barn är roliga :D

Barn är ROLIGA! :D Hittade den här som jag sparat nånstans ifrån på ett dokument...

Om djur
Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten.
LARS 6 ÅR

Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta.
KATJA 6 ÅR

En del kor är svarta. De är invandrare.
KARIN 5 ÅR

Om kroppar

Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att Tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar.
MIKAEL 6 ÅR

Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj.
BJÖRN 7 ÅR

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
SIRI 6 ÅR

Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
HILDA 7 ÅR

Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
JOHAN 5 ÅR

Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden som man har på baken.
THERESE 6 ÅR

Om far- mor & svärföräldrar

En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner.
PÅL 7 ÅR

Morfar är så gammal att han inte längre kommer ihåg varför han tycker om kvinnor.
TORE 7 ÅR

Annars: gott nytt år då! Här är det (som sagt, papegoj-Tessa...) halsfluss och konstant sovning (Daniel står för den biten)
Jobb (jag står själv för den biten)
Nakenfiseri (ungarna)

SKÅL! Oj, det är ju fan imorgon......... dags att lägga mig kanske... muahaha...


sjukdomar, sjukdomar...

Daniel; diagnos: kraftig halsfluss, överhängande risk för halsböld
Tessa; diagnos: L-I-V-R-Ä-D-D!!!!

Due d´o-hets.

Ehum. Får nog ÄTA UPP (bokstavligt talat) det jag skrev tidigare om choklad...

Det var grymt gott nu nämligen, hehe! Säger bara DUE D´O. Ingen aning om hur det uttalas men bra skit.

Min jul!

Vaknade nyss upp här ikväll, yr i skallen - wtf, jag skulle ju bara blunda två minuter?
Jobbat hela dagen och inte kunnat somna igår heller i vettig tid. Hade annars tänkt som sagt vila en minis och sen hitta på något mysigt eftersom ändå Mathias (Daniels brorsa) var här.
Tyvärr hade han redan hunnit åka iväg när jag vaknade; svettig och med hjärtklappning; och eftersom Daniel ligger utslagen i soffan och är "dödssjuk" (mild överdrift) så antar jag att han inte ens haft en tanke på att styra upp någon julklapp... GAAAAAH! Fattar ni hur pinsamt att inte köpt julklappar till folk som köpt till oss? Usch....
Jag har ju varit sjuk över hela julen, och jobbat trots det men har liksom inte haft energi så det räckt till mer än så. Alltså har jag faktiskt lyckats "glömma" att köpa julklappar till Mathias, svärmor och hennes karlslok. FAN.

Daniel och jag är TYVÄRR också för jävla irriterande lika på det här planet. Händer antingen en jävla massa och helst i sträck och DIREKT eller inte ett fucking shit! (sistnämnda hör mest till vanligheterna på sistone... mmhhpf!) Och noll framförhållning. Det är en av mina egenskaper jag inte alls är speciellt nöjd med, så troligtvis därför det retar ihjäl mig att Daniel är nästan ÄNNU värre!

Men men, inte gräva ner sig i det heller... vi får väl kompensera på något sätt :P
Och julen handlar ju inte bara om julklappar, right? (det är nu ni ska peppa mig alltså... ;D)

Känns lite snopet bara att Mathias redan hunnit iväg. Det bra med det hela är att man kan kissa med öppen dörr och smyga runt halvnaken här, om man nu skulle vilja det alltså... ;)

Annars har allt varit mysigt. Trots avsaknad av julkänsla! Less både på julmat och choklad - kom ihåg det när jag gnisslar sen över hur chokladsugen jag är! Trodde aldrig det kunde hända men jo-oo!

Godaste som ätits under hela julen var idag, faktiskt... jag och Lina åkte ner på lunchen och käkade nån slags kall tallrik med orientaliska smårätter av något slag, var himla gott och fräscht... sen nu när jag kom hem blev det svärmors revbensspjäll och VÄRLDENS GODASTE POTATISGRATÄNG!!!!!!!! Alltså jag har blivit helt TORSK på potatis, så sjukt gott! Mest och helst gratäng och hemgjort mos... mm mm GOOD SHIT!

Mellandagsrean tänker jag skita i, var som sagt nere på stan på lunchen en snabbis och kan inte påstå att ens speciellt mycket var nersatt pris på...  vi kom nog innan värsta bakisligan orkade masa sig ner på stan också och det var ju en lättnad.

Näe, orkar inte skriva mer nu - känner mig stressad trots att jag har inte krav och måsten på mig ikväll! Måste seek n´destroy that feeling!

Förresten, den här ritade Eddie, det är jag "när jag är arg och det blåser" Klockrent :)

image11

Annars bara så ni vet... man får celluliter, myrkänslor och allmänt ont i röven av att sitta still flera timmar och hetsbygga lego! Fast annars är det kul :D

image12

Skönt att julen är slut för i år trots allt...  nya tag! :)

30+ ;)

Vaknade upp i morse efter en välförtjänt sovmorgon... men mådde skit. Ont i höger sida av halsen, ont i höger öra. Matt och konstig i hela kroppen. Kände mig som en påse sopor, sammanfattningsvis.

Morsan ringde och tyckte jag skulle testa nån kinesisk kur som i stora drag innebar att man skulle hälla i lite salt i något tyg och micra det och köra upp i örat som gör ont och på med en mössa.
Tro det eller ej, men det hjälpte tamejfan :D

Var tvungen iaf att föreviga, eftersom jag såg ut som hej kom och hjälp mig med en lila strumpjävel utstickandes ur örat, mössa och gummiband runt hela hövvet för att hålla fast skiten :) Som grädden på moset har jag en fet RYNKA över hela fejjan och finnar. Mest i pannan som ej syns, tack och lov, hehe... Finnar förresten, är inte det sånt som fjortisar har? Don´t you just LOVE hormons...? Eller vad det nu är som är fel ;D

image9

Annars har det ringt hela dagen och sms:ats, underbart att folk kommer ihåg MIN dag - känner mig tacksam och uppskattad ska ni veta! MYS :) Jag kan helt ärligt säga att bara för att jag fyller år tar jag då verkligen ingenting för givet, utan blir verkligen genuint JÄTTEGLAD om folk ens kommer ihåg det :D

Nu har jag hunnit en bit på vägen i alla fall. Ska bara byta om, torka håret och lite sånt.

image10

Sen kommer Anneli och Emma och vi får se vad som händer... :)

PUSS!
/en gamling ;)

shoppingdramatik

Tanken var att jag skulle köpa julklappar. Tanken var god.

I vanlig ordning slutade det med hetsshopping till mig själv... hade det funnits smileys här hade jag hittat någon passande variant... ;)
Det finns så löjligt mycket snyggt nu att det SURRAR i kroppen efter återhållen shoppinglust! Blev en hel del inköpt... bra grejer, tack och lov! Speciellt på hederliga gamla H&M fanns det sjukt mycket snyggt nu. Trodde jag skulle svimma av hjärtklappning över flera saker. GAAAAH!

Hoppas inte Daniel läser det här... :S Inte för att vi har gemensam ekonomi ens, men känner jämt att jag måste "rättfärdiga" min shopping... hehe.

Nu känner jag mig färdig för hemmet, har ju blivit som en pensio på sistone så måste vila så fort jag gör något... hehe ;)
Ska försöka ta några pics sen...



dags för some serious shape-up.

Just när det är som stökigast hemma med smutskläder och rena kläder slängda överallt om vartannat, oändliga mängder skräp och skit all over the place...  och man själv står fulare än någonsin och ser dum ut i smutsiga mysbyxor, med 30 finnar i pannan, flotthår... osv...
DÅ ringer det på dörren. Tänkte inte öppna, men gjorde ändå och det kom in 2 ServaNet killar! Till råga på allt var de tvungna att gå ner i KÄLLAREN. Gaaah... vi har liksom ÖST ner all möjlig skit nerför källartrappen, smutstvätt som man bara slängt ner för att man inte orkat gå ner med det osv... jag är absolut inte en person som skäms över allt, snarare tvärtom.

Gjorde nu i alla fall.
 
Direkt efter de gått sminkade jag mig och klädde på mig  :D Röjde här sket jag iofs i utan sparade till Daniel, efter jag ringt honom på jobbet och sagt att jag måste flytta om inte han plockar undan efter sig hädanefter ;)
I övrigt måste det verkligen ske ett städmirakel här, för jag vill knappt att folk ska komma hit längre för det är PINSAMT! Och ingen av oss tycks orka hålla efter heller. Jag FÖRSÖKER verkligen - ibland - men är inte så lätt när det inte bara är efter sig själv man ska hålla ordning.

Har inte en enda grej planerat för min lediga dag imorgon, känns underbart! Jo, sova ut och vägra stressa en sekund och vara en snäll mamma... ;) Ska även åka och göra cellprov på sjukhuset kom jag precis på (bläh!) och barnen ska med, hur det nu ska gå till... men det ordnar sig! Annars fucking NADA.

Annars så känns allt faktiskt BÄTTRE igen, senaste dagarna... av någon outgrundlig anledning som jag inte tänker analysera - jag är enbart TACKSAM så länge jag inte är på botten, OAVSETT vad det beror på! Hehe...

Annars....
- Alla jeans har krympt. Mysko shit is going on!
- Julstämning...? Vart är den då? Hello, come here!
- Less på snö.
- Barn som också är less på snö. Man får muta dem för att de ska gå utomhus.
- Undrar när man ska lyckas synka planer med någon, bara en fika tycks vara halvt omöjlig att få till.
- 2 cm utväxt. HJÄÄÄLP!
- om jag hade kunnat hade jag ringt och sjukat mig på jobbet med orden "hej hej, Tessa här, jag blir hemma idag pga trista naglar och en jäääävligt dålig hårdag... hårvecka! HÅRMÅNAD!"

ADIOS! :)

Magkatarr och JÄKLIGT KALLT.

Jag har gått och fått MAGKATARR igen! Ouch! Det stod inte direkt på min önskelista... tur jag har (vidrig) flytande Novaluzid hemma. Aja. Men det hjälper ju, och har REDAN lindrat en hel del :)
Bröt ihop när jag skulle åka hem från jobbet idag - rent logiskt borde det ju varit på VÄGEN TILL JOBBET, men tydligen inte :D Alltså kände något varmt som droppade (för allt annat var -14 i bilen, och det är tyvärr inte minsta tillstymmelse till överdrift! GAAH!) och insåg att det var TÅRAR.
ÄNTLIGEN! Har gått och känt att jag behövt gråta länge nu, men har inte kommit så mycket mer än någon tår här och där, inget sammanhängande panik-gråt som jag behövt...
Grät och skrek som en galning hela vägen hem, och gled in på dagis som en rödgråten mosgroda...

Känns faktiskt bättre i alla fall nu, trots att när det gäller kylan är jag lite smått skräckslagen...

Ledig nu två dar, och imorgon är det jobbfest - hårt att vara mage! I övrigt ska jag lyssna på den (eller ja, på fredag och framåt iaf... *hmpf* ;D) och ta det som en tydlig varningssignal... tack och goodbye! (roligt inlägg, hej hej på dig krämp-o-rama-kackelhöns!)

look who´s talking! Nooo, it´s the MONSTER!

And here I am!

Har varit på humör där 1 = MONSTRUÖST och 10 = happy people forever.... ja på ettan alltså om jag ska förtydliga.

Mina föräldrar är här. Kul att de har ett otrevligt, surt vrak till dotter. ÅNGEST! Fast det kanske de redan visste å andra sidan, hehehe....
Har ju saknat dem ju... varför ska allting vara så svårt? Och varför kan det inte bli dagsljus någon gång?

Är så TRÖTT efter jobbkväll igen i halkan... inbeordrad så hade inget val. Nu blir det REKONSTRUKTION tills imorgon, då är det en bättre dag har jag bestämt mig för! :) Och en ännu bättre kväll! Riktigt längtar efter att fräscha till mig ordentligt och glida ut en sväng :) 
Grattis Marie Picasso... hoho...
Adios!

Bara för allt snack om monster måste jag smyga in en bild på världens SÖTASTE "monster"; cryptkeeper! :D
TADAAA!:
image8

Jenna!

Du kan få mola i dig allt godis jag har hemma, and I can buy u some more... för du börjar tyvärr se ut som Cryptkeeper i fejjan, baby. Du som var så jävla VACKER, snygg och söt på en och samma gång...

Tragiskt med all hysteri.... att folk inte bara kan äta, må bra och röra på sig - ska det behöva vara så stor GREJ av allt som rör sånt....? Är less på denna hemska fixering som råder i denna utseendefixerade värld. Och man TVINGAS att höra kost- och tränings-älterier genom vänner, jobbarkompisar, bla bla bla....

Förutom det så måste jag erkänna en horribel sak...
"råkade" prova ett par Crocs idag... (ni vet, såna asfula klumpiga ´foppatofflor´ och allt vad de nu kallas...  "kärt" barn har många - FULA - namn...) Tyvärr kändes det som att glida ner i en rosa-fluffig dröm... har aldrig nånsin satt ner min fot i något skönare! Var inte alls hårda och äckliga, utan snarare skitmjuka men ändå "stabila".... GAAAAH, ända sen de kom har jag varit super-anti dem... nu har jag nästan lust att SMYGKÖPA såna och bosätta mig i dem så fort jag är hemma. Höhö.

Dags för något seriöst. Typ borsta tänderna, stoppa in en ny snus och parkera mig i soffan... :P

image5image6


lousy...

Vet inte vad som händer med mig... men måste väl inse att jag lider av någon slags årsrelaterad svacka. Känner mig mest helt orkeslös och håglös...
Brukar inte syssla med att hänga upp mig på grejer och älta under sista året ALLS, men har svårare att släppa grejer just nu känner jag. Känns som att folk beter sig illa med flit för att JÄVLAS. Orkar inte gå runt och nojja heller, tror säkert jag överreagerar en hel del nu.

Det mesta känns tyvärr ganska meningslöst. Tänker inte gnälla så mycket mer om det, utan mest bara ERKÄNNA för mig själv att jag faktiskt har ramlat ner lite... :P
Det som är bra är att när allt vänder så känns det så mycket bättre och jag ska då fanimej inte ge upp. Har blivit ganska bra på att inte överboka in saker, utan tillåter mig att ta det lugnare nu... orkar t ex inte just nu göra så mycket när jag är ledig och pressar inte mig själv. Tror det är en bra början... lyssna på sig själv är bra shit :)

Annars lyssnas det mest på nya CrashDïet för tillfället, tyvärr har jag inga låttitlar men det finns flera låtar jag gillar skarpt... t.ex slutet på "In the Raw" är så bra att jag nästan kissar ner mig! :D

Har varit ledig i helgen iaf, och den har gått F-O-R-T...!
Men ny digitalkamera och roligt besök av bl a Elin, Blomman... etc...

Jag SKA försöka komma i säng - NU! Det gör ju aldrig saker värre att sova några timmar...

RSS 2.0