vacuum

Är en överdrift att säga att allting är fridens liljor här! (haha över uttrycket, förvisso ;D)

Om någon försökt ringa mig eller sms:a och ej fått något svar beror det på att ööööh, hrm, min mobil GICK SÖNDER... eller nåt... igår.. Så ni får gärna, hmpf, ringa HEM och lämna mobilnummer ;) (och PLEASE fråga ingenting här för jag kommer inte svara här)
Jag önskar bara att allt blir lugnt och rofyllt. Ej ROTFYLLT. :P
Struliga jäkla liv...

Hoppas ni har det bra!

lovely lördag del 10000

Vafan. Jämt när jag ska logga in här så råkar jag skriva publishme.BLOGG.se och därmed hamnar hos nån jävla apas blogg... störigt!

Men eftersom det verkar viktigt för alla att ha så många läsare som möjligt, så kanske det är det såsett ganska bra namn, kanske finns fler än jag som halkar in där på ett bananskal hela tiden ;) Själv kunde jag inte bry mig mindre hur många som läser. Huvudsaken är väl att RÄTT personer läser? Skiter väl i om Arne Svensson är inne och läser min blogg liksom. Fuck him and everyone who looks like him! (and fuck ´em to! ;P)

Nåväl. Lördag! Hur skönt är inte det här då? Har tagit ett långt och skönt bad, solat, myst med mina pöjxx och så har vi spelat Guitar Hero! Premiär för mig. Jag kan erkänna att jag rockade inte för fem öre, jag kan nog helt ärligt erkänna att jag var sämst i världen! Men det var svåååårt ju ;D

Annars så är det drama här. Mycket som händer och mycket jag inte kommer skriva om i min blogg för det är för personligt och känsligt. Drama ja, som sagt.
Utöver det och all energi det tar så är det bra ändå! Känner det liksom bubblar i mig av liv... :)

Jag har verkligen ingen aning om vad som händer ikväll. Igår var Kayan och Lina här och häckade, sen drog de + Dani ner på stan... Själv satte jag mig framför datorn och blev msn-hysteri här, kändes lite skumt att ha druckit några öl och sen sätta sig vid DATORN när man annars hade dragit ut, men det var lugnt :D

En gammal vän från Göteborgs-tiden ringde mig - Nick! Huuuur kul som helst! Ska ringa honom sen igen idag för vi ska klura ut något datum som han ska komma upp hit. PÅ TIDEN! Brukar gå knackigt att snacka engelska eftersom man lyckas bli så rostig mellan gångerna man verkligen snackar det (förutom meningar och ord här och där konstant...) men gick himla smooth inatt. Najs.

Funderar lite om man ska göra någon god middag och bjuda över lite folk :)


Nu måste jag gå och göra något, det kryper i mig av rastlöshet! ADIOS.......

film-snack

Känns som att jag sett flera sevärda filmer på sistone!

HAHAHA, bara för det nu när jag skulle nämna några kommer jag bara på den jag såg igår: AMERICAN GANGSTER. Har ni canal+ då smäller ni på tv:n inom några dar, ok? ;) Muchos fascinerande. Och ja, allting! Så nu är jag lite kär i Russel Crow.

Jag tycker det är så skönt ibland att glo på film, för jag går HELT in i filmen (såvida jag inte är på stirr-humör och inte kan sitta still och inte kan fokusera, eller om filmen har en för seg start...)
Kollade även på Twin Peaks häromkvällen, och det är pur kärlek ska jag bekänna! Jag Ä-L-S-K-A-R Twin Peaks, varenda karaktär som medverkar där i är jag DJUPT förälskad i!  Även BOB, hahahaha :D Så det är jävla massa kärlek här. Lööv lööv lööv!



Men Twin Peaks är det bästa som gjort tycker jag, går inte att mäta med någonting annat! Ett tag brukade jag ha soundtracket till städmusik, det måste styras upp snart igen! Tessa går runt och dammar och donar till flumlåtarna liksom :)
Dags för ett TP-race snart igen. Från start till slut, inklusive filmen!

Nu vet jag inte vad min poäng var med det här inlägget, så ska ta en värktablett och gå och lägga mig tror jag ;D


scary movie!



Den här har jag precis sett och den var L-Ä-S-K-I-G! Huuu... speglar är ju i sig ett riktigt ruggigt fenomen. Dessutom övergivna hus och skyltdockor? OH LORD! Daniel slocknade ca 2 minuter in i filmen så hans SNARKNINGAR har bidragit till visst ofokus, men den var helt klart sevärd i alla fall... jepp!

Annars har jag bestämt mig för att sjukanmäla mig imorgon och några dagar framåt. Jag måste sluta pressa mig själv fysiskt, så ont som jag har nu går det inte att bara äta några värktabletter och sen köra på som vanligt. Så jag ska ägna några dagar åt att försöka HELA min trasiga rygg. Ätit voltaren hela dagen idag, men isåfall är ju frågan hur ont jag skulle ha annars? Och vad ÄR det om? Nog om saken.

Igårkväll fick vi ett ryck och åkte ut med barnen + L till Elin och Blomman, mysigt! Så vi satt där och häckade, drack öl och champagne och snackade skit och det var mycket nice. Idag har barnen åkt skoter och sen fick vi skjuts hem... me SO tired!

Sådär skönt trött att det bara surrar i hela kroppen. Man kan ju faktiskt gå och lägga sig...... hahaha


soptipp

Men GURGEL, mår fortfarande som en begagnad buttplug!

Leffe kom hit och vi gick ut och tog lite luft. Blev dock akut skitnödig (få inga mysiga visioner nu på mig sittandes på en snöig trottoar och klämma för det HÄNDE INTE! ;D) så fick hålla käften hela vägen hem och gå jättekonstigt för att... HAHAHA vafan skriver jag det här för? :D SEPE!

Anyways...  är det NORMALT att vara helt uppfuckat apbakis den här tiden? BLÄH! Måste gå och köpa det där godiset och kall cola. Men är livrädd för att bli attack-skitnödig igen för då DÖÖÖR jag! Känns säkrast att vara på hemmaplan ;) Tänk om jag fått nån jäkla magsjuka mitt upp i allt...

Leffe är här nu och äter upp all min glass så måste väl köpa det också.


Jag, betydligt mer kaxig än idag :P

Blomman, Lillis och Daniel

Näe nu DÖÖÖÖR jag. Eller så tar jag mig i kragen och går och handlar. :P SO LONG, fuxx!

lovely LÖRDAG!

Jag fattar inte varför jag ska ha så jävla ont i ryggen jämt? Jag dööööör av det här! När jag ändå är igång och klagar så är det likabra att klaga av sig på allt:

1. Städade allting noga igår kväll, men ändå ser det ut som en smulig soptipp här nu med skit och div. spill på golvet. FUCK!

2. Jag MÅSTE sluta slentrianmässigt bloggsurfa omkring och reta mig på diverse slan. Jag har verkligen inte varken tid eller ork för muppar och deras värdelösa liv... jag är inte en person som retar mig på allting eller ens BRYR mig om folk jag inte tycker om... I don´t CARE och couldn´t care less! Jag vill lägga energin på  vettiga saker och bra personer. Vilket jag normalt sett också gör. Men som sagt, hangups kan vara svåra att bli av med ;)

3. Jag är sååååååååååååååååå bakis idag! Det bara knakar och brakar i hela kroppen. Känner mig som 90 och känns som jag har en vattenskalle instängd i en för liten hjälm av metall :D But I probably deserve it.

Nu satt jag verkligen och försökte tänka efter efter mer saker att klaga över, eftersom det var det ändå jag hade tänkt ;D Få ur mig lite shit. Men kommer verkligen inte på något mer hur mycket jag än försöker :D Vad tråkigt folk måste ha som ser allting ur negativ synvinkel! Slöseri för dem :)



Jag igår med gällivarehäng, och LILLAN what are you doing? :D Blomman bakom.

Nu ska jag fundera lite över vad jag ska göra härnäst, tror det lutar åt att köpa massa godis och glo på film sen... men först: bli MÄNNISKA! Ta en ipren och sminka mig. Ser ut som trash från en husvagnsparkering just nu. Har fortfarande massa lasagne kvar which is GREAT... för då slipper jag laga mat idag ;D Hoppas Lottie kommer sen, D är hemma förresten... är glad för hans skull för märker att han inte har lika svårt för sociala sammanhang just nu som tidigare... han är inte utskriven men kanske blir det efter helgen. Han ska ut och käka ikväll med några. Näe nu dööör jag pga ryggen så orkar inte skriva mer. Jäkla Adrian, det är helt kletigt på mitt tangentbord.............. vooo!

Vad ska ni göra ikväll? Lovely LÖRDAG :)

skum vecka

Så konstigt, förstår mig inte alls på mitt humör och alla svängningar. Frågan är väl varför man inte vant sig vid det här laget? Jag är ju inte precis tre år ;) Men ICKE.

Hursomhelst: från att känt mig lägst ner på skalan så känner jag mig ganska harmonisk istället nu. Ja det är ju nice, men jag hänger inte meeeed...! Har liksom inte mått dåligt av någon anledning, utan det bara smyger på mig. Sista veckan har varit lite halvjobbig faktiskt. Inte känt mig social, känt mig halvsur och lättirriterad hela tiden. Lägg till trött och håglös på det så får ni mig i ett nötskal.

Jag känner mig LÅST ganska lätt, tror det kan vara det som spökar... skyller inte på någon annan, utan känner mig låst i mig själv på något konstigt sätt. Känner som att jag inte kommer till skott med någonting, går bara här och plockar frenetiskt och vill göra så mycket men vet inte vart jag ska börja eller vad jag egentligen VILL. Vill så mycket men tiden bara flyger iväg för mig.

Fast det är klart, nu när allt känns lite bättre känns det bra ändå - bara få vara hemma och dona i lugn och ro och sådär.

Skulle så gärna vilja ha kontroll över allting. Är så mycket saker jag inte kan påverka nu, vilket får mig att bli lite lätt kontrollfreak och väldigt mycket "my way"... troligtvis psykets försvar mot yttre faktorer man ej kan göra så mycket åt, att man försöker desperat ta KONTROLL över det man kan.

Tror jag behöver en riktigt slö kväll med massa bra film, bara VARA, slappna av. And off course mola Häagen-Dazs strawberry cheesecake och ostkaka! Kanske t.o.m är gott IHOP ;D
Så det är väl ingen omöjlighet att det blir just en sån kväll ;D

Nu kvällsfika till killarna och sen natta Adi Anka :)

waste

Why the fuck do I feel like I´m waisting my life när jag försöker göra det bästa av varje dag?


dagvild till MAX

Hola!

Är totalt dagvild. Känns verkligen som söndag.... eller något. Men det gjorde det igår också, igår ännu värre! Det coola med det är att det känns inte ALLS som att man ska dra iväg och jobba helg sen! Hehe ;) Kommer kännas som att jobba vanlig vardag, which is totally GOOD.

Pappa och D har varit iväg och handlat diverse byggmaterial, sen skjutsade jag upp D på sjukhuset igen. End of permission. Själv ska jag strax gå och handla middagsmat och annat och dona med middag sen dra iväg och jobba kväll.

Försökt "dejulifiera" mitt hem, men orkade inte mer än att byta julgardinen i köket mot den vanliga ;) Det tar däremot emot att slita ner ljusslingor och annat, så gör inte det idag helt enkelt... :P

Usch vad jag är trött idag... riktigt sömnig! Men samtidigt börjar jag vakna till liv (japp, längst reaktionsförmåga i stan i vanlig ordning, hehe) Har inte orkat ringa någon så förlåt om jag lovat att höra av mig. Kände mig SÅ asocial igår när vi kom hem. Kanske man borde sminka sig lite? Brukar ha en psykologisk effekt, det där!

Adios!


Dagen efter

Nyår var riktigt lyckat! Glada miner och no drama, precis som det ska vara ju!

Just nu känns det mest skönt att nyår, jul och hela skiten är över - även fast det varit trevligt. Nya tag!



Fick tyvärr inte någon bild på klänningen, men hade en kort silverpaljettklänning under pälsboleron. Feijjjjnt!

Stackars Elin har åkt på magsjukan, hon blev sjuk inatt... och nej, det är nog inte vanlig baksmälla trodde hon ;)


Adrian hjälpte mig med att göra snittar innan vi stack hemifrån. Jag jobbade till 16, så kan lova att det var snabba ryck à la TESSA TURBO eftersom vi skulle dra iväg kl 17! Och då kan t.o.m jag vara snabb.


Raketer är ingen favorit, men hör till!  Vi smällde ett tag, höll inte på sådär överdrivet länge.


Nu måste jag lägga mig på soffan innan jag svimmar!

RSS 2.0