party-time, excellent!

.... eller absolut inte! :D så långt ifrån det bara går.

Det regnar ute. REGNAR! Wtf! På min snö, som jag accepterat...? Slask-trams-bajs. Så himla mycket enklare med riktig snö som ligger.
Men men, vädret kan man ju som bekant inte styra.
Uff, känner mig fortfarande sådär äckelbakis, en konstig känsla i skallen varvat med soptippskänslan som härjar loss i kroppen. Trodde ju den gick över innan, men näääerrå, den har följt med mig hela dagen! Som en efterbliven stalker som är en upp i arslet konstant!

Ska strax slita mig, för jag känner mig mer död än levande, och ögonen är som två mysiga röda små skavsår som svider när de låtsas läsa vad jag skriver.

Ganska störig kväll det här. Hade inget att göra så gick och köpte chips. OCH jordnötsringar. Känner mig ganska flottig just för tillfället...  insåg att det var tråkigt att uggla på tv själv, Daniel gick och la sig med Eddie. Plötsligt när man väl har möjlighet att ligga och LÄSA (som jag längtat efter så länge!) då hade jag plötsligt ingen lust längre ;) Ain´t life a BIATCH? Sen har jag bara suttit här sen tio och slöat.

Adrian har för övrigt idag lyckats med konststycket att hälla ut mina schampon och duschkrämer, trodde jag skulle tappa synen av ilska nästan! FISBEBI! Han fick tillbringa en stund på sitt rum, om jag säger så. Grrrrr!

anything goes

Efter att ha ansiktsmaskat loss, peelat och duschat bort baksmällan känner jag mig helt klart mänsklig igen! Tacos på det sen är jag redo för vad som helst :)
My way, your way anything goes tonight!

Guud vad härligt det är att vara osminkad ibland! Sådär efter man gjort ansiktsmask, smörjt in sig ordentligt och är helt REN och len som en persika... fått lite bättre hy igen nu efter jag styrt upp mina ritualer, blivit mer noggrann och kört lite syragrejer. Men har medfört istället att jag inte vill "skita ner" hyn med massa smink :D Använder därför bara mineralpuder i stort sett istället för foundation... blir matt i alla fall. Plus gillar skarpt naturlig hy, vill absolut inte vara helt spacklad. Nyfiken på mineral-foundation, någon som har något bra tips?

Gott käk igår; kalkon som huvudrätt, sötpotatis, ribs, starka korvar, skinka, sillar (och sånt där skräp som INTE gillas av mig!) julshowen var ganska bra också egentligen, grymma på att sjunga var de iaf. Vi var bara 7 pers igår, de allra flesta var redan i torsdags på det.
Sen drog jag och Lina (som jag jobbar med) på Dallran och mötte upp lite folk. Däribland Leffe som verkligen betedde sig som en BODYGUARD igår, brukar kalla honom på skämt för min bodyguard, men han behöver ju inte gå till överdrift.... gaah! Which he actually did.

Vad ska NI göra ikväll...? Nu ska jag ÄTA!



Ungefär så var jag klädd igår, med finbyxor till. Som Brittan alltså. Fast grå slips med en döskalle längst ner...

Emma

Jag är så TRÖÖÖÖTT! Men skönt trött :)
Tänkte jag skulle SMYGA fram lite julstämning eftersom det börjar närma sig, så nu fixade jag röda panelgardiner och så en STOR röd julstjärna här inne i kontoret - blev BRA! Kom även på precis att jag ska dölja det jobbiga "gapet" till den stora garderoben härinne provisoriskt med ett stort tygskynke. Längtar efter mina spegelskjutdörrar, och sen var det nog sagt om inredning! ;)

Tack för idag, Lottie! :)

Madde ringde från BB innan, hon har fått en liten dotter! :D En liten Emma! SÅÅÅÅ roligt! hihihiiii! Hon skulle ringa senare om hon orkade, och berätta allt...  men allt hade gått bra i alla fall...

Imorgon kväll ska jag ut med jobbet och käka amerikanskt julbord. Funderar på en strikt outfit, men vi får se vart det landar och hur mycket jag hinner innan. Måste hinna prova litegrann bara... och sen måste man ju VELA och ändra klädsel hundra gånger! ;) Men har funderat ut kläder i skallen, ska bara testa hur det ser ut på. Plus ett alternativ. Något av dem MÅSTE jag ta. Kul att jag har möjlighet att följa med öht :)

Lite senare: blev skabbigt och B med tyget... baah!

Imorgon tidig dag, så ska väl slita mig ganska snart... pöss!


blablablabla

I´m outta blogg-inspiration!
Tycker jag hinner inte med ett skit just nu. De dagarna man jobbar är det KÖRT, har inte ens hunnit läsa eller något kreativt heller för den delen. Jo förutom posten, tyyyyp. Jäkla reklam, kommer 42 kg varje dag nästan. Vår postlåda har fånigt nog brakat ihop tack vare allt bajs som kommer :D
Men försöker tänka att det inte är några MÅSTEN, utan allt kreativt måste man ändå vara på humör för att göra. (vilket jag iofs varit mestadels, då är det istället frustrerande att inte hinna - men det kommer!) Tyvärr är jag expert på att lova att fixa grejer åt andra, och då blir det ju däremot lite tidspress och då tappar jag - förutom att jag glömmer det hela tiden - LUSTEN.

Torsdag imorgon... ska träffa L, KUL KUL för det var inte igår! :) Vi har stirrat upp varann ang. partyklänningar, så lär kanske bli en liten hetsjakt på något sånt plagg ;) Paljetter = ultimat partyfeeling infinner sig INSTANTLY! Såereba. Så märkligt egentligen. På våren blir jag helt GALEN i pasteller. Sommaren starka, klara färger... hösten: svart, grått, brunt. December och runt nyår: paljetter, skimrande material. Ingenting medvetet, eller jo, jag har blivit medveten om det nu men ingenting jag kan styra över.

Och Madde står troligtvis just nu och kletar in sig med desinfiktions-jox i duschen, imorgon åker de in för planerat snitt. Min lilla (LILLA  som fan: 149 OCH EN HALV ;D) Maddiz ska bli tvåbarnsmamma! :) Är helt fascinerad av tanken att VETA när man ligger där (i hennes situation alltså med planerat snitt) på sjukhuset "om ca 45 minuter kommer jag ha en bebis här", känns så konstigt jämfört med hur man själv hade det :)
Finns inget större, få hålla om en nyfödd liten bebis som ingen annan nånsin sett. Så fulländad. Som man själv "tillverkat". Hihi! Livet är bra coolt :)
Vi låg och brainstormade namn häromkvällen, hon ratade alla mina "Torkel", "Styrbjörn" osv... :P

Förutom L-dejt imorgon ska jag köpa någon slags julbelysning och julgardiner till kontoret! Såg plötsligt med nyvakna (ja, inte för att jag sovit utan för att jag varit hemmablind fram tills nyss ;D) att DETTA KAN INTE SE UT SÅHÄR! Eller det kan det, men helst INTE. Är kolsvart i det fönstret pga brist på belysning där. Scary, eftersom jag är så fånig och inbillar mig att jag skulle vara mer trygg om jag såg ut litegrann.

Känner mig tvungen att göra en fet lista för det är så mkt grejs som bubblar i skallen nu, hinner knappt sova om nätterna tycker jag. SJUKT att det är december snart! Ska göra en så mysig december som möjligt, även om vi inte är hela familjen hemma kanske... styra upp belysning som saknas, köpa sia-doftljus (de som doftar nybakat) och dylika småsaker som gör SÅ mycket som helhet. I LÖÖV helhet, men är sämst på att få till. Gå på bolaget och införskaffa den där årgångsglöggen jag suktat efter :)

Natti, görlz!

STRONGER

Efter en ganska uppslitande dag känner jag mig på fötter igen.
Sagt det innan, men tål att sägas igen: jag uppskattar verkligen alla underbara människor som finns omkring mig! Tack för att ni finns där!


CHOKLADHETS här på sistone... Lindt grenadine & chili var jäkligt god, men  tyvärr sånt där flytande tjockt klet inuti vilket jag har lite svårt för... vill ha kompakt choklad, som Lindt chili! Men helt galen kombination annars: CHILI OCH CHOKLAD! *tjöt tjöt* ;)

Här sitter jag annars och häckar. Skönt att ta en lugn helg! Har verkligen inte varit på humör idag, men såna dagar måste man ju tydligen ha ibland...


De här snyggingarna fick följa med mig hem från Erikshjälpen! 10 spänn, you gotta LOVE IT! Har likadana svarta, men med lägre klack... assköna att gå i och FINA! Gillar bruna sandaletter, så fint på sommaren när man har lite färg på benen... och grissnyggt till jeans. Käkat ute idag igen, måste ta och skärpa mig... nästa månad ska jag skriva upp alla luncher och fikor ute jag slänger pengar på. Iofs är det bra ibland, för man får i sig bra rejäl mat osv, men inte 4-8 gånger i veckan för jag har inte råd tyvärr...

Jaja... ska gå och ringa Madde nu. Hon ska kläcka ur sig bebis vilken dag som helst... exciting! :)

Puss på er!

Just like a family

Daniel är hemma. Fast bara på permission, men till söndag i alla fall! :)
Idag har varit en bra dag... ledig, skön på alla sätt... 

Nu har vi (ok, JAG...eftersom D somnade, because of sleeping pills, I guess) kollat på Arn - riket vid vägens slut. Grät en skvätt. Och igen.

Vet inte vad det är med Arn, men förra filmen hade samma effekt - berör mig på något sätt! Vacker... sen vet jag inte vad det är. (Och orkar verkligen inte analysera det nu heller, hehe)



Jag känner mig helt upprymd över det faktum att jag får sova ut även imorgon, och även dagen efter det :D YEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAA, helt enkelt! Sovmorgnar is really the S-H-I-T *NÖJD* Sen lär man ju inte sova till längre än 8 ändå (och det behövs inte ens mer) men det ÄR sovmorgon när man har ynglat av sig ;)

Natti! <3

Stygn och dagissnack...

Uh.... känner mig bra mycket lugnare nu!
Fick sms från L innan att det visade sig inte vara någon hjärnskada, utan de har sytt såret(/såren?) nu och sen har jag inte hört mer... men är det "bara" det så är det fantastiskt! :)

Har nattat Eddie för en liten stund sen;
"mamma... när ska du hämta mig imorgon?"
"jag slutar 4, så senast halv fem..."
"men... kan inte du sluta TRE istället... PLEASE? Vet du att please betyder SNÄLLA på engleska?" (hahaha, inte engelska heller utan ENGLESKA...)
"hihi, tyvärr går inte det för jag måste JOBBA till klockan fyra älskling!"
"men mamma du måste säga NO till ditt jobb och du måste sluta tre" :D

Det är en fröken på dagis som jag gillar lite extra mycket, hon tar sig alltid tid. Engagerar sig, berättar alltid lite mer än de andra om vad som hänt under dagen. Småsaker och annat, vad ungarna sagt och gjort, och dylikt... behöver ju inte vara något speciellt alla gånger, men som mamma VILL man ju veta allt ;) Idag hade hon frågat Adrian vad han tyckt om, då hade han svarat "tycker om klockan tre när mamma hämtar mig" :D Alltså man S-M-Ä-L-T-E-R...... älskade barn!

Har precis pratat med Daniel igen och allting SKA ordna sig...

Orkade inte glo på Desperate Housewives, utan fastnade i Heroin Diaries igen och funderar seriöst på att lägga mig och läsa nu... natti!

Kanske bara lite 2 much nu...!

Jag blir GAAAALEN!
Nu är inte bara Daniel på sjukhus, utan även Lillan... eller rättare sagt hennes son (och dvs mina barns bästa kompis)
De fick åka in med ambulans i förmiddags, för han hade lyckats riva ner tv:n (!!!!!) och fått den över ena ögat, slagit upp världens sår och nu väntar de på att han ska bli sövd och hjärnröntgas :( Specialistläkare hade bedömt att han troligtvis fått hjärnskada. Tack och lov var han vid medvetande nu, och hans syn verkade tack och lov inte vara skadad.

Jag orkar inte ens grina. Ringt henne flera gånger, oron bara gnager i mig. Känns så fruktansvärt, för jag känner mig spyfärdig bara av tanken att något sånt skulle hända ens barn. Hon hade stått inne i badrummet och hört jordens BRAK. Fatta hennes panik att hitta honom där under helt blodig! :(
Men känner att det är inte läge att åka upp dit nu, vi har precis kommit hem, ätit klart, osv... Adrian ska läggas om en timma och om inte... 2 ungar på akutavdelning? I don´t think so. Undrar om det finns någonting jag kan göra? Känner mig full av frågor... vill bara åka dit och ge henne en KRAM....

Vidare så har jag äntligen fått tag på Daniel... fick ett sms av honom igår mitt upp i allt. Att han blivit varslad via ett sunkigt telefonsamtal - för det är ju perfekt timing att söka jobb för honom, eller hur? Efter det där sms:et fick jag inte tag på honom, kände mig som en stalker igår... utan att lyckas nå honom... som tur var fick jag tag på honom tidigare idag och pratat med honom, vilket gjorde mig lugnare.
Och även min pappa har blivit varslad för några dagar sen.

Jag kan inte hantera oro, blir GALEN!

Det får fan vara NOG nu! NU! Hear me?

eko

Det känns så TOMT och tyst här!

Just den här kluvenheten vill-inte-vara-ensam-men-är-ändå-asocial-till-max är lite märklig egentligen, då jag brukar tycka om att vara ensam.

Men orkar varken tänka eller något annat, så fokuserar lite på skönhetsstuff och shopping istället ;) hahaha. Den här nyansen har jag blivit lite kär i så måste köööööpa! Golden Purple gloss från YSL. Jag har faktiskt vid närmare eftertanke ALDRIG haft något smink eller skönhetsstuff eller nånting från YSL...


Är så mycket jämt som man vill ha att man blir helt GALEN. Samtidigt har jag blivit bättre på att rensa ut och verkligen använda det jag har, istället för att bara köpa nytt och mer. Vissa grejer går ju åt för att man använder det hela tiden; framförallt LÄPPGLANS! SÅ det får jag ju legitimt köpa så fort jag vill, right? ;)

Äh, ska försöka slita mig istället för att sitta här och yra...

Looking back

D är hemma på mini-permis. Ska åka tillbaks imorgon igen, lagom till lunch.
Han har varit borta så länge att jag hoppar till varenda gång jag ser honom ikväll, haha! Värst var efter jag lagt Adi eller vad jag nu gjorde uppe, kom ner och höll på att skita ner mig för det stod en MANSGESTALT i hallen :D

Annars så har vi varit hemma idag. Bakat bullar, som jag annars avskyr för av just BULLAR blir det kalabalikstök i köket ;) Men doften sitter kvar och doftar hemtrevligt och mysigt. NICE. Duktige Adrian har varit kock sen, gjort jättegod kycklinggryta med plommonchutney och massa gott i, och ris till. Tycker det är jätteroligt att de har matlagningsintresse!

Känner mig något mer stabil i själen, för övrigt har det här varit en pissvecka! Känt mig så jäkla less (mest på jobbet, som är ostimulerande, slitsamt och TRIST nu!) Trött och mest velat gömma mig under en filt, sova tills allt känns bra igen. Alternativt grina sönder mig och dränkas i mina egna tårar. Hehe. Sen försvinner den känslan igen ganska snabbt, men ändå ;)  (det här händer när jag sovit för lite, så kan väl erkänna att även nu så kan det ha med saken att göra den här veckan...)

Tror det är att jag inte gärna vill erkänna att jag har det lite extra jobbigt just nu, jag är helt enkelt så fokuserad på att jag måste MÅSTE MÅSTE orka, och fixa allting här, att det slagit över på något sätt. Det går, yes it does, men jag är inte mer än människa jag heller. Ibland måste man få vara sårbar och liten. Men så ÄR det ju å andra sidan - saker blir inte bättre av att jag går och tycker att det är jobbigt. Det är som det är och jag fixar det här och i alla fall gör så gott jag kan (och det är bra nog!!!!!!!!!), men uppenbarligen måste dessa LOVELY svackor smyga sig in emellanåt i ens LIVSSITUATION. Som en iskall ål uppkörd i arslet, ungefär. ;) Mitt i sömnen... oj, där gled jag iväg åt något helt annat håll...

Det finns så många saker som är bra samtidigt, tack och lov! En av dem är: jag är inte helt jävla handlingsförlamad trots allt. Vissa grejer har jag skjutit över på Daniel för att "det är trist", "jag hatar siffror" "jag kan ingenting med bilar" "jag kan bryta en nagel, så det får du göra" >:D och dylika själ... nu tar jag tag i saker därför att jag måste. Och jag fixar tamejfan det också. Eller tja, på ett eller annat sätt i alla fall... förutom de där fkn listerna i hallen då >;)

Detta borde helt ärligt talat varit ett sjuhelvetes år - vattenskada i 3 rum, evighetssjukdomar, renoveringar med ekonomiska bakslag som dragit ut på tiden flera MÅNADER - fläktar som gick här flera månader då vi ej hade badrum eller hall utan bara provisoriskt bjafs till golv, D:s frånvaro och utbrändhet, löss i omgångar (SÅ vidrigt!) div. drama, människor som stått nära försvunnit, diabeteskrångel med ungarna, farmor försämrad, konstant allergi för min del and so on and on and on and on.

Ändå tycker jag inte att det varit ett piss-år eftersom jag inte bara överlevt, har även trots många jobbiga stunder klarat ÄNNU MER ÄN TIDIGARE göra det bästa av situationen och lärt mig att BITA IHOP och garva åt skiten. Tålamod, väntan, osv är inte alls min starka sida, men det är något jag varit tvungen att göra så många gånger och det har varit bra ändå - inte få ett hysteriskt sammanbrott över minsta lilla, utan jag har kunnat koppla bort saker och STÅ UT. Låter kanske som att jag är en självgod gris, men so be it. Mitt liv, mina tankar, my rules. De som känner mig vet hur jag funkar, hur jag har varit och hur jag är. Vad resten tror/tycker ödslar jag inte en sekunds tankeverksamhet på!

Känns skumt att skriva ens här, för är så mycket som jag inte vill skriva om som händer och har hänt, så blir lite KRYPTISKT kanske ibland...
Nu svider dock ögonen som om någon slängt SYRA i dem, så tänkte glida i säng och få lite skönhetssömn. Det behövs.

NÄR blev klockan 01:23 då? Beat me senseless! Insåg just att det blir lite för få timmars sömn även i natt... men det går kanske att lösa på något sätt... sova på soffan efter frukost kanske och oj-titta-en-rolig-barnfilm-råkade-gå-precis-nu-på-tv samtidigt - så lägligt? ;)



Sleep tight, och händerna på täcket! ;P höhöhö

Rodeo loves money

Bunkrat upp med 4 pocketar, däribland Heroin Diaries som jag suktat efter. Vidare laddat ner några avsnitt av VH1:s I LOVE MONEY. Tänkte börja uggla på det (fast inte nu nu nu utan när jag är ledig) i brist på inspiration och ork att ta itu med övriga kreativa projekt.

Med deltagare som exempelvis RODEO från min härliga älsklingsdänga Rock of Love kan det ju kanske vara lika pinsamt/underhållande - beror på hur man ser det ;)




I CAN HARDLY WAIT! :D hohohohohoho

MÅNDAG? Var ju nyss fredag.

Det är tur man inte slutar 17 varje dag må jag säga!
Har i stort sett kommit hem, fixat maten och vi har käkat och sen röjt upp efter det... och så är klockan SÅHÄR mycket? Läggdags om bara en liten stund för das äppelbääb...

Vet inte vad det är med mig, men känner mig helt... vill inte vara ensam, helt enkelt! Trots att jag inte är speciellt social ALLS just idag. Samma sak var det igår. Nu är jag förvisso inte ensam, eftersom mina små stjärnor är vakna :) Eller SOLAR.... solstrålarna personifierade! Men ni kanske förstår hur jag menar, och ibland så är solstrålarna lika intensiva som om de fått amfetamin i maten ;)  Ska strax umgås med dem, för tidig kväll ikväll för dem. Ska bara skriva klart detta först.

Och helgen bara visslade förbi på vanligt manéer. Det var väldigt mysigt här i lördags i alla fall, extremt gott käk och trevligt sällskap! Muchos! Olika sorters räkor, 2 pajer, fräscha lite udda sallader och krämiga supergoda röror bl a... hade jag varit rich bitch hade jag anställt Magnus som vår huskock rakt av  :D Invigde min nya fina skotsrutiga klänning, tyvärr inga bildbevis :( It´s pretty thou! Prettypretty....

+ good news och lite ditten och datten :) Och no baksmälla igår, which is the way I prefer it. Kände mig dock blödig och mysko. Upptäckte att 21 grams gick på någon av canal+ kanalerna, men det var inte läge - började storgrina hysteriskt och kände att jag inte riktigt orkade släppa ut allt. Stängde istället av och gick och la mig tidigt - bra beslut!

Idag: dödsfall på jobbet och lite annat... som gick bra, trots allt...

GOTTA GO! <3

size?

Eddie sa nyss:

"mamma, vet du? Min snopp är så lång, ända upp i rymden, att alla flygplan och helikoptrar kraschar mot min snopp"

Jag råkar ju dock som mamma veta att det där var en liten lätt överdrift... ;)

pepparkaksmuffins?

Ugglade runt och fastnade mentalt vid PEPPARKAKSMUFFINS! Hur gott lät inte det då?
Blev helt bak-sugen. Är inte så förtjust i pepparkakor i sig (inte baka heller egentligen...) men är däremot en sucker för pepparkaksdeg, och allting i övrigt med pepparkakor... doften, känslan, stämningen.
Men tänkte göra vanliga muffins och sen peta ner en sked pepparkaksdeg eller något i varje form. Naturligtvis FÄRDIG, eftersom jag är lat och det är miljoner kryddor i och då måste man ju HANDLA och vi har inte plats i kryddskåpet och köket blir grisigt av att göra deg och det är jobbigt och jag hatar dessutom mjöl och knåda deg är äckligt. 
Borde ju kunna bli grymt gott, även fast det var inte precis så själva receptet jag hittade löd! ;) Och om någon har lust att komma hit med en nybakt morotskaka med snuskigt mycket vitt klet på - eller varför inte nybakta kärleksmums - så styr vi upp en nice fika! Deal? ;) Varit så sjukt sötsugen på sistone... inte godis, inte choklad, men KAKOR!!!! Och då snackar jag inte finska små torra pinnar utan KLETIGA, stora grejer... mm mm STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!
 
Bara längtar efter att vara ledig, få vakna när jag själv (ok, Adrian... ;D) vill... och mysa! Men resten av veckan blir soft, imorgon ska vi bara jobba till 11, sen bli bjudna på lunch av jobbet och sen organisera på lokalen... ledig torsdag och kortdag fredag. Jag överlever!

Håll lite tummar för D imorgon... läggdags...  att jag aldrig kan komma i säng trots att jag är trött. BAJA!


trötthetsdrama

Borde vara olagligt att vara så trött som jag varit idag!
Kunde hellre tagit 200 piskrapp än att kliva upp när klockan ringde i morse. Så trött att jag knappt orkat prata ens. Gick och la mig och sov som en gris på lunchen, vaknade sådär yr och mosig som man bara blir av naps - insåg att klockan var 13:15 och alla hade dragit iväg utan att en käft väckt mig :/ Inte för att jag kräver väckning, men.... alltså... kändes lite skumt ändå... hehe...

Stod alltså utan skjuts dit jag skulle. Gnäll, gnäll. Som tur var kom Sandra och hon var också sen, så det löste sig.
Imorgon ska Lillan gå inskolning på mitt jobb, så hon kan hoppa in lite extra vid behov. Eftersom det är minst någon sjuk varje dag nu får vi andra ta på oss extra mycket jobb. Men kul att hon ska jobba hos oss, blir som Terror Twins i ny tappning :D

Kommande helg kommer jag inte jobba, trots att jag ju då skulle det enligt schemat. Skulle även jobbat fredag kväll, men fick byta till dagstur, bra när det går att lösa utan att förlora timmar & pengar :) Går ju inte jobba kvällar och helger med tanke på barnen och this situation. Frisören Sören och Susanne har gemensam 30års-fest på lördag, missar tyvärr den...

Annars håller jag på och försöka ställa in barnens insulindoser lite bättre. De har legat katastrofalt upp och ner i blodsocker och får liksom inte till det - men börjar kännas som att jag kanske ÄNTLIGEN kommit på rätt spår. Jag brukar inte klaga över det där och brukar inte ens KÄNNA EFTER, för det är ju något jag måste göra... men jag kan erkänna att det är ganska tung bit ibland.

VAD gör jag uppe fortfarande är dock den mest aktuella frågan just nu... shape up biatch!

Avdankad nunna.

Fyyyyyyyyyyy vad jag är slut idag! Igår var man desto piggare, haha.
De här fotona har jag inte gjort någonting med, skulle testa natt-inställning bara så blev ljusa och suddiga, men lite coola ändå... (tycker JAG)



Ja, sådär, och paniksydde en nunne-grejs att ha på huvudet, blev skitbra! Tyvärr har jag inga bilder med den på, men loooovar, it was good :) I vanlig ordning hade ju tyvärr inte alla ansträngt sig, utan var bara jag, Lillan, Kayan, Lina och Elin (+ ungarna då) som klätt ut sig... Kayan hade fantasibrist så han hade tänkt klätt ut sig till MIG först, eh? :D Han vägrade vara mumie som Lina och jag annars planerat. Annars gott käk och trevligt sällskap :) El kiddos somnade märkligt nog TIDIGT, skönt!

HELT bakis och färdig nu, vaknade dessutom DUNDERALLERGISK och jag orkar verkligen inte ha det såhär längre... måste gå till någon doktor och se till att få hjälp, är så trött på att ALLTID bli dålig. Svårt att andas, supertäppt och snorig, klias överallt. SKIIIT! Tror det också bidrar till att jag känner mig helt slut. Fucking allergimotherfuckerfucker!

Nu blir det film av något slag, orkar inte ett skit mer. Hoppas ni andra också haft en bra helg? :)  Adios!

RSS 2.0