Och VAD är detta?

Det har SNÖAT här!
Ett hemskt vitt täcke har lagt sig överallt.
Donade på här hemma ikväll efter vi käkat middag, råkade titta ut och såg väl troligtvis ut som Scream-masken när jag tappade hakan över det faktum att det var VITT ute... SNÖ - NÄR VAR HUR började det då?

För två år sen körde jag in i ett träd sista oktober när det var blixthalka. Tänkte INTE göra en repris i år!

"Det kommer stora bollar av snö ute" tyckte Adrian, men SÅ mycket har det väl inte precis kommit, även fast man gärna vill överdriva lite eftersom det är lika jobbigt varje år - någon slags panikartad känsla, blandat med förtjusning för att det är vackert... men är som att hela ens inre drar en tung suck för man vet hur många dagar man går runt med röd näsa, risigt statiskt hår, kalla händer och vinterstövlar (som känns mysiga NU, men troligtvis spyr man av leda över dem inom någon månad!)

Nu ska jag inte sitta här och svamla utan sova min skönhetssömn, kolla blodsocker på killarna, förbereda all shit inför imorgon och alla vanliga kvällsritualer...! Konstigt när Daniel inte är här. Men vi klarar oss såsett, bara så ni vet - och D mår inte BRA, men inte på botten heller tror jag...  tack för snälla kommentarer på förra inlägget! <3 Försöker tända massa ljus, ha det rent och fräscht här hemma och helt enkelt ta varje dag som den kommer just nu :)  En sak i taget. Lugn och ro. Och det GÅR!

Kärlek
/T


Så ligger det till.

Daniel är inlagd på sjukhus sen i lördags. Ingen hemlighet - dock inte någonting heller jag tänkte gå in djupare på här, som ni kanske förstår.

Ta hand om er och era nära och kära! Saker kan förändras väldigt fort. (as you probably already know)



****

a slight change of plans

... made me sit here. (slightly?? Shit vad rostig man är på engelska ibland, när man väl börjar fundera...) Sen jag kom hem ikväll har jag suttit och vräkt i mig skitmycket chips igen, vad TRÖTT man blir på sig själv ibland! Att jag inte lessnar? Kan väl fan vara med i Generation Fett snart. HAHAHAHAHA
Skulle nog kunna leva på mackor, chips, b&j, ost.... och ÄPPLEN ;) Glömde kaffe! Och afternoon tea-buffén (även kallad SVULLNINGSORGIE i kak/tårt/scones/ost-form...)

Samtidigt glott på Celebrity Rehab. Vilket jäkla koncept! Sanslöst egentligen... vi drar ihop en bunt ö-kändisar och så SHOOT.
Sen sitter JAG och glor på eländet, hehe. T ex Brigitte Nielsen, remember her? (fast klart att JAG gör det såsett, jag som älskar Beverly Hills Cop :D)

Vi skulle glott på film här när jag kom hem, men tydligen var det någon som fick ENERGI nånstans ifrån och skulle på krogen???!!! Med tanke på den nivån det har varit senaste månaderna så... I´ll be damned! Hoppas se samma energi imorgon bitti när ungarna ska upp, för att låta som en bitter nucka ;) Muahaha.

Jag jobbar kortkväll även imorgon, så skönt att åtminstone kunna sova till 8 eller så :)

Ikväll är sista Destroyer här, lite tråkigt! Och trist att jag missar Vomitory, undrar hur de ser ut nuförtiden? Har för mig de bodde hos mig och Löken vid nåt tillfälle, kommer ihåg att vi var på Möllan och svirade också. Haha, typiskt brudigt "undrar hur de SER UT nuförtiden" inte, "fan jag vill röja för de är grymma live" eller dylikt ;D Hoppas de hittar en ny lokal att snika sig in på så det kan fortsätta i alla fall! Alldeles för bra koncept för att bara tvingas lägga ner. HÅRDROCK OCH METAL-klubbar behövs!!!!!!!! Tyvärr har jag inte kunnat gå på så många som jag velat, men berott på helgjobb eller att Daniel velat gå istället.....Nog om saken.

Har ingen större lust att gå ut annars, känns så himla givande att ligga och läsa nu... aaaah, kom på att DÄR är en sak jag faktiskt gjort mycket mer än vanligt på sistone! Läsa! Brukar annars mest bläddra i tidningar, i brist på ork att sätta mig in i en fet bok.

Har annars som sagt känts som att jag inte haft nån inspiration att göra ett SKIT ju... fast det kommer säkert tillbaks, känner mig betydligt mer harmonisk nu än jag gjorde förra veckan, herregud! Som natt och dag. Och har inte haft hjärtklappning eller ilskeutbrott knappt... brukar aldrig stressa upp mig, men kände för nån vecka sen att jag inte klarar att stå emot, så fick liksom PANIK av all press och stress... därav hjärtklappningen och ångesten, I suppose. Glad och tacksam att jag känner mig lugnare i själen :)

Näääääääääääe nu måste jag göra något. Men VAD????


patience

Man är inte sådär vidare produktiv just nu kan man lugnt säga, inte på något plan! Kan knappt skriva, för är som någon slags blockering har smugit sig in i mitt liv. Bryr mig inte om nån tycker jag skriver vettigt eller inte, det är inte det det handlar om - känns snarare som att jag har massor att skriva och säga men ORKAR liksom inte få ur mig saker vilket är halv-frustrerande. Och sen i vanlig ordning VILL jag inte vara för personlig, för vill inte att fel personer ska läsa/ta åt sig/ha koll på mig etc.

Många jag känner verkar vara inne i nån slags skum zombie-period, alternativt hösttrötta och less utan dess like. Kan det vara HÖSTEN eller nåt annat skit? Jag tycker det är helt underbart ute nu, alla färger är fantastico och det är härligt på alla sätt och laaa-laa-laaa, men visst blir man tröttare i skallen på något sätt.
Det mesta känns nu annars som äta-sova-äta igen-jobba hinner inte ett skit utöver det. Måste utvecklas och lära mig något nytt innan jag DÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Lyckades försova mig i morse, så sov hela 7 ½ timma ;) Pretty damn good 2 B a working day! höhö. Kanske nästan rekord, t.o.m.

Mamma sms:ade just att de skulle till Kastrup imorgon och att de var i Helsingborg hos min brorsa nu - undrar just vart DE tänker dra iväg utan att berättat nåt? Lyxlirare :)

Seriööööst. Orkar inte skriva mer... :D

jobb-ångest

Att komma hemifrån gör mirakel ibland.

Trots att man är en hemmakär varelse, så blir man bara galen ibland på stöket...

Jag och S snackade ganska länge om jobb och WHATTAFUCK man är supposed to do med sitt liv, och det är ju inget favoritämne för min del! Snarare ganska ångestframkallande. Mest för att jag aldrig nånsin vetat, och har jag känt att "yepp, detta SKA jag göra" så har jag känt så några dar sen har det varit något annat på tapeten. Konstigt att man fastnar när det är så? Det i kombination med en oerhörd lathet när det gäller jobb-sök och fobi nästintill för att ansökningsblanketter och annan dynga. Periodvis går det bra, periodvis är det jobbigt. Saken är ändå den att jag måste göra någonting nytt för att utvecklas.

Nu kan jag inte längre skylla på något, utan det är verkligen läge för mig att göra något annat - om inte annat för att få lite distans och få reda på vad jag VILL och vad jag kanske vill. Och vad jag absolut inte vill ;)

Fast tänkte börja med att sova ;D

Puss!

måndagsjävel

Ett mini-inlägg för ska strax dra till jobbet: TACK alla inblandade för helgen! :) I vanlig ordning, hur snabbt går helger egentligen? Är ju nästan som att det är MISSING TIME på gång. Fast det är klart, vi hann väl i alla fall litegrann av det vi tänkt. Sen samtidigt är ju inte huvudsaken att man hinner flänga runt på allt möjligt utan snarare att man hinner "bara vara" (även kallad KVALITETSTID ;D) Puss på er, my gaaals!

Adrian och Daniel hade magsjuka igår, var skytteltrafik till toan. När man har diabetes typ 1 och åker på magsjuka, kan det lika gärna sluta på sjukhuset med dropp. För de flesta är väl inte så vrålsugna på att äta och dricka en massa? Insulin måste man dock ge ändå, så det blir en press som förälder att man MÅSTE få dem att äta, för att sammanfatta the whole shit. Men gick bra den här gången, lyckades få i Adrian så det räckte iaf... tack vare Sannahs kvarglömda vindruvor :D Och nu har de varit kräk-fria nästan ett dygn, så vågar man säga att det är över? Peppar-peppar, E och jag tycks klarat oss? Hoppas inte de smittat ner nån annan...

Idag är sånt där väder så man bara vill SOVA; jag är så sjuuukt trött nu igen! Hörde inte ens klockan i morse, så det var tur att jag jobbar kväll idag och inte DAG. Bröt mot mina egna principer och la mig och halvsov igen efter frukost-intag, sen har jag inte gjort något vettigt alls här utan bara vilat och vilat. På ett sätt ska det ändå bli skönt att komma hemifrån, även fast det är till jobbet.. hahaha. Alltså hade jag bara varit hemma idag så hade jag bara blivit ännu tröttare tror jag, för jag orkar verkligen inte göra ett skit.

Gotta go.


nähä

Vet inte vad det är med den här dagen, men har verkligen INTE varit MIN dag...

Mest bara velat vara ifred.

Livet är så konstigt. Man kan vara så glad ena stunden, sen kan man känna sig helt zombiefierad och livstrött nästa... vet inte vad jag vill eller vad jag borde.
Kanske helt enkelt bara borde gå och lägga mig...
Längtar efter havet! Vara vid havet en varm sommardag. Ligga på stranden och känna sanden... öööh lägger nog ner innan jag börjar låta som Tomas Le-fkn-din ;)


Finito

Hemma igen. Helgen har (i vanlig ordning) gått pissfort! PISS-FORT! Gaah.
Men TACK iaf Majz och Jenny (aka Jens ;D) för den här gången! :) Och inte för att de läser det men tack till Kalle och Kicki, kände mig varmt välkommen trots att jag aldrig träffat dem innan.
Mycket trevligt! :)

Jag är helt slut som artist, och nu mår jag illa också tack vare moleri av CHIPS (igen... vet inte hur många gånger den här veckan jag vräkt i mig chips, och då menar jag VRÄKT...)

Majz och jag sitter och lökar på J:s pappas uteplats (var faktiskt skönt att sitta ute, trots icke-sommarvärme nuförtiden)
Majz och jag sitter och lökar på J:s pappas uteplats, var faktiskt skönt att sitta utomhus, trots brist på sommarvärme... hehe...


Fia (Jens lillasyrra), the birthdaykid Kalle, och Jens till höger :)

Haft något slags allergi-drama idag, så bara snorar snorar och börjar bli grymt trött på detta... plus TÄPPT. Inte ens otrivin comp hjälper idag.

Östersundstripp

Sitter och knattrar på Majz rosa laptop, hehe. Befinner mig nämligen just nu i Östersund! Firar Majja i förväg som fyller snart :)
Vi ska strax iväg, tänkte pincetta ögonbrynen så man slipper se ut som DRACULA, men det gör så fruktansvärt ONT att jag måste pausa lite....!!!!!! BRRRRRRRRRRRRR... Har inte orkat blogga så mycket, mest för att jag inte hunnit mer än det mest nödvändiga sista tiden - och då dör min inspiration ut totalt för allt vad skriva och andra projekt heter.

Jag är så himla utarbetad av allt på sistone, men känns faktiskt skönt att vara iväg lite... få andas, har sovit ut...

Vi ska på 60-årsfest - Jens pappa. Hoppas vi får en kul kväll, och ni också!

Jevvvla laptop, bara skriver fel hela tiden så nu åker den här motherfuckern ut genom fönstret ;) NOT... :D

PÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

sovmorgon & shoppingsug

Om folk blir kända som "Telia-pappan", "ICA-Stig" etc... måste något väl ändå vara FEL? Hahaha.

However - till min stora glädje känner jag mig helt harmonisk och lugn i själen idag, haft hjärtklappning flera dagar och känt mig helt stress-skadad, jag som inte stressar så mycket längre...

Just suttit och bläddrat igenom La Redoute, jäkla rabatter som kommer hela tiden så man blir helt DESPERADO... men efter att kollat igenom den igen kan jag säga att NÄE, det ÄR faktiskt ingenting jag måste ha. (eller tja, i alla fall inte därifrån ;D) Tur det!
Jag är så FRUKTANSVÄRT shoppingsugen! Det värsta suget kommer alltid när läget är såhär, dvs efter en halvrisig skitlön och när jag inte har råd att lägga pengarna på kläder, prylar etc...

Och varför tar allt slut samtidigt när det är så? Allt ifrån ansiktsvatten till skitpapper. Inte en pryl i frysen knappt, förutom gammal glass som ligger kvar (vägrar äta upp glass som redan varit öppnad, måste köpa ny och slänga om det mot all förmodan skulle bli kvar!) Och som pricken över i ABNORMT behov efter nya stövlar och inredning till bilen. Gaah! Men det mesta brukar lösa sig på något sätt...

Nu ska jag make my fejs eftersom jag ser helt tärd ut. Men lite bronzing-shit och mascara på detta ska nog ordna det mesta :) Och dags att dra. Tiden räcker verkligen inte till just nu!

BAJ...

Gäsp

Guess what? Funderar på att lägga mig för natten. Och då kan jag tillägga att jag gick och la mig IGEN direkt efter pizzan. Hahaha! Fast hur skönt trött som helst, tycker det är så himla skönt att ha möjlighet att lyssna på ens kropp och behov för en gångs skull, inte bara jämt pressa mig själv till det oändliga.


Jag igår, tyvärr blev det inga bra bilder tagna, mina är helt suddiga och ser inte klok ut på de andra.

Barnen har gömt fjärrkontrollen (eller vad de nu gjort med den, för de vet inte vart den är säger de) så vi kan inte byta kanal. Givetvis var det DISNEY CHANNEL som stod på... baah! Är så trött på Miley Cyrus och Rock camp & annan dynga att jag gör en Lillan på dem snart ;) Och jaaaa man kan ju annars stänga av tv:n men nääää!

En GOD nyhet (i dubbel bemärkelse)



Äntligen har de fattat att SALT OCH VINÄGER-CHIPS kicks butt!!!!

Tyvärr ska jag jobba tidigt imorgon igen, tur man fick sova ut idag i alla fall, haha.

knockad

Seriöst - jag har sovit tills nu (!!!!!!!!) Är så sjukt trött idag.
Var förvisso uppe med ungarna och fixade frukost till oss och sådär tidigt i morse, men efter det gick jag och la mig igen och dooog nästan när jag såg vad klockan var nu.
Today is a pizza-day - right?

Det var kul igår, men tyvärr blev Lillan pissfull och började spy som en gris när vi kom ner på stan, så Leffe fick åka hem med henne.
Så jag och Magnus var ute, och vi drog till Aveny efter Irish...

Ååååh jag skulle LÄTT kunna sova 5-6 timmar till... ;) Orkar verkligen inte skriva mer nu, haha.


el-e-meeeent

Ok.

Daniel och Kayan snackar element. ELEMENT två timmar???? Vad finns det att säga om element egentligen? Tydligen ganska mycket. Eller ingående. Det är ju jättejättebra att man kan få det varmt inne. Som f*n. Ja. Jo. Men sen? Näe, jag kommer från en annan planet. (tänk sen också två lugna norrlänningar "sccccccchoooo". "schaaaaaaa" ja ni kan ju förstå själva...)
Och sen ska Kayan plötsligt gå HEM? När element-samtalsämnet var ur världen? Vart tog den sociala samvaron vägen? ;) (det komiska är att Daniel frågade MIG hur man luftade elementet i hallen - daaaaaah?)
Satte på "KING" med Satyricon, det hjälpte inte heller, nu ska jag gå och röka istället ;)

Män är tamejfan från en knepig planet. Fast jag vet vad planeten heter. Ni vet också vilken planet jag syftar på ;P Planeten A-N-U-S! Träffat nån därifrån? Det är jag övertygad om.

Thanks you girls for your support!



;)

... hey!

Jobb, jobb jobb.... regn regn. Försökte fredagspeppa alla på jobbet, gick inte så bra :D Var som att försöka väcka liv i ett gäng zombes :) Men skam den som ger sig! jag känner mig iaf hurtig och klämkäck. NOOOOT! Man är ju sådär mosig efter tidiga morgnar och skit, men vafan. Det är ju FREEEDAG! På nåt mysko sätt lyckas man ju alltid generera någon slags reservenergi denna underbara veckodag.

Sen drog Lillan och jag ner på stan en TURBOSVÄNG precis innan stängningsdags... och då fick Eddie följa med, eftersom han ville... i vanlig ordning när jag ska ner på stan. Sen när man varit nere en minut är han superless. Men det funkar det också, och jag låter alltid honom följa med ändå, trots att jag vet att han kommer lessna... det är ganska bra när han är med för övrigt, för det gör mig effektiv - fixar det jag ska, och sen är det bra.

Hursomhelst, var på Gina Tricot och kollade på något. Eddie var plötsligt borta... hrmf?

Hittade honom......  i UTSLAGET TILLSTÅND i provrummen :D


HAHAHAHA!  Snacka om att äpplet inte faller långt ifrån trädet. Och då snackar vi inte mitt släkt-träd, utan Daniels anti-shopping-gener ;)

När vi kom hem trotsade vi ösregnet och gick ut och hoppade i varenda pöl vi kunde hitta :D (Eddie 5 år, mamma 5 år ;D)

Nu sover barn och jag tar mig en kall öl och är förvisso lite rastlös, men life´s still pretty good.... min lillasyster är i London över helgen, hoppas hon får det BÄST :)
Imorgon är det party in the air! Blir grymt!


RSS 2.0