaaaaah! Fram tills dess: ge mig styrka! :D


hemkört å lingondricka

Skitblogg! Skrev en jättelång innan, som bara försvann >:/

Jaja, var väl mest att förmedla hur oerhört bakis jag är! Mår som en skithög idag, blev alldeles för full igår så blev ingen utgång för Tessa Fylloleinen. Blev satt i en taxi hem och har total minneslucka från slutet, yäck!
Men var trevligt fram tills dess :)
Försökt kurera mig med tupplur, 32 liter bubbelvatten och läsk, ostmackor och kaffe, chirre, men tycks inte hjälpa ett skit idag... höhö.

Gäsp, suck och stööön! Daniel har varit på akuten med Adrian, han fick några bett från någonting ute och svullnade upp i pannan, ser skitkonstig ut nu också - värsta jättebulan! Men verkade inte vara någon större fara såsett.

Nu ska jag gå och glo på "allt om min buske", den kan ju inte vara speciellt djup och kräva någon större aktiv hjärnfunktion, va? ;)

Non, je ne regrette rien.

Vi glodde på La vie en rose igår, hade önskat man fått lite djupare bild av Edith, men... fast den var inte dålig annars, bara mest... fransk ;) Känns overkligt att jag läst franska tre år, fattar inte ett schmack när man hör det! Däremot kan jag förstå text till viss del, och kan nog fixa uttal hyfsat fortfarande (??)

Hade även glömt att bebisar vaknar och skriker ibland ;)  Emmilou ville inte ALLS sova, vaknade när L och jag gick och la oss och vrålade evigheter (kändes det som i alla fall...) Sen i morse väckte givetvis mitt alarm henne. (till Lillans "glädje" ;D sowwy!) Var ju bara att ta med el Bebi upp och låta henne få käka frukost med mig, argbiet förvandlades till en liten solstråle! :)

Idag bokade jag healing-massage igen, åt både Daniel och mig den här gången. Vi förtjänar det, och han behöver verkligen det tror jag, mer än någon annan....! Hoppas han upplever det lika positivt (och inte bara på massage-fronten, utan just the whole package, som jag gjorde!) Fick tider redan imorgon... fnns inte ORD för hur mycket jag ser fram emot det!

I övrigt ser jag fram emot helgen, hoppas L också hakar på! Vi ska vara hos Vivi först på fredag, sen får vi se vad som händer... ska bli kul att festa med Lina, för det har jag aldrig gjort! Tyvärr verkar det inte bli så många som hakar på av mina jobbarkompisar, men då får man ha desto roligare med de som väl är där :)

På lördagen är det någon gratis festival med diverse band som spelar på Norra Berget, tänkte köpa en hörselkåpa till (har bara en!) till barnen, sen får de följa med för har för mig det började hyfsat tidigt! :) De tjatar alltid om att de vill se något live. Fast varnade dem att det är INTE ac/dc, Iron Maiden eller Running Wild som spelar ;D Måste dock kolla upp VAD. Setherial bl.a tror jag. Nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och göra blåbärste igen, min senaste passion :)

PUSS!

so you think you can...?

Jag ödslar helt ärligt inte så mycket tid alls längre åt att RETA mig på diverse personer... därför att de finns överallt, det kan man inte påverka och energin läggs på de som är värda det! Enda sätt de påverkar mig är att TA min energi. Alltså låter jag dem inte göra det.
MEN.

... I don´t think so!

Det finns en person jag inte kan låta bli att reta mig på... hon tror själv hon är GRYM på att skriva - hardly. Maken till mer uppstaplad och platt text finns inte! Plus i kanten (frågar du henne blir det minus, för allt i hennes liv är minus, höhö) är att den är tråkig, dyster, totalt lack-of-glimten-i-ögat, ja och det matchar för övrigt hennes person.
Lika charmig som en gråsten.

Nu kommer ett MEN igen. Det som är bra, (förutom att jag inte tycker om när jag går in och glor trots att jag inte VILL - hatar att inte kunna STYRA mig själv ;D) är att det snarare GER energi, för jag blir alltid lite lätt uppretad över nånting men inte så att jag går och retar IHJÄL mig hela dagen, utan bara en liten adrenalinkick :D En blogg till jag verkligen inte gillar men ändå "MÅSTE" läsa är Daphne Léons blogg (när man loggat ut från msn/hotmail dyker den upp...) höjden av ointressant wannabe-brat! Ändå MÅSTE MÅSTE jag läsa. Hehe.

Vad har NI för blogg-hangups...? Adresser, tack! ;D hihi... lär ju inte få ett enda svar ;D

Nu ska jag ta en dusch och släpa iväg Daniel till Birsta, till hans stora glädje :D Men vi måste fixa gummistövlar till Eddie, någon ansiktscreme till mig... öööh, det kändes AKUT innan när jag tänkte på det, nu kommer jag inte riktigt ihåg vad det var som var så jäkla viktigt... ;D Sen jobba kväll och efteråt filmkväll + sleepover hos Lillan.

beeeb!


CONGRATS! :) Shit vad mycket bebisar under construction det är, alternativt många nyblivna mammor... kul kul! :)

Ska lämna el kiddos nu, sen promenix. C ya!

ensam-uggleri

Kom precis hem. Så tyst hemma!
Jobbar helg och har jobbat hela dagen, sen direkt efter körde jag en minisväng på motorcykeln... Kl 18 åkte vi till Elin & Blomman och grillade, sen stannade de andra kvar där... vad ska man NU hitta på? :D Kände att jag ville åka hem, ska upp tidigt även imorgon.

Tänk om det var sista kvällen man kunde sitta ute och käka för i år? Halvdeppig tanke! Men jag höll verkligen på att frysa ihjäl pga för lite på mig. Hehe, jag är personen som lyckas klä mig HELT fel jämt, när jag åkte scooter hade jag bara leggings, ballerinor i februari bara för jag var less på snön... ;) Och idag på jobbet var det trots allt +19 eller något, då knatade jag runt i jeans och höll på att avlida av värmeslag periodvis. Får väl börja ta med mig en ryggsäck á la fjortizz, med extra ombyte, höhö. Jag föredrar seriöst att ha för lite kläder på mig än för mycket, dööör och blir grymt irriterad av för mycket på mig. Fast varför välja av att äta bajs eller diarré, liksom? (när man kan ta både och, muahaha... URRRRK :D)

SKÖNT att vara ensam hemma, försöker förtränga att jag är en mörkrädd mes som hör prassel från vartenda hörn så fort jag är minsta sekund ensam. Knakar plötsligt märkligt från övervåningen, hör mysko ljud från källaren, altanen osv... *suck*
Ska tända 32 500 ljus och... nej just det! MÅSTE gå och handla kaffe! Är helt slut. Snacka om drama! Tur jag kom ihåg det... och när man ändå är på affären så måste jag kanske ha glass... eller godis... eller både och... fan, den här tiden är inget bra, då mitt sötsug/saltsug sätter in rejält!

Har varit halvseg och asocial annars hela dagen, beror mest i vanlig ordning på för lite sömn - eller jag menar för tidig morgon ;)

Blev ett par uggs igen till vinterstövlar, beställde från Haléns och de kom idag... sitter och myser med dem på nu, hur nice som helst! :)

Har NI det bra i helgen, gööörls? :)

FAAAAAAAAAAAN NU KNAKAR DET OCH HÅLLER PÅ NÅNSTANS IFRÅN!!!! :O Och jag som måste gå ut. Gaaaah!

mini-nostalgitripp...

Älskade barn!
Satte mig och kollade på min mypix-sida och blev helt NOSTALGISK!

Saknar bebislukt... (och NEJ, jag är inte gravid och vill inte bli! Men man måste ju få en släng av saknad ;D)


Här är Adrian, ca ett halvår... :)


Eddie leker GUITAR HERO :D ca halvår där, även han...


Älskade gosbebisar!  Sådär gör Eddie fortfarande ganska ofta, liksom NOSAR... :)

Jag kommer seriöst bara ihåg hur mysigt det var när de var små - även fast jag borde varit astrött, med tanke på att Eddie precis fått diabetes. Adrian hade kvällskolik och massor med EKSEM över hela honom...... och flyttdrama och mega-renovering och allt som hände under den tiden. Märkligt :) Och man klarar ALLTID mer än man tror!

Nu är Lillan & Ems här så ska inte sitta och häcka framför datorn. Ska gå och gosa med min "bonusdotter" Emmilou ;) Hon luktar NÄSTAN bebis fortfarande! :D SEE YA!

Stel-ARNE...

Efter 3-timmars mötet på jobbet i eftermiddag känner jag mig som en vandrande pinne - som dog -86 ;)
Måste bli bättre på att stretcha!

Adrian vaknade och höll låda inatt, så tredje natten i rad jag sover skitdåligt. Inte haft något val än att sova en sväng på soffan flera dar i rad på eftermiddagen!

Mitt hjärta känns lätt som bomull när man hämtar på dagis, båda SPRINGER i full fart mot en så får man världens kram... Adrian sa det första han gjorde "MAMMA! Jag har saknat dig, HELA dan" och då sa Eddie, "mamma jag har saknat dig MÅNGA dagar nu!" :D

Har inte hänt något speciellt på flera dagar nu, mest bara jobbat och det har regnat hela tiden... sen har jag mc-körning i skallen konstant. Men imorgon är jag ledig, hell yeah. Barnen ska få vara på dagis i alla fall några timmar, så ska jag hitta på något roligt och koppla av :)

ADIOS.

MC-Arne

Idag har jag varit ledig, haft min första körlektion på körskolan kl 17. Min körlärare idag och imorgon heter Sören, och kom en halvtimma för sent, den fisen ;) Sen resterande körningar ska jag köra med en tjej, kommer inte ihåg vad hon heter...
Regn, regn, regn! Vräkt ner hela natten och hela dagen. Halt och pissblött. Fast gick bra ändå - om man bortser från den snygga vurpan jag gjorde ;)
Var förvisso inte så drama som det lät  - körde omkull när jag skulle vända helt enkelt, men körde inte fort. Var halt och slemmigt av massa äckliga löv som låg i en hög, så kan ju alltid skylla på dem. Annars gick det som sagt helt ok, krypkörning, inbromsningar, vändningar och uppväxling/nerväxling och motorbromsning och lite sånt. Basic grejer som måste sitta innan man kan köra något annat. Svårast är vändningar tycker jag, helt klart!

Är så fruktansvärt TRÖTT idag, och känner mig helt FÖRSTÖRD i arslet nu också :D Ni vill inte veta hur det känns, men lite åt "blivit-överfallen-bakifrån-av-en-flock-upphetsade-rovdjur" eller nåt ;P BLÄH!

Nu är Daniel och handlar bröd åt mig, är så hungrig och sugen att jag nästan tuppar av! Please gööörls, håll lite tummar för att det inte regnar imorgon.... nu ska jag lägga mig i plattfisksposition framför tv:n innan det är dags att greja med auktioner som går ut...

PUZZZZZZZZ!

Flams-Arne

Jag har garvat så mycket idag att jag har helt ont i hela kroppen :D alla sov över här, utom Nina och Frasse som drog hem inatt... så idag har vi bara suttit och flamsat och fånat oss, tur man inte har något smink för det hade runnit bort för många timmar sen! :D
Var himla mysigt igår, soft och opretto :) Cissi ringde och undrade vart vi höll hus? Öööh? Javisst, då var det givetvis IGÅR som hennes 30-årsfest var...  Fick en skitsmart snilleblixt tyckte jag, och lurade med mig alla dit - inkl barnen, som precis var på väg i säng... men de kunde ju likaväl sova där, de är inte speciellt svåra. Så ringde taxi. Sen kom jag inte ihåg exakt adress, och vi travade runt hit och dit i Ljustadalen... till slut blev jag tvungen att ringa Cissi (hon SA ju att de bara var hemma och ingen skulle ut - och det var 30 pers där) och då så säger hon istället att "men vi har ju hyrt FINSKA FÖRENINGEN i SKÖNSMON! (andra sidan stan + inte en chans att ungarna skulle få med då om det inte går att lägga dem direkt..) så blev ju jävligt bra det ;) Eller inte. Fast en liten taxitripp hit och dit är ju bara härligt! Höhö. Inklusive en Ljustadals-vandring på kvällskvisten ;)


Skönt man inte är bako idag iaf... bara flamsig ja som sagt ;) Leffe berättade nån jäkla histora om en dude som tog sig in i ett ugglebo, och hade blivit riven i arslet av en berguv... :D Och på den nivån var det. Haha, "lättroad" är en av de egenskaper jag ligger inne med som jag gillar allra bäst...

Jag gillar däremot INTE just nu vår kamera, den ÄTER batterier trots att den är ny och borde vara i toppskick - därav kan jag nästan aldrig ta med foton. Ingen idé att ta med den nånstans heller, då den dör direkt. Tre foton igår, sen bestämde den sig för att lägga ner verksamheten. DAAH!

Nu ska jag slänga mig på soffan och avlida en stund och äta lakrits... C ya!

målar-Arne i farten


D. har dragit till Finland, så jag och barnen är hemma själva i helgen. Smet in och köpte färg på vägen hem så har målat hallen nu! Två duktiga killar var såklart med och målade... hehe...  Nu är vi nyduschade hela högen efter diverse färgstänk lite här och där ;) Valde en dämpad gråblå nyans, kommer bli skitsnygg till silver/grått och svart som detaljerna i hallen kommer bli! Känner helt klart (trots grym beslutsångest innan...) att jag valde rätt! Yeehoo! Jag är så glad att jag snart slipper det fula elementet i hallen (golvvärmen sätts igång nästa vecka) och slipper ha all skit framme, nu blir det snygga skjutdörrar med förvaring bakom för jackor, skor och allt sånt bajs som ser plottrigt och rörigt ut hur man än gör.

SÅ skönt att vara ledig helg och bara få VARA ikväll! Känner mig inte direkt trött, men har verkligen bara lust att sega ikväll inkl chips, dip, film & sånt som hör till. Ska måla en runda till sen när de somnat och sen borde det räcka - ser redan täckande och jämnt ut.
Imorgon - kräftor, tyvärr inte med alla jag velat skulle vara med... men men ;D Mina vapendragare Leffe och Magnus kommer iaf, och Frisören Sören (hundra år sen vi sågs!) och Jess (??) Ev Nina och kanske även Lottie.
Kräftor är SÅÅ gott! Hoppas jag slipper åka på att göra paj, alltid jag som tycks få göra det av nån anledning... morr ;D

"jag vill titta på Ronja RÖV...[och så jordens asgarv] ......ardotter" sa Eddie precis... höhö, humorn brås på mami ;D
Äh, kommer tillbaks lite senare, blir störd här hela tiden... hehe.

****

O.D.

Jag säger bara en sak: FÖÖÖÖJ TJÖÖÖÖJVEN.

Och det är fan bara E som vet vad jag menar, alla kategorier, hahaha...

Med hopp om livet!

Otrivin comp räddade mitt liv igår! Tänkte i vanlig ordning ta Otrivin menthol, men så såg jag den... "mot täppthet OCH rinnsnuva" and it WORKED! :)
Ska käka kräftor idag som hämnd för att det blev ruined igår ;) Fast kanske inte känner nån smak än. Men huvudsaken är att jag inte är lika sänkt som igår, vilket slöseri med tid!

Har iofs inte så mycket energi idag heller, men ska försöka rycka upp mig... lördag och SOL för en gångs skull! Vaknade och gick upp 9. Väcktes av mina solstrålar :) Sen käkade vi frukost, har verkligen inte gjort ett PISS sen dess... where´s my energy?

Suttit på youtube och ugglat på Wacken 08-stuff, känns lite småsurt ändå för att jag faktiskt missade en hel del jag ville sett där, t ex Exodus, Kreator, Airbourne, Nifelheim, Axxis... men gjorde ju bara det som kändes rätt DÅ :) Och i regn och lera kan vissa prioriteringar plötsligt bli sekundära prios ;)


Vi igår, jag med RUDOLF-näsan (fast det syns inte så väl där kanske ändå) ser ut som jag ska SLÅ Adi, men skulle ju krama honom efter jag dragit ner tröjärmen lite på min sunkiga jobbtröja :D)

UPPRYCKNING! Adios.

Mein kampf

Jag hatar den här dagen! Bara så du vet.

Känner mig som om någon kört över mig, kan inte djupandas, näsan bara rinner konstant som en KRAN och är totalt igentäppt. Allergi-jävel! Och allting bara stinker överallt och allergin blir ännu värre och värre när den väl börjat. Kom på idag vad som är den värsta doften jag vet (förutom spya, bajs... ja...) FENJAL! Kommer ni ihåg den vidriga kärring-duschcremen? (en hel serie med skitprodukter t.o.m, har jag för mig) Borde vara olaglig! Jäkla gamlingar att samla på sig stinkande dyngprylar. Kommer ihåg på 80-talet att min farmor köpte den i julklapp en gång till mig. Sure, det är tanken som räknas...  finns dock bättre och sämre presenter! ;)

Är så jävla ARG över den här skiten! Min medicin hjälper för tillfället inte ett PISS. Hur jag ens ORKAT härda ut hela jobb-dagen är ett mirakel! Med risk för att låta som GNÄLLIGA ARMÉN (det får jag också göra nån gång, right?) men det blir ju bara värre och värre...

Blir alltså ingen kräftpremiär för mig ikväll, utan IPREN-RACE och otrivin-o-rama. Min rudolf-med-röda-mulen-näsa alternativt CLOWN-SNOKEN (välj vilket alternativt ni tycker är hetast!) ska dock först smörjas in med ungarnas röv-salva.

SKÅL!

suuuugen

Är just nu lite smått störd över min hjärna som har "DU GER MIG BRA VIBRATIONER" med Kikki D på smärtvolym inne i skallen... kom från ingenstans. Och just det här händer skit-ofta ;D HAHA!

Anyway. Orkar inte skriva så mycket nu heller, tänkte bara be om några kommentarer om följande SKO-DON... pliiiz?
Beslutsångest!


Pyramidnitar är ju alltid trevligt!

Samma par som nedanstående...


... och sist men inte minst dårå. Clean.

Tror det lutar åt paret i mitten. Skitsugen på några HÖGA! Fast inte skinn utan i canvas. We´ll see. Nu ska jag fortsätta kurera mina märkliga luftrör, som mitt på dagen bestämde sig för att börja värka. Helt onödigt, if you ask me!

XOXO/T


**WACKEN 2008**

Hallå där!

Hemma i borgen igen! Jag klagar inte. Hehe. Ska bli gudomligt att glida ner under mitt fluffiga duntäcke. MIN säng! Vi blev kvar hos mina föräldrar ända tills idag, skönt att slippa attack-åka allting på en gång...

Orkar egentligen inte skriva så mycket nu för har ont i lederna och vi kom hem för inte ens en timma sen... måste gå igenom mail och annat skit och sen ska jag jobba imorgon. BLÄH! Ska dock jobba EN dag sen ledig EN. Alltid nåt. ;)

Kort sammanfattning: sjuuuukt jävla kul! :) Träffade gamla vänner och nya sådana :) Trollhättan-ligan var de som mest hängdes med, lovely people!!!! Och underbara tältgrannar i övrigt.
Offer tyvärr bara en liten stund (och Löken såg jag inte ens röken av) men var så fruktansvärt långa avstånd... hittade ingenstans, och mobilbatteriet dog.

Mycket bättre käk än sist vi var där. Jag börjar bli WOK-OMAN! :D Korvoman är jag ju redan. Ehum. Eller tja, vi säger matvrak istället. Men fan vad man orkar röja mer när man käkar ordentligt! :)
Har inte heller gjort av med nämnvärt mycket pengar och allt har flutit på smooth trots regn och LERA två dar, frusna fötter och övertält som blåste bort så allting blev pissblött i tältet. Hittade dock övertältet igen och satte fast det och orkade inte sura en enda sekund över blött skit därinne ;D 
Jobbigaste var hemresan, försening på vägen pga tyskt vägarbete flera timmar.

Bäst: allt häng, BRA stämning, bra folk och Nashville Pussy! :D

Väl framme hos mina föräldrar upptäckte jag att även min söta lillasyrra var där.......... och mamma var på bättre humör än sist ;) Näe nu får jag skriva vidare en annan dag. So long!

RSS 2.0