Eddie sleazar loss en torsdagsförmiddag!

Hell yeah!

image26
image27

Hehehehe :)


Äpplen i farten nu igen...

Fastnade här, trött så jag håller på att stupa... Daniel verkar fått med sig alla alvedon/ipren/whatevah till Stockholm, så hade jag  hade jag haft LITE mer ont kanske jag hade gett mig på ungarnas alvedon-suppar... ;) Förkylning in the house igen alltså...

Eddie har börjat komma ner efter man nattat honom om kvällarna och berätta att han är så rädd för monster, och att det är ÖGON som stirrar på honom under sängen och så... och när han säger sånt blir jag själv helt livrädd inombords (hehe) jag är mörkrädd och mesig som bara den egentligen!

"Mamma, kan inte du följa med mig upp för jag hörde ljud?" "Javisst!" säger jag, och så är jag livrädd för att höra nåt onormalt... ;) (naturligtvis säger jag ju inte det till honom dårå...)

Jag kan tycka det är asskönt att vara hemma själv, men vågar t ex oftast inte gå ner i källaren själv när jag är ensam... Jag vet, värsta mesen! Och är skitnojig när jag ska slänga överallt och lägga mig. Oftast SPRINGER jag upp med andan i halsen.

Jaja, ska inte bli långdragen här... glömde vad det var jag skulle skriva om egentligen.... gaaah!

NÄE; LÄGGDAGS goddamnit! Hatar att borsta tänderna och joxa med ansiktsvatten och skit när jag är såhär trött. I-landsproblem, yes! Man ska väl vara glad att man... har ett ansikte, höll jag på att skriva ;) Och att man inte har stopp i avloppet, hehehe! ;D Adrian var framme innan idag igen. Kul kille.

Eddie hade bajsat och sen säger han att det inte går att spola, och berättar i samma veva att Adi har slängt ett äpple i TOAN! Jaha... tack för att du upplyste mig om det EFTER du suttit där. Tack än en gång. Vafan har den yngsta ungen sen då för issues med ÄPPLEN undrar jag nu efter äpplet i handfatet som orsakade vattenskadan? Kunde han inte väntat tills imorgon då Daniel var hemma åtminstone? ;)

Nejdå. På med engångshandskar och ner i BAJSET (bokstavligt talat) och gräva. Vad härlig jag är som skriver det här! Och ni får mysiga visioner av mig på köpet... ;) MYYYS-TESSA! Fick loss äpplet (UTAN ATT BLI MINSTA BLÖT OM HÄNDERNA, TILLÄGGER JAG DIREKT!!! Tänk inte ens tanken!!!!!!!! ;D) kände mig som värsta... piraten som hittat skatten. Ehum. Nu GÖMMER jag äpplena hädanefter. Är det ok?

Gonatt... :D


KISS är verkligen inte bajs!

YEEEEEEEEEES!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article1724175.ab

Vad GLAD jag blir! Kiss är (enligt mig i alla fall) ett av världens bästa live-band FFS! Nån som vill haka på och ROCKA RÖVEN med mig på KISS alltså? Och ha roligast i universum? :D  

image25

snigel-vm

Vad sur jag blir av att VÄNTA! Någonting som retar mig är att vänta på grejer man vunnit på tradera. Skicka iväg mina grejer, goddamnit! Speciellt när man själv ALLTID för över pengarna direkt. Såååå störigt! Nu blir det att maila järnet igen, ovanligt många segrövar på sistone jag stött på! Kom ingenting idag heller. Fuck.

Posten kan ju ha en viss del i dramat, men borde i alla fall inte ta flera veckor.

I övrigt - någon av er som har barn... hur "lurar" man ut dem bäst utomhus...? Det sista mina killar vill just nu är att gå utanför dörren. Ok när det är FÖR halt och jävligt, vissa dagar går ju helt enkelt inte.... men idag är hyfsat ändå ute, de VILL INTE! Muta är emot mina principer men känns som att jag nästan är villig att rucka på det just nu. Nog för att jag är mamma och det är jag som bestämmer, men det är inte roligt att tvinga heller.

Kan tillägga att på sommaren är det tvärtom ;)

Nu ska jag käka lunch, potatismos (troligtvis MED klumpar i ;D) och falukorv. White-trash, men good shit!

RÖV

Men hallåååå....
Man blir ju nästan lesbisk! Hahaha... rumpor IS THE SHIT!

image24

Nu ska jag käka glass. TACK Lottie för käk & allt idag! :) Puss!

Min kropp = bakfyllans palats

Det är i Bydalen som baksmällans borg finns! Jag får skylla mig själv, kom just på att jag drack ingenting igår förutom kaffe på dan... och så öl sen på kvällen. Konstigt att man har en huvudvärk från helvetet och så vidare.

Vi var på Deströyer igår, KUL! Det är asbra att Kayan slutar röka, för han "vågar" inte dricka öl än för då blir han akut röksugen... så man får väl passa på att utnyttja honom som barnvakt nu ett tag framöver ;) Och det har jag inte ett skit dåligt samvete över att ordna barnvakt ibland - få sakna barnen ibland och få lite tid ihop är kanon! Nöjda föräldrar = nöjda barn :)  Sen kan jag ju erkänna att vi är ju knappast ihopklistrade paret, utan snarare tvärtom, hahaha...

www.clubdestroyer.se Kommer väl upp lite pics sen.

Idag är en asskön dag, helt ljust och några minusgrader ute... synd att man inte har energi att gå ut, men shit happens ;) Känner mig löjligt nöjd med att bara ligga och kackla en massa skit med ungarna i soffan och glo på gamla Dallas-avsnitt. VAd skönt det är också att kunna bara vara hemma såhär och softa och så utan att känna minsta tendens till rastlöshet! När jag var yngre hade det här troligtvis varit en omöjlighet.
Jag känner ett lugn inom mig "på äldre dar" (det här partiet kommer med i min bok "minnen från ett ålderdomshem" sen... ;D............not :D) Det är skönt i alla fall, det var nog dit jag skulle komma ;D

Det största beslutet jag kommer fatta idag blir "VAD SKA VI ÄTA TILL MIDDAG?"
Taco vs pizza....... eller nån som har några andra härliga förslag som inkluderar mängder med ost...?

Sen ikväll skulle jag egentligen åkt till Leffe och sen gått ut med han och Magnus, men seriöst... NEJTACK! Jag orkar inte! Tyvärr har jag inga egna bilder från igår, för har FORTFARANDE inte fixat kamerabatterier... *suck på mig och min tummen-extremt-långt-upp-i-bajan-attityd*
Men Petra som fotade igår för destroyer tog lite bilder på mig, kanske dyker upp nån sen :)

Tanken på att hyra skräckis (HYRA film är helt klart underskattat! Har märkt att det är större chans att man verkligen FÖLJER filmen när man hyrt den, hehe!) och köpa Ben och Jerry-glass och godis.

Nu kommer Lottie, skriver mer sen!

the buried song

Dagens bästa låt;  Crashdïet - The Buried Song!!!! Kicks ass, määän! Känner mig som fjorton år och kissnödig, nästan :D

Tydligen behöver vi inte betala någon självrisk på vattenskadan. Sa Daniel nyss. Tack för att du håller mig uppdaterad, baby! ;) Men sålänge det är på bonussidan skiter jag i vilket....... :P Guuuud vad jag tjatar om vattenskadejävlet, men det hade ni också gjort, lovar! Det ser ut som IRAN i mitt badrum! Fast det går att bajsa där och det är ju bra. Och nu slipper vi folk springandes här, för nu ska fläktarna stå på några veckor och sen är det förhoppningsvis torrt som en trist individ och sen kan vi smälla upp lite nice golv och annat här!

Fyfaaaaan vad jag är sådär snörvlig och jobbig fortfarande. Men från och med NU så tänker jag deklarera mig FRISK!
Varit på apoteket och hämtat ut Aerius (anti-allergi-jox) och bricanyl. Plus en miniburk vitaminer. Sammanlagt 666 spänn! EVIL värre för min plånbok.......

Dags... för nåt. Hehe.

cryptkeeper (nu igen!)

"MAMMA varför har du så mycket bilder på den där arga döskallen hela tiden?" frågade Eddie mig nyss. (och syftade på Cryptkeeper...)
Tja... bra fråga, antar jag... ;)

Jag är CRYPTKEEPERIFIERAD! HAHAHAHAHAA, "arga döskallen" :D

image23


Nöjd över minsta lilla ;D

Det går bra för mig idag! Hehehe! Tur man inte har så höga krav på sig själv, trots allt ;D Jag känner mig helt nöjd med mig själv bara jag röjer lite, och sådär... hahaha.

Har skrivit av mitt nya schema till dagis, röjt uppe i ungarnas rum (där var miljöfara och grisigt värre!), rensat ut diverse kläder och skit däruppe så nu börjar det se som att man eventuellt kan BO där och KANSKE vågar ta upp någon på övervåningen om det nu skulle bli aktuellt nån gång ;) Egentligen undrar jag varför jag mår så bra av att städa, men antar att det har att göra med att jag har så himla lätt att bli stressad och ofokus av plotter och skrot överallt. Kan inte tänka klart och blir helt.... ja, stressad, helt enkelt. Blir som terapi för mig att få undan diverse skit, känns som att jag även renas på insidan liksom. Löjligt kanske, men that´s just meeeee!

I övrigt mest måndag-hela-veckan känsla igen...  Men snart är jag nog så pigg att man kanske kan lura hit nån och fika i alla fall :) Längtar!

Nu ska jag fortsätta mitt ångvälteri på övervåningen, och nu är det DAMNING som står på tapeten. Adios!

Krax-Arne

En känsla jag inte så ofta upplever numera är att jag är uttråkad... finns ju alltid något att göra, om inte annat är det ju perfekt tillfälle att passa på att fullfölja några projekt eller bara VARA eller vad som helst.
Men nu har jag ingen motivation alls, plus ont i skallen, halsen... ja... orkar liksom inte. Känner mig grinig, sur och risig...

Det värsta av allt är att jag bara kraxar som nån misslyckad Fran Fine. Och gör ont när jag försöker prata. Alltså kan jag inte prata av mig heller... grrrrrrrr!
Är livrädd för att tappa rösten, gjorde det något tillfälle för några år sen och det varade LÄNGE, och det var DRAMA på hög nivå vill jag lova! Frustration är ju en ren underdrift....

Men för att se allt positivt, jag mår ok ändå trots allt, och det är skönt att ha tak över skallen när det är halt och kallt ute... :) Tänkte passa på nu när jag ändå är hemma att sortera ut lite grejer att lägga upp på tradera, men har inte orkat än. Är hantverkare här varje dag nu tills det är upprivet och klart, och det känns som man mest vill hålla sig undan då dessutom.

Nu ska jag gå och sätta på Wrong Turn, dvs nån skräckis från några år tillbaks... hoppas det är den där som var helt GRYM och med var bl a han-som-spelade-Leland-i-Twin-Peaks... haha, snacka om att vissa skådisar har fuckat upp resten av sin karriär genom en roll, typ Al Bundy - kan NÅGON ta honom på allvar efter Våra värsta år...? Skulle inte tro det va! Hehe!

Jag blandar ihop filmer så himla lätt, det är bra man inte ser så mycket just nu för då upplever man dem starkare.... :)
Näe har inget vettigt att komma med idag, så lägger ner... ;D

CRAP!

Vaknade upp med en förkylning från en annan planet, dvs bajsplaneten! Huvudet dunkar och har tamejfan ont i varenda del på kroppen nästan... you name it, I´ve got the pain.

Så idag blir det hemma med kidsen, som också är dunderförkylda. Kan dock tillägga att de är pigga som om de går på speed! Känner mig lite duktig som äntligen lyssnar på min kropp och sjukade mig. Så länge jag poppar i mig några ipren eller dylikt och går och jobbar ändå skjuter jag ju bara upp skiten...
Har byggt lego (byggt ihop en brandstation, ambulans... etc etc...) suttit med det från 10 i morse, så fattar ni hur yr och skakis jag är nu då? Hehe... den som river isär brandstationen igen får stryk! Fast eftersom jag inte är någon barnmisshandlare kanske jag får ge mig på döda ting om det händer igen dårå ;) Jag har kommit på mig själv att jag blir STRESSAD när legot inte är ihopbyggt, sålänge det är större grejer alltså! Och det är ju inte så himla stabilt så borde jobba med att SKITA i det.... :P

Annars så är det hantverkare här och river igen. De har konstaterat att fukten är ända in i kontoret, och även under en garderob där.... vi har tre garderober i rad, varav 2 är på kontoret (som angränsar till hallen) och en som vi använder som städskåp som är i hallen. Städskåpet är fukt under. Men vi har tänkt göra sån där långt förvaringsutrymme av hela skiten med glammiga tonade spegelskjutdörrar.... ska jag vara helt ärlig känner jag mig ganska lugn ändå, nu MÅSTE det hända något här and it´s gonna be DAMN nice sen ;D Tänker däremot inte nämna saken för Daniel, för då åker jag väl på att göra det själv... ;)

Orkar inte föreviga skiten just nu, kanske leker paparazzi här senare när jag fixat batterier till digital-camen. Är för övrigt inte så mycket att dokumentera, för ser mest u-land ut i hallen...

Nu ska jag fika lite, tänkte göra te och varma mackor! Puss!

old bitch speaks!

Jag gjorde något ikväll som verkligen är kärringvarning på - jag köpte en KORSORDS-TIDNING! Erkänn mina pensio-poäng fullkomligt RUSADE i höjden!
Bara att plugga in hörapparaten och glida ner i de slitna mockasinerna från tidigt 40-tal som gäller. Muahaha...

Det var nåt jag skulle skriva om men jag känner mig tyvärr helt tom i skallen. Dags för HJÄRNGYMPA i form av korsords-maraton då kanske, efter läsglasögonen åkt på förstås...! HAHAHAHAHA...

Tanken på tv och slöeri känns underbar, men går kanske inget café-program eller bingolotto den här tiden? ;)

Fridens liljor på er, syjunte-medsystrar! ;D

Lördags-datanörderi...

Hej!

Det är lördag kväll, sambon har precis glidit iväg på inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Göran. Känner mig för en gångs skull inte avundsjuk - jo lite, men ändå så himla skönt att bara vara hemma... i mina frottémysbyxor, fisa för mig själv... tända lite sia-ljus och bara vara.
Fast okej, jag ERKÄNNER!!!! Jag vill sitta och dricka några öl med nån schysst jävel som är på samma nivå, bra snack & musik och sen göra sig snygga och gå ut en sväng!!!! Saknar hänget man hade "förr i tiden", man spenderade liksom hela dagar med vänner och bara... var... glodde på bakisfilm, gjorde käk, drack kaffe och snackade skit... tog en promenad och gjorde ansiktsmasker, lyssnade på bra musik... käkade gott och sminkade upp sig och sen igång igen :) Är så himla sällan man umgås LÄNGE med någon. Inte skit om min familj, men jag måste väl få sakna lite.... på tal om la famiglia;

Jaha.
Eddie står här och sliter i mig och tycker inte alls om att jag ville skriva en stund. Försöker muta honom med att vi snart ska kolla på film, läsa 52 böcker, mysa... men nu är han mest skitless på mig och är här och gnäller om att jag inte tycker om honom... hmpf! Så fel man kan ha!

Jobbar helg och första vårdtagaren i morse har katter + andra vidriga kryp inomhus (typ skalbaggar och andra skadedjur... spyyy!) dammigt är bara förnamnet och jag blev allergisk så det dundrade om det. Känt mig supersnorig och dålig hela dagen pga det, men nu börjar jag undra om det inte även är en mysig liten förkylning på gång igen.... *suck*
Förra veckan lyckades jag öla bort en annalkande förkylning med några öl, men det går ju inte nu heller. Kaffet är klart iaf, brukar aldrig dricka kaffe den här tiden, men fuck rules and regulations - nu får det bli kaffe BECAUSE I´M WORTH IT!

På tal om VÄRD......

GE HIT!:
image19
..... OCH DE HÄR GLAMMIGA MOTHERFUCKSEN....

image20

......... OCH VARFÖR INTE ETT PAR SCHYSSTA UNDERGROUND-PUMPS PÅ DET DÅ? STÖÖÖÖN! ASSNYGGT MED ZIP-DETALJERNA. LOOKI-LOOKI!

image21image22

Nu ska jag lämna er åt ert öde och läsa nån underhållande, inspirerande Bamse-bok eller liknande...... ;)

Pöss!

EGENTID!

Här sitter jag. Funderar. Njuter av tystnaden och regnet som smattrar utanför, men känner mig ändå inte riktigt glad... har inte kunnat sova så bra inatt heller, ligger och grubblar järnet över allt och inget - inte negativa saker men det blir ändå enerverande när man inte kan sova pga dem. Blir sådär "på krigsstigen" av sömnprobs, så detta måste styras upp!

Jag ska snart lägga mig på soffan och läsa lite i Djävulen bär Prada igen, och förhoppningsvis inte än en gång läsa 16 sidor och sen inse "åhfan, det här jag ju läst tidigare!" och sen ge upp och sen göra om samma mönster... konstigt man inte känner igen sig, är som måndag hela veckan ;)
Ska jobba sen ikväll men är ledig två dar efter det här, skönt!

Måste bara berätta en helt stöööörd grej som hände för nån vecka sen, Adi hade lagt ett äpple i handfatet i badrummet och satt på vattnet... jag stod och lagade mat och Daniel var ju sjuk då och sov på soffan. Gick ut i hallen till slut av någon anledning och SKREK rakt ut av panik för vatten forsade ut från badrummet ut i hallen. Badrummet är ju ingen fara såklart, men hallgolvet blev skadat av det (fusk-klinkers) Golvet har svällt upp och toadörren är svår att stänga pga det. Igår var försäkringsbolagets.... öööh drabbades av plötslig afasi, men skit i det - nån dude från försäkringsbolaget var här och gjorde en inspektion och bedömning. Det visade sig tyvärr att fukten gått ner i källaren och förstört (förutom hallgolvet då) och detta innebär att visst täcker försäkringen, men 3000 i självrisk och sen är det ju själva GRISJOBBET med att torka upp skiten och lägga nytt golv... nu tänkte jag inte skriva mer om saken för jag får ont i magen av tanken på vår stökiga minihall och hur i helvete detta ska gå till i praktiken, men som ni förstår blir det k-a-o-s när vi inte kommer kunna använda hallen. Vi ska lägga riktiga klinkers iaf nu efter detta......... med golvvärme och hela skiten som hämnd, hahaha. Sjukt att det går på några ögonblick och så förändras jättemycket..........

Nu måste jag röra på mig, bara en sak till;
tycker inte att jag är så dålig på att berätta för mina vänner hur mycket de/ni betyder för mig, men lika bra att göra det än en gång.... :) Ni är vackra och underbara hela högen, glöm aldrig det! :)



Den här ska jag beställa;
image18

förblöder.

Sitter och blundar med vänster öga nu pga trötthetsrelaterad dim-syn; alltså rakt på sak.
Något mysko händer med min kropp.

Hur mycket mensjäveljävel kan man egentlligen ha nuförtiden? Börjar nästan t.o.m tröttna på färgen röd... *blänger*

Gjorde ett cellprov för ett tag sen - negativt. BRA!
Bytte till vanliga p-piller igen istället för minipiller pga mellanblödningar. Tydligen ingen större skillnad... jag dööööör, eller åtminstone FÖRBLÖÖÖÖDER! ;) Är det inte MYCKET så är det oftast små störiga blödningar som ändå sabbar ens liv. Nu är det första varianten. Suuuuck.
Whattaheck is WRONG? (förutom att jag ska börja jobba igen efter min 6-dagarsledighet dårå...)


krejsy krejsy nights!

Hello there!

Jag är helt galet sliten efter några hårda men härliga dygn. Fast sådär skönt sliten om jag får säga det. Känns dock som att man borde åka på vilohem och rena sin särgade lekamen, hahaha.....
Har precis lämnat av min syrra vid stationen (nej det var inte jag som körde, kommer troligtvis vara körklar någon gång om nåt år eller så ;D) Och Offer stack iväg för ca en timma sen. SNYFT! Lillen och Blomman sitter kvar och ugglar, skönt det känner jag.... Majz och Jens ligger och sover än tror jag. Jag tror att Lillen och syrran hånglade inatt... ska forska i fallet, tro mig! ;)

Igår var ju då datumet för min 30-års fest... var LYCKAT som bara den, trots att många som skulle kommit inte kom (och vissa rövhål som inte ens hört av sig eller svarat - FEKK OFF!) så var det mycket folk iaf som kom och vi var jättemånga t.o.m ett tag... är supernöjd hursomhelst, bonus alla nice presenter och just att få hänga med folk jag hänger med alldeles för sällan! Hoppas jag kan snika till mig foton sen av Offer eller Kenth, för vi andra hade inte cam med oss TYVÄRR! I loooove pics så annars är det katastrof. TACK Steve och Veronica som barnvaktade!!!!! Trots sista-minuten-krångel....


Drack ganska exakt igår följande flytande; några glas bubbel, 2 hotshots och 564 öl. Hjälp!

Eftersom jag tydligen gillar att rabbla upp grejer så kan jag ju även droppa lite presenter dårå ;)

biobiljetter, massa SIA-ljus, grejer till altanen, vin, southern comfort, en tavla som Kenth målat (bild kommer!), en sån där "I´m not a plastic bag"-tygväska som jag velat ha sen jag såg den, presentkort på Pashion (ja där jag hittade roliga sminkgrejer) massa lotter som jag kom på att jag måste skrapa NU - sen så lovar jag att skriva om ni slipper se min röv här på några månader, eftersom jag isåfall nämligen drar utomlands ett tag... ja, alltså om jag får den där 25 000 i månaden i 25 år eller dylig mys-vinst ;) Var mer grejer men orkar inte tänka klart nu. Kaffe-dags!

Lejter Skejter!

Gummistövlar och Too Faced-upptäckt.

Ett uttryck jag verkligen avskyr för det är så äckelklämkäckt och hurtigt är "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"... Idag var första gången i mitt LIV som jag faktiskt följde det hursomhelst! :D Gick ner i källaren och rotade fram mina gummistövlar. Och första gången på flera månader jag gick utanför dörren i snöblaskslasket och kom hem igen med torra och varma fötter! Hallelujah moment nästan.

I´m in love!

Objektet jag hyser starka känslor för just nu är TOO FACED LIP INJECTION EXTREME! Hade ingen aning att Too Faced fanns i SÖNDSVALL. Döm om min förvåning när jag hittade både det och Glamourflage (som jag varit nyf på att testa i en sisådär hundra år!) på Pashion. Yeehaa. Nu köpte jag förvisso inte underverket, men testade. Och ojojoj! Med stor säkerhet beroendeframkallande! Ugglade in på tradera där jag hittade det för köp nu 149 spänn jämfört med över 300 spänn i affären. Bargain!
image17

Skulle egentligen inte handlat nåt alls idag, men följde med Lillan och på Vero Moda var det en svart, varm OCH snygg vinterjacka (trodde inte sådana fanns nämligen!) och sug på den här då... PÅ REAPRIS för 299 pix :D Det är varken roligt eller lätt att köpa varma vinterjackor. Det här låter väl helt stört, men jag ÄGER inte ens en vinterjacka och bor i fkn NORRLAND!? om vintrarna knallar jag glatt (nåja...) runt i mina höst/vårjackor... och fryser halvt ihjäl emellanåt... (jo förresten, jag äger en, men den är hundra år gammal och skabbig och dessutom trasig. Nu åker den i soporna! Hejdå!) Ska smälla upp bildbevis asap...

Sen gled vi in på H&M och jag köpte mascara (maybelline XXL, blir pisk om den suxx!) och så svart flytande glitter-eyeliner för 39:50. Don´t you just LOOOOVE H&M? I DO!

Nu är jag ledig nästan en vecka och det finns inte ord för hur skönt det ska bli/är! Kört bil konstant sen 7 i morse så känner mig skröplig som en 92-åring nu. Nu byts datastolen ut mot soffan kan jag lova!
Imorgon kommer Majja och det blir BÄST!:D

BAJBAJ! :)

snål-Tessa

image15image16

Satt och knapprade in en order på Asos. Det tog en bra stund eftersom jag lider av beslutsångest. Förutom den här heta klänningen ovanför var det diverse rea-grejs, så det räknas ju inte såklart... men fick hursomhelst snålhets-attack när jag skulle betala så det blev inget... ;)

Alltså noll shopping idag trots värre sug än nånsin. Jo mat, men det räknas inte heller... ;)

Glott på Victorias Secret Fashion Show ikväll också, lite kul ju! Jag tycker (OFTAST!) att snygga personer har en inspirerande och uppryckande effekt på mig snarare än att jag känner mig skabbig. Och det är ju bra som sejtan :) Nu fick jag t ex lust att gå nån slags smink-kurs och lära mig lite bra trix eftersom jag är fast i gamla invanda spår och bara kletar på lite och sen ser det nästan likadant ut i alla fall i slutändan.

På tal om snygg; jag är dödstrött så vet inte vad jag gör vaken. Borde verkligen sova, ska ju upp tidigt... helgen borde vara minst 2-3 dar längre så man hinner något! Tanken på att sjuka mig dyker upp än en gång.... frågan är också hur lång tid extra allt kommer ta imorgon med tanke på all snö som kommit, men jag tar det DÅ ;)
Att det jämt ska ta sån tid för mig att komma i säng?

NATTI :)


mascarafunderingar & annat viktigt.

Hello you folks out there!

Här sitter jag och ugglar. Snön bokstavligt talat VRÄKER ner utanför, och allting känns soft och mysigt... är lite småbakis, ni vet sådär skönt bakis att man blir helt avslappnad och mjuk i hela kroppen... och lite lagom sugen på salt och flott och läsk dårå, men det hör ju till som en liten bonus, hehe.... Jag har tack och lov inga större problem med att kliva upp på morgonen efter och fixa och dona som vanligt, hade jag blivit skitdålig varenda gång hade jag nog inte pallat festa, med tanke på barn och allt.... det får ju inte gå ut över dem heller.

Igår var jag ute med Mia & Tobbe, diverse sportfånar som gormade över hockeyn, och så Nina & co. Lugnt och skönt och var inte så överdrivet mycket folk ute. Var på Irish, sen Bishop´s och slutligen Skeppan - för att inse att stället invaderats av fjortisar. För det kan väl inte vara man själv som blivit gammal? NOOOOOWAAAAAAAY dude! ;P Råkade ha på mig ett par glashala ankelboots, så kände mig lagom indianliknande & sassy där jag SMÖG fram för att inte halka... och fick borra ner klackarna i snön liksom :) Tacka vet jag barmark! Längtar efter peeptoe- och sandalett-säsong (as you know :D)

Idag måste jag äta något annat, alltså grejen är att jag gjorde rödbetsbiffar för några dar sen. Visade sig att inte en jävel förutom jag gillade dem - och jag ÄLSKADE dem, så har ätit det sen dess... hahaha.... (och yes, pissat rött!)
Men nu är det som sagt dags att få i sig någt annat! Och mitt choklad-intag fortsätter i skrämmande hastighet. För mig tycks det ha någon motsatt effekt det där med att man äter det ofta - då blir jag nämligen ÄNNU mer sugen och får mersmak, snarare än att lessna! Weirrrrrrdo.

Sitter här och är akut shoppingsugen i övrigt! DAMN, vad frustrerande.... tänkte smälla in nåt bud på något på tradera. JAG KÖPER VAD SOM HELST, GODDAMNIT! :D Detta tycks vara ett återkommande fenomen för mig så fort jag är bakis. Hrm....... eller tja, då OCKSÅ, alltså ;)

En sak sen jag faktiskt MÅSTE ha är mascara. Ska glo efter det på en gång! Brukar slänga efter 2-3 månader för annars får jag vaglar i ögonen. Är ute efter en riktig VOLYM-mascara, så mina tunna mesiga fransar får lösögonfranseffekt... jatack! Men då är frågan VILKEN är bäst...? Vad tycker ni?`
Bäst hittills enligt mig själv är nog trots allt Hypnôse från Lancome. (orkar inte göra den där skruttgrejen över o:et :D) Skulle vilja prova l´extrème från dem också, men å andra sidan känns det onödigt att köpa en dyrare i fullsize, eftersom den som sagt hamnar i soporna ganska snabbt hos mig.

Nu måste jag röra på mig innan min röv blir en enda stor cellulit av stillasittande! HEJDÅ :D

sjukdom på ingång?

Jag DÖÖÖR... sitter här och känner mig helvissen, trots ipren-intag...
Det är ju Murphy´s law-varning X 1000 på att jobba som en speedad gris (varit ledig 1 dag sen julafton) och sen när man ÄNTLIGEN ska vara ledig helg så blir man sjuk! Och jag har ju för övrigt redan varit krasslig, kan jag tillägga... ont i örat och på ena sidan halsen igen. Har annars tänkt varenda dag "äh, imorgon sjukar jag mig"... men så har jag liksom ändå inte gjort det. Duktiga ARNE! Det brukar ju som bekant bli en själv som får äta upp det i slutändan, men....

Nu ska jag hursomhelst  inte tänka på det mer utan kanske SLITA MIG och glida upp i sängen och njuta av en välförtjänt skönhetssömn :)

Hade tänkt att skriva lite seriös utvärdering och skit om 2007, men jag är lika upplagd för det som att smyga ut naken i kylan just nu och moona för grannarna och äta gul snö. Fattar inte hur det kan vara så kallt överallt, är inte ens minusgrader ute (jo, kanske 1, max 2 minus...) och idag har jag FRUSIT IHJÄL. Haft 3 par tjocka strumpor på mig, iofs inte så bra i övrigt men pälsade på mig som fan när jag kom hem - varför hjälper det inte då? Måste ju vara nån feeeeeeber på gång alltså.

Jag tror jag ska lägga mig och så fortsätter jag imorgon...... so long!

RSS 2.0