skabb & RÖJ

Bestämde mig för att skita i att dra nånstans, stannar här hemma och röjer. Ska bara sms:a 2 personer och "säga" det också :) Men känns som ett stabilt val, känner mig både social och totalt anti - och framförallt har jag inte ett piss att ha på mig! Och orkar inte sminka mig.

Alltså det är sista gången jag ska säga "äh, det där är lugnt, kommer nog ta max 5 minuter"... (IDIOT!) Nu har jag alltså tillskrivit mig ÄNNU ett tvivelaktigt epitet: TIDSOPTIMIST! En korkad sådan! ;) Trodde jag röjt i garderoberna, men nu var det plötsligt MER att slänga och sortera...

Började för säkert en timma sen, och inte fan är det urplockat från garderoberna än... eller jo, men nu är det ju FRAMDRAGET istället. Pust! Svettig som en byggarbetare och öppnade en kall folköl. Pssssscht.

Nu skulle ni sett mig alltså, flottig och iförd baggybrallor och sov-linne - hur lat ÄR man egentligen? :D

Vi hittade en våg i städskåpet, Daniel ställde sig på den och konstaterade "den är ju trasig, den måste slängas!" :D HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Adios, sweethearts! :)

wierdo

Vilken skum dag!

Vaknade halv 7 av att en liten pigg kille ville leka med mig, kommer inte ihåg ett skit mer utan vaknade NIO nästa gång...
Sen har Adrian och jag varit på second hand en sväng, brukar vilja vara där när de öppnar men glömde att det var redan 11... hittade bara 2 par byxor till Eddie (varav ett par Exit) och en varm zip-tröja till Adi. BUT NOTHING FOR MEEEEE! För ovanlighetens skull alltså! ;) Provade hattar, men insåg att jag ligger inne med vattenskalle - tydligen.
Gått en promenad... lekt i lekparken, (ja även de sakerna med Adrian alltså! ;D) och sen har jag tvättat flera maskiner och diverse sånt där hushålls-crap... bla bla bla...
Eddie har fått cykla men det var så mycket slask och grus ute.

Känner mig sällskapssjuk som fan! Det Daniel skulle på ikväll har blivit inställt, trist för hans skull... alltså ÄRLIGT nu, ja... även fast jag ville gå, så skadeglad är jag inte! Men vad ska man göra nu då...? Nätshoppa? ;) Känner mig helt oförmögen att fatta ett enda beslut idag. Ska det hända något kanske jag måste bli tvingad med våld! Å andra sidan är kvällen bara barnet.....

Daniel tänkte lura ner Kayan så han får lite hjälp med att riva ut garderoberna, ungefär såhär ska det bli sen, fast tre stycken sektioner och med tonade speglar...  just nu ser det ut som kriget :P (och värre blir det)
image54

Lejter skejter!

TJENARE KUNGEN

Så jäääävla bra! :D Det är reklampaus nu, så tänkte skriva en miniblogg. Precis som förra gången jag såg den blir jag på helt flamsigt humör, vill bara starta band och bo i kollektiv :D

Annars är jag mest flottig i håret, men orkar inte göra ett skit åt saken. Och sådär trött efter jobbveckan och för lite sömn om nätterna... ja som vanligt ungefär, med andra ord.

Varit på skitbra fredagshumör hela dagen, andra dagen mysko nog som jag har fredagskänsla. It´s gonna be a looong weekend, speciellt eftersom jag är ledig även måndag. Hell yeey! Skönt att bara ta det lugnt ikväll kände jag, en stor påse godis, läsk och film är perfekt! :)

Have a nice evening, folx!

42 minutes

Fastnade framför Rent hus ikväll... fick så dåligt samvete att jag gled över på City Gross och köpte nya tandborstar och diskborste på en gång... och bestämde mig för att köksfläkten ska rengöras PRONTO! Hehe!

Allt är helt ok annars, la mig och läste efter vi ätit middag här och både jag och killarna somnade faktiskt direkt... så har sovit 2 timmar ungefär ikväll på soffan. Damn! Men det var nog faktiskt välbehövligt, för känner att jag hade massa sömn att ta igen, och sådär. Orkar inte tvinga mig själv att hålla en massa principer idag. Vaknade och kände mig pigg som en mört i alla fall. Ovanligt nog - annars kan man ju mest bli yr, febrig och aggro som ett halvt helvete annars av sån sömn!

Mosat i mig en påse jordnötsringar precis så känner mig lite lagom oljig... annars längtar jag mest till tisdag, har beställt 1½ timmas healing-massage som jag ska på direkt efter jobbet! Låter som skräddarsytt för mig och min fysiskt och psykiskt slitna kropp :)

LÖN IMORGON!!!!!! OOOOH YEAH!

eternal sunshine

Var på jakt efter bröd som var färskare än ett-antal-dar-tillbaks, men det var rejält urplockat... Kunde inte låta bli att köpa BEN & fkn JERRY nu igen... och även en glass-sort till som jag inte provat (joo jag har provat det mesta, haha) LAKKA (hjortronglass) från SIA. MM MM GOOD SHIT, troligtvis!

Är helt fäääärdig för övrigt, så nu ska det bli helt oslagbart med Wallander och mys! Livet är allt bra soft :) Varit världens bästa väder idag, sådär strålande sol så det bara känns som det spritter i kroppen :)

Och imorgon är jag ledig!

Mr Murphy-funderingar och annat trams.

Hello there!

Påsken är nästan över och det har gått himla bra att jobba och sådär. Skönt att komma på jobbet och bara bra folk där som jobbat, alla tanter är borta och lediga ;) Bara en sån sak... det enda är att vi verkligen haft noll påsk hemma, alltså det är inte det att påsk betyder ett piss för mig (it really doesn´t) men känner ett sting av dåligt samvete för att kanske barnen borde få lite mer påskfeeling...? Vi har inte ens tragiskt nog dragit in ett enda ris. Glömt köpa fjäderjävlar. Suck. Men å andra sidan - jag har ju jobbat och det är inte läge att åka nånstans och med mina föräldrar och släkt 70 mil bort och Daniels morsa 15 så blir det ändå inte same shit. Jaja, de har ju i alla fall fått gå på skattjakt efter påskägg, och detta är första gången jag INTE köpt påskägg till mig själv ;D (så jag fick inget, nej... trots pikar till Daniel ;D)

Jag är lite lagom uppspeedad här efter att ha druckit flertalet koppar kaffe ikväll (brukar oftast bara dricka på morgonen och kanske efter lunchen, på sin höjd) Lillan har varit här med sonen, och ungarna har SKRIKIT, härjat och skränat här så det känts som det varit 300 barn här och det susar i huvudet... hahaha... umgåtts mycket på sistone i alla fall, vilket är skönt... och känner att jag har mycket mer energi så jag vill göra saker hela tiden och HÖR MR MURPHY DETTA SÅ DÖÖÖR JAG!

När jag ändå halkade in på HERR MURPHY (som måste få pisk) så följer här ett axplock av BAJS som jag fått senaste månaderna bara pga att jag inte kunnat hålla käften (dvs jag kläckt ur mig "det har jag aldrig haft, det var länge sen jag/vi....." osv...)

*svampinfektion
*oväntade skiträkningar
*konstant huvudvärk som suttit i riktigt länge
*SJUKDOMAR till leda
*ont i axlarna
*fel på bilen
*lösa ut brev
*bakfylle ÅNGEST from hell (brukar bara få lite ont i skallen, typ)
*kronisk MENS-flod
*strul med lönekontoret
Hehe, ni kanske förstår min poäng...? Retas aldrig med honom, för då vet ni ju vad som händer, helt enkelt! ;) Nog om saken!


Suttit och snokat runt på internet, vilket i vanlig ordning inte ledde till något positivt utan känner mig lite.... confused. Inte sur, inte besviken... men... nånting är det. Dock ingenting jag tänkte filosofera om nu, utan ska för en gångs skull inte göra ett PISS resterande delen av kvällen :) Lägga mig på soffan, tända en miljon doftljus och bara slappna av :) Underbart!

image53

Lillasyrran och Majja på min fest, MISS YOU GUYS!!!!!!! (visst har jag inte lagt upp några pics därifrån förresten...?)

XOXO/T

På väg till jobbet...

Eftersom jag börjar JOBBA om exakt 16 minuter så borde jag inte sitta här! Hehe...

Erkänn ni är lite sugna på att byta med mig och jobba kväll! Kom igen nu! Nähä.

Tur att det bara är fem timmar säger jag ju... och tur man inte är bakis och att man ätit sin taco-kvot för två år framåt ;)

Puss!

Nice boys don´t play rock n´roll

... de spelar SYNTH! ;) Vi är nämligen hos Leffe på förfest. Och han gillar synth. Huvva.

Fast det inte var planerat eller meningen. Men nu ställer jag ju upp för Lillan som har MUTAT mig ;P

Linda och jag tyckte det var en jättebra idé att åka ner på stan innan och shoppa, man måste ju passa på eftersom det är ju extra bra när man jobbar och har storhelgs-ob ;) Kombinera nytta med nöje liksom! Köpte en jättefin body på Gina Tricot... kände mig som en fet padda i resten jag shoppade, vilket var bra :D (eller ja, billigt liksom)

Ikväll har jag hursomhelst slagit nytt personligt rekord, tror jag bytte om helt ärligt TRETTIO gånger... och känner mig fan inte nöjd nu heller... unfortunately. Men det får duga! För mycket urringning nu, gillar inte det... jag är INTE ute efter att visa upp halva boobsen, hatar känslan av det och JAG känner mig helt enkelt inte bekväm med det... Men ska man behöva byta om så många gånger? Kanske borde byta om i hövvet istället, det är ju oftast där det sitter ;)

Happy iiiiister, folks! Daniel skulle köpa tranbärsjuice till mig så jag kunde ta några vodka cranberry, men köpte trist läsk istället.... daaah. Jag sitter vid en laptop så håller på att få ett anfall nu..... adios!

Sådärja!

HAH! Nu gick det... yippie-ka-yeeeeeyyy motherfuckers på blogg.se! ;) (För att klämma in en klämkäck liten dänga från Die Hard liksom såhär på kvällskvisten...)

Förresten, kan ju slänga upp två bilder från i lördags när jag ändå är igång;

image51

Lillan och jag - gettin´ready for some serious ROCK.... (kaklet i badrummet som vi måste byta ut trots allt, trist ändå för jag gillar det faktiskt på nåt sätt... det är ganska neutralt men bra, soft färg!)
Och YES, det STÖÖÖÖR mig med felaktiga datumet.

image52

... och jag då som sitter och ser lite lätt förstoppad ut i min blommiga kjol. Och hår som en matta, haha.

BAJBAJ! :)

jag = en undulat?! :O

Åkte iväg för att köpa ett svart långt linne nu ikväll, men kom istället hem med ett par skor (oops!) och en gul klänning/lång top. Har alltid varit av åsikten att gult är fult, men på sistone har jag fått nån slags fetish för färgen GUL. Håller jag på att förvandlas till nån jäkla kanariefågel or WHAT is going on? Tror annars det kan vara nån slags vår-feeling på gång, trots att det är snöigt här... men våren ligger ändå i luften och lurar :) Underbart! Brukar bli värsta regnbågs-apan om vårarna och somrarna, vill bara bränna alla svarta kläder på bål nästan, hehe! (och grilla lite över elden, såklart ;D)

Tänkte styra upp min jobb"karriär" idag (HAHAHA) vilket i praktiken skulle inneburit att jag tänkte TELEFONTERRORISERAT loss här och ringt vartenda tänkbart ställe... men istället köpte jag massa fikabröd och så åkte jag och ungarna till Lillan & hennes avkommor och satt där och häckade. Jag är tvärtom alla andra mammor tror jag, man borde bli helt säker på bebisar eftersom man haft såna själv liksom för bara nåt år sen... men inte jag heller :D Känner mig helt "eh, hur ska jag bära Emmy??" och "hjääälp hon börjar vrida sig, hur gör jag?" :D

Varit ledig idag, skönt det! Fast ingen rolig start heller, ungarna har bara bråkat och härjat och Adrian borrade in en nyckel i en vägg så vi blev jätteosams pga det precis innan vi skulle iväg. Blev så arg att jag nästan tappade synen, Adrian är förvisso yngre än Eddie men han är inte ALLS lika lätt när det är den typen av grejer... Det är som att snacka med en vägg när han gjort något fel. Oavsett vilket sätt man tar det på. Blir nästan som att HAN blir arg för att man reagerar över något han gjort istället för att han blir ledsen för att han gjort fel... Eddie är mycket mer känslig och lättare att resonera med, Adrian är mycket mer... ehum, ja, som mig SJÄLV >;)
Behöver vara långledig snart igen och återhämta mig -  känner en djup stress inom mig som stör... konstigt nog kan jag ändå ha ro att ligga och läsa och annat, men känner ändå inombords att jag inte är så lugn...

Fick näsblod här plötsligt... obehagligt! Andra gången idag.

Ikväll ska jag hursomhelst INTE fastna här...! ;) Inte för att jag skrivit något viktigt nu, men nu ska jag kopiera innan jag "sparar och publicerar" det här :P

ska det vara så SVÅRT?

Näe nu är jag OSAMS med den här skitbajsbloggeri-sidan!!!!

Skrev ett riktigt långt och ovanligt seriöst inlägg - och vad händer.

Ja det kan ni ju gissa själva.

SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!

Missing time

Hjääälp! Någon har gnagt i sig min kväll! Eller ja, i alla fall sen jag kom hem från jobbet ca 21:30... vad är det som händer egentligen på kvällarna, missing time? ;D

Kom hem i alla fall och Daniel hade plockat undan i kontoret och det bästa av allt - fäst alla vidriga sladdar under bordet upptill, så de inte syns! :D Yeehoo! (tips? ;D) Ser riktigt... kalt ut här ;) Och LÄTTSTÄDAT! Which I just LÖÖÖÖV.

Känner mig bra mosig i skallen så ska slita mig strax... Är såååå sugen på att kolla på först CSI som börjar snart, och sen direkt efter det Most Evil på Discovery... Det blir alldeles för sent varenda kväll för att jag fastnar framför det hela tiden. Med tanke på att det BÖRJAR 00 så kanske det säger sig själv att det blir lite för lite sömn när man ska upp 6!? Min nyaste passion i alla fall! Om man inte räknar med ätbara grejer då, för det snöas in konstant på diverse olika grejer och äts till leda kan jag lova... hehe :)

Nån mer än jag som ska jobba i påsk förresten?

it´s in the air!

Vet inte riktigt varför jag känner som jag gör, men känner mig helt uppspeedad av det faktum att det är FREDAG imorgon! :D
Ingenting speciellt planerat eller nånting... men... ändå ;) FREDAGAR ÄR GREJEN! Det är som en skön stämning i luften...

Jag är ledig helg i alla fall, vilket aldrig är fel.  Hehe! Nu ska jag strax lura till mig massage för jag känner mig som en överkörd snigel efter fläng, städande och alldeles för mycket bilkörning i kombo med kyla/snö. (SNÖ? Är det inte lite väl sent att komma NU?) Kan till och med tänka mig att MUTA med någon märklig tjänst för att få välbehövd massage...... :P


mudkicker

Trots en dålig start på dagen har jag lyckats vända den hittills ;)

Och är ENSAM här nu, för lämnade ungarna tidigare på dagis pga stök här, hantverkarna är klara för dagen... väntar på rörmokaren sen ska jag dra och fika med Anders i Sallyhill på nåt nytt billigt hak.  Blev tvungen att städa för det var så mycket damm och sågspån här att jag fick damp ;) Så jag har dammsugit och torkat av alla ytor, I JUST HAD TO! Det blir mycket tjat om stöket här, men är usel på att "koppla bort" sånt där utan blir superpåverkad av röra - som ni säkert redan förstått när det gäller mig.

Ett måste till just nu är att sminka mig lite också, ser ut som ett hålögt lik! Tur det finns smink här i världen :)

Have a nice day, gööörls! :)

biljett-PANIK!

Fick nyss ett litet tips att 4-dagars SRF-biljetterna håller på att ta slut... mycket riktigt, kollade på ticnet och där var de SLUT :O
Tack och lov gick det köpa via Tickster på SRF:s hemsida... fick nästan diarré där ett tag ;) Och YES det var lite mer än vad ni ville veta, men jag sa nästan...

Efter det då vidare på Ticksters hemsida. Bara för att upptäcka att DOWN spelar 24:e mars... (Phil Anselmo´s Down...) Då jobbar jag. Till 15... och ledig dagen efter... fanns biljetter kvar.... är man sugen eller SUGEN? Eftersom jag svimmade 95 på Pantera så har jag inte sett och hört hela min Phil-kvot ;) För att låta som en FJORTIS.

Och senare i vår är det Tiger Army (fortfarande inte hört så mycket, men låtar AJ LAJK!) De lyckliga kompisarna (NOSTALGIIII!) osv... Debaser Medis verkar som ett ställe dit man bör släpa sin röv snart!

Hejdå! ;)

Djävulen bär...

Idag... fel, ikväll, nej, HELA DAGEN menar jag, har det bara ÖST ner... störigt, men mysigt! Tur man har tak över skallen! :) Och de gamla godingarna GUMMISTÖVLARNA har åkt fram igen - från altanen, där Daniel lämpligt nog slängt ut diverse prylar för att de ska slippa stå på kontoret nu. Min egen taktik innebär att man aldrig blir klar, eftersom allting måste SORTERAS och organiseras... blir nervös av hans eviga "bunta-ihop-utan-urskiljning-och-vräka-ut-i-nåt-hörn"-attityd.

Så är läget här. När jag kom hem från jobbet och hämtat ungarna från dagis var jag/vi beredd på det värsta. Vet inte riktigt VAD jag föreställt mig, men inte såhär... lite.... ;) Märkligt nog såg det ut ungefär som innan, förutom att det provisoriska golvet på hallen var borttaget...  fick plötsligt en iskall insikt om att det här kanske kommer att ta längre tid än jag var inställd på.
Vad hände med "när ni kommer hem får ni inte gå på golvet för de har gjutit där och lagt värmeslingorna..."

Öööh, jaha. Eftersom det varit hantverkare här hela dagen (trodde jag iaf) borde de ju HUNNIT göra nåt (!?!?)
Men orkar inte ens prata med Daniel nu, för just nu är vi båda för irriterade och stressade att det går ut över varandra och ingen orkar ens anstränga sig utan vi blir osams för minsta lilla hela tiden, han säger ingenting och jag blir sur för att han inte talar om nånting. Fast orkar inte lyssna för han bara ändrar sig och svamlar och påstår att jag inte förstår ;P

Men det blir sjukt snygga golv sen, bl a ett mörkare trägolv i kontoret....

Funderar om man ska orka ta sig ut i ovädret och inhandla läsk! Riktigt kall, nyöppnad, så mycket kolsyra att ögonen tåras...... stööön!
Ju mer jag tänker på det låter det som en rimlig plan. Det händer mindre än vanligt just nu faktiskt, är såååå sugen på att nåt KUL ska hända! :) En bra sak är att jag har prioriterat att ligga och läsa, tydligen läser jag långsamt för har fortfarande inte läst ut min eviga gamla följeslagare "djävulen bär prada", men är näääästan klar ;) Har hållt på med den åtminstone ett halvår... hehe... ni förstår kanske att jag till 99 % väljer tidningar alltså....?

HAHAHA nu har "fråga Olle" börjat... och när jag för en gångs skull kom ihåg det så kanske jag borde glo ;)

Ajråååån Määäjden.

En komisk sak är att mina barn håller på att sätta på musik hela tiden på deras rum, sen blir de helt hyper av det och flänger runt som galningar :D

Kom på mig själv att skrika "säääänk däruppe!!!!!" á la trött tant när de spelade Iron Maiden på blastvolym ;) Hehehe...  tur de inte har nånting med Sean Paul för risken finns ju att det också åkt på nån gång ibland, who knows, muahahaha ;D Eller varför inte Bo Kaspers Orkester eller dylik dynga. Iofs så har ju Daniel en cd med BLACK INGVARS i källaren, vilket jag mobbat honom intensivt för (och NEJ, man får inte sånt i present av folk tror jag helt bestämt! :D)

Eddie har gått ner i källaren och rotat upp lite cd-skivor, men gör ju inget att han har endel uppe än att de ska ligga nerpackade i trista flyttkartonger... tänk vad mycket man lagt på just cd-skivor genom åren!

Daniel är magsjuk (det är verkligen ingen ände här!) så håll tummarna att jag och killarna slipper! Renoveringen här blev uppskjutet pga någon av hantverkarna var hemma med sjuka barn - men om allt går enligt planer så blir hallen åtminstone liiiite snyggare på onsdag :) hihiiii! Hoppas de hinner göra endel, golvvärme borde väl inte ta nån direkt extra tid (????) Eller eh, ska nog inte yttra mig.... heh. Adios! :)

dags...

Sitter här och det riktigt kryper i mig... söndagsångest, nu IGEN! Börjar bli standard, tydligen! Not good. Imorgon - eller troligtvis på tisdag - börjar hantverkarna riva här, för nu är det torrt. Och det är ju bra att det är torrt, men det är nu det börjar... frågan är bara vilket rum de tänker börja i?
Och om vi ska göra det själva. Och nu är det dags att bestämma sig angående kakel/klinkers och golv... tro mig, ni vill INTE vara i mina kläder just nu gööörls!
På något sätt brukar saker alltid lösa sig ju, men jag känner dels grym beslutsångest, dels panik över att vi kommer tvingas flytta ut ALLT från toan och kontoret.... hur ska jag orka ha det stående nån annanstans utan att bryta ihop? Räcker att det är stökigt nog pga det här ändå. Och sen att vi har bara en toa är ju ingenting att hurra över heller, egentligen kanske det lättaste är om de hade börjat just där för då kan vi använda vardagsrummet sålänge att ställa toagrejerna/möblerna i....

Så är läget här. Men annars är allt bra, förutom den där smygande söndagsångest-skiten! Har faktiskt stängt av mobilen idag för ovanlighetens skull, så skönt!

Tror vi kör ett race imorgon och bara röjer, jag orkar tyvärr inte ta tag i det - skulle vara isåfall för att det känns så mycket bättre när man väl har satt igång... men jag är inte mer än människa ;)

puss puss!

Home :)

Nu är vi hemma igen!
Varit asjobbigt att åka, ingen aning om varför faktiskt, brukar tycka det är jätteskönt att åka och då även långa avstånd! Det blåste och snöade första kvällen, men inte på något sätt så att det var jobbigt. Verkar vara i Åre det varit totalt katastrofalt... vi har haft det SÅ härligt i alla fall! Riktigt avkopplande och mysigt :) Och var härligt att få en dos riktig vinter... igår på dagen hyrde vi skotrar några timmar, jag hade aldrig åkt innan. Blev helt hooked direkt! Vilken känsla, frihetskänsla i kombination med FART (som jag är en inbiten sucker för)... en oslagbar kombo! Helt galet vackert också, vilken natur... man blev helt andlös! Vi åkte upp bland fjällen och man såg flera mil, det var helt klart väder och soligt och man kände sig som king of the world! :) Och KUL att köra :D Kameran glömdes TYVÄRR, skitsynd faktiskt... hade velat ha foton från framförallt där uppe på toppen!

Här fick Kayan något slags ryck och SLÄNGDE sig som en galning i snön, det är hans fötter som sticker upp :D
image43

Här snackar vi RIKTIG vinter!

image44
(och nej, datumen stämmer inte, vet inte varför det ändrats i kameran...)

Här är jag som sitter och myser - vilket det inte ser ut som, ser SUR ut haha... men det var jättehärligt iaf, strålande sol och kontrasten supermycket gnistrande snö! :)

image45

Daniel har snott några svarta shades från mig, som han passar BRA i tycker jag! Pasta....

image46

Utsikt från stugan (stugan nedanför till vänster hette för övrigt UGGLAN... ;D) Vi bodde i FALKEN.

image47


Jag i svart, Lina till höger och Eddie närmast kameran :)
image48

Hamra världshus, där var Daniel och jag igårkväll och rockade röv!

image49

Kvällsmys framför brasan innan läggdags för el kiddos :) Sööötnosar! Fick i vanlig ordning retuschera eftersom Eddie är kronisk nakenfis ;P

image50



Jag är så trött att jag nästan tuppar av här... har slöglott på melodifestivalen och det bästa av allt var Carolas min när Nordman slog ut henne och Johnsson :D Vi skulle egentligen åkt till Elin och Blomman idag och bastat och hängt, men jag kände bara att jag orkar faktiskt inte... är helt färdig! Skönt att bara vara hemma och samla krafter och mysa :) Hade fått underbar leverans i brevlådan för övrigt när vi kom hem, TACK M! :D Sååååå klockrent! :D

Återkommer lite senare ;)

Ready or not?!

Fråga mig inte vad jag gör vid datorn, eftersom vi borde varit iväg för längesen. Jag orkar verkligen inte stressa! Är trött som en skadeskjuten nattjobbande tapir på extrajobb. Haha.


Jo, satte mig nog som hämnd för att Daniel tror att JAG jämt ska packa allt. Orkar inte vara organisatööör just nu. Råkade för övrigt göra mannagrynsgröt av all mjölk, så här sitter jag och surar med svart kaffe :(


Men bränna ett par fräscha cd-skivor sen är jag redo (efter jag huttat i mig den här äckelheta koppen) Daniel har skitont i halsen, så tänkte köra hela vägen. Det är konstigt, det är som att jag vaknar till liv först på kvällen jämt på sistone...kanske borde jobba nätter istället?

Puss på er!

Snöstorm (fast ej här)

Fan, nu sitter Kayan och Daniel (per telefon) och gör sig roliga på min bekostnad! Morr! ;) Det är tydligen SNÖSTORM dit vi ska... hur mysigt lät det då? Jo, sure, tanken på det lät schysst. En halv sekund. Tills jag inser att jag kommer känna mig totalt inlåst efter en halvtimma, INSNÖAD, bokstavligt talat! Och nu sitter de alltså och flamsar om hur snabbt jag kommer härda ut innan jag får panik ;)
Jag är inte så himla rastlös av mig längre jämfört med hur jag varit, men det är framförallt när jag är hemma eller när jag umgås med folk på samma nivå!

Klass 1-varning vilket jag antar innebär att det är storm-varning även imorgon då alltså. Tanken på att sola ute i snön, dricka varm choklad med grädde och sitta och löka i schyssta solbrillor fladdrade plötsligt iväg utom räckhåll... hahaha... :D

Vi får se... ska iaf gå och packa ner perkolatorn på en gång! Elli förstår mig! ;D Eller just det, kan ju inte packa ner den för jag måste ha morgonkaffe... *kärring* ;)

I övrigt är jag astrött efter en stillasittande dag med mestadels envägskommunikation (och precis som jag anade så var det en hel del gammalt trist tugg och repetitioner! Baaaah!) För att låta som en dramatisk apa så höll jag faktiskt på att DÖ av trötthet, redan långt innan lunch! (och hur skulle det gå om man nånsin skulle börja plugga igen...? *gurgel*)

Vidare, GIVETVIS, miss klantgök (dvs JAG) hade glömt att stänga av lyset (hata manuell skit!) i morse när jag åkt dit, så batteriet hade ju naturligtvis dragit ut..... ringa en sur stressad Daniel som GÄRNA ville komma och hjälpa mig..... :D NOT. Men han fick ju så lov, alla hade hunnit dra iväg för jag satte mig och ugglade i bilen en stund innan jag tänkte dra. Så kan det gå när man är mig! Och det är inte första gången detta händer. Hoppas däremot det är sista! ;P

Nu fick jag en akut trötthets-attack igen, så måste sluta nu innan jag svimmar... har precis suttit och sytt på Eddies nya hårdrocks-jeansväst - allt för att slippa börja packa. Även detta beteende Tessa i ett nötskal. ADIOS! :)

övertrött & supersvamlig...

Gäsp, suck och stånk! Här sitter man som en nedstampad plattfisk på PINNSTOLEN igen. "Pinnstolen" därför Daniel snor "lyxfåtöljen" jämt, efter HAN haft sönder den andra....... hmpf! Oj, där halkade jag redan ifrån ämnet. Eller VILKET jäkla ämne? Hahaha....

Som ni säkert kan läsa mellan raderna här är det LÄGGDAGS, men nu börjar jag bli sådär för trött för att lägga mig nästan... ;)
Måste göra det och det och sen det jobbigaste av allt; ta bort SMINKET! daaaaah... seriöst! Vissa dagar kan jag skita i att ens ha smink på mig, och inte för att jag nödvändigtvis har några behov av att vara osminkad utan för att jag redan på dagen kan tänka "HA! nu slipper jag det ikväll!" I-lands-problems-mupp.

Imorgon ska jag på VERKSAMHETSDAG med jobbet. (Alltså mest troligt HÖNSGÅRDSKACKELi högan sky om same-ol´-crap) Men sen är jag ledig torsdag till söndag, mm mm GOOD!

Vi drar till fjällen på torsdag, tidigt (ehum... ja, om allt går plan-enligt alltså!) Insåg att jag kommer få glida runt i typ... LEGGINGS med hundra strumpbyxor under, tillsammans med min VINTERJACKA... eftersom jag inte har något annat lämpligt! :D HAHAHA!
Think Peggy Bundy in the snow! (nog för att jag inte hittade nån riktigt leopardig bild, men man tager vad man hittar)
image42
Och då ett annat dajlämma. Jag lär ju ramla 172 gånger under ett åk. Om jag ens kommer upp i liften... avancerade grejer det där! HJÄLP! Näe, det är nog egentligen lika bra jag stannar och inväntar alla på nån after-ski nånstans... :P

Nu MÅSTE jag ta och lägga fram kläder för morgondagen, annars tar det löjligt nog minst en halvtimma för mig extra och det vill man inte slösa av den dyrbara MORGONSÖMNEN... :/ Plus måste även såklart lägga fram kläder åt barnen, annars tar Daniel på dem något trams, typ urvuxna kläder som han hittat nånstans där jag gömt undan dem för två år sen (nog för att jag rensat nu, men ändå ;D) eller trasiga, smutsiga grejer eller varandras kläder och olika strumpor. Och sånt. Sen förbereda perkolatorn, off course! À la kaffekärring :D


TACK Daniel. Daniel släppte just ut något utsläpp i gasform, så jag tvingas evakuera och tänker lämna datorn illa kvickt! Tydligen enda sättet att slita bort mig härifrån.... ahaaaa han försöker bli av med mig! ;) Trevlig jag är som skriver det här, men det är faktiskt HAN som är mest otrevlig här! Blääääh...

NATTI!

Queen Obscene

Känner mig helt överkörd idag. Fast gör inte så mycket, för får i alla fall vara ledig och vara ifred... hehehe...

CrashDïet ska spela på gatufesten i år, fuckeney määään! Klockrent :) Var true love direkt från början - från första gången jag hörde dem! De är ett av mina absoluta favoritband, och ska bli grymt att se dem igen! :)

image41
Orkar inte skriva mer just nu, tror det blir liggande position en liten stund för jag är så himla trött....  men fått lite vettiga saker undanstökat. Och byggt snögubbar med barnen, slutade med att det blev SNÖ-UGGLOR för snön var helt jobbig och ville inte forma sig som jag ville - då kan det sluta med uggleri som vanligt, alltså! ;)

Har för övrigt lovat att vi ska grilla sen idag, eftersom jag inte orkar fixa med vanliga grillen så får jag väl gå och inhandla en engångsgrill... blir skitbra det! :)

RSS 2.0