pack-skit

Gäsp, suck och stöööön! Och gnäll och negg ;)

Jag är dödstrött. Inte färdigpackad, men orkar inte... har jag glömt något SO BE IT.

Känner mig lika upplagd att festivala JUST NU som att springa en mil. Men det ska nog ordna sig med lite sömn och om Daniel hittar sitt pass nån jäkla gång! Är trött också efter sol och Hartung + sen en hysterisk shoppingrunda med Lillan (och Leffe, som naturligtvis satt utanför alla affärer vi gick in i och var less :D) Kan tillägga att jag är oskyldig, L stod för shoppingbiten...   vart tog dagen VÄGEN?

I övrigt har jag GRYM abstinens efter barnen.... pratade med dem innan de gick och la sig, Adrian tjatade 52 gånger att han hade fått en sticka "hääär"... ;D ÖNSKAR jag kunde SE  vart och ta bort den och blåsa på hans finger, HÖVVALIGEN min LILLBEBI! :D (De följde med mina föräldrar hem idag så de har åkt hela dagen.)

Näe GONATT innan jag självdör i en liten hög. Hehe.



Grattis min Eddie! :)


Älskade älskade skrot-unge! Du förgyller mitt liv, du är min solstråle och min källa till glädje... kommer alltid finnas här för dig Eddie! :)
Förstår inte att det är FEM år sedan jag fick hålla dig i min famn första gången. Det är den bästa dagen i mitt liv, att äntligen efter all väntan ha dig hos mig, som ett mirakel. Och varje dag sen dess är fylld med stolthet och gränslös kärlek.
Underbara son!

ASOS-hets

Sitter här och hetsar upp mig på ASOS.com, vilken jobbig teaser jag är som bara bråkar med mig själv! Men reor osv. Jag KAN FAN INTE STÅ EMOT; JAG DÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eLLEr BliR gALeN!

Anyway; kan någon förklara för mig vitsen med SÅNA HÄR???? Känns ganska meningslösa nämligen!


EEEEH! Måste ju vara lite halvjobbigt faktiskt, för övrigt. Ja med de där fula ränderna, liksom. Daah!

Jaha, och sen då:



Eh OKEJ? antingen overknee STRUMPOR eller HELA leggings, tack. Men någon slags mellanvariant? I don´t think so.

Nåja. Den här däremot... får både goosebumps och KÖPLUST av följande;


ÄLSKAR bar rygg/detaljer på ryggen! Så mycket snyggare än urringat fram... Lovely! Och färg och hela skiten.

Det går bra hittills med mina föräldrar... farsan + D har byggt bro hela eftermiddagen och kvällen, D har fått för sig att vi kunde inte ha den som vi haft den (nähä???) så nu ska han göra om allt... mamma, jag och barnen gick ut i skogen och plockade blåbär. Upptäckte också att vi hade miljoner hallon i trädgården, brukar fega ur pga maskskräck.... men peppar peppar & SAY NO MORE. Blir hallontårta till min älskade soon-to-be-femåring, imorgon! :) Mår ganska bra idag, trots baksmälla. Känner mig inte lika sur heller som innan, utan det går bra :)

Nu sms:ade Frisören Sören att hon satt på Dallan och tyckte jag skulle komma ner. Tack, men NEJTACK! Känns som den här veckan kommer innehålla mer alkohol än man behöver under ett helt år egentligen ;) Dags att börja festivalpacka för övrigt.

Adios!

Strength

Om en sisådär 2-3 minuter kommer mina FÖRÄLDRAR dyka upp.
Ge mig styrka att överleva det här, känner att jag är inte direkt upplagd öht för att vara trevlig idag. Är mest APSVETTIG, bako och tröttare än tröttast. Och asocial. Är +27 inomhus, vilket går bra men man har ju hjärnkapacitet som räcker till att räkna ut 1+2 och INTE ETT SKIT MER.
Oj nu kom de. Måste äta något för att undvika monsterstadie ;) Pizza, nån?

BÄRRA + sunshine

Ska strax göra mig i ordning, duscha. Sen svart långklänning och guldigt och bronzigt smink - somrigt och fint! Tänkte bara glida in och säga SKÅL och have a nice weekend! :)
Har varit och badat med ungarna, Lillan + kids, Leffe flera timmar och det var UNDERBART! Nu har vi precis käkat så mätt och redo to kick some butt. Köpte en pirat-pool till ungarna så de ska få härja loss i, hittar inte vår gamla pool...

Bärra och utgång. Jag ÄLSKAR sommar! Nu ska vi till Nina och röja. Eller ja, jag ska kanske klä på mig först ;) Puss!

flottfejjan

TUR man jobbar imorgon och sen ledig igen! Värme är riktigt superskönt, men spenderar helst såna här varma dagar på nån annan plats än JOBBET, tack! ;)
Svett svett svett flottig ända från insidan, obekväm känsla som sejtan! Blir helt matt av att ha för mycket skit på mig. Och kan ju inte jobba med bara armar heller för orkar verkligen inte diskutera tatueringar med pensios som tror man varit på SJÖN liksom. (eeeeh) Alltså trekvartsärmar som minst. Uff. Och minikjol på mitt jobb? I DON´T THINK SO! Och leggings under är för varmt.
Hoppas det inte låter som gnäll för det ÄR det inte! Mest fundersam över vafan man ska ha på sig :) Lyxproblem ;) Tack och lov jobbar jag 6,5 timmar till sen semester igen ;)
Vi har varit iväg hela familjen ikväll och hjälpt Lillan baxa dit en fet rumsavdelare hon hittat på blocket, hon hade hyrt släp och allt men ingen bärhjälp eller barnvakt - dagens goda gärning, med tanke på att jag inte egentligen orkat ett SKIT ikväll...

HEEEEEEEEEEELG! :D LEDIG! LÖÖÖN! Sol ute (fortfarande varmt trots att klockan är muchos) Livet kunde vara jävligt mycket värre... yeehoo! Har lite lösa planer för helgen, men mestadels ska den spenderas vid HAVET - PUNKT SLUT. (Alternativt vid en sjö)

Tessa Bundy

Folköl, grillning (Daniels hardcore-marinerade KÖTT) och ettans snus såhär på kvällskvisten... man måste ju bejaka sin manliga sida, right? :)
Synd att man ska upp och jobba mitt i natten, har god lust att sminka upp mig (lagom manligt men fuck that!) och vara uppe och do the OWLERY långt in på kvällskvisten, härlig kväll det här!


höstkataloger

HM-katalogen kom idag. Tycker det alltid känns lite deppigt när alla höst/vinter-katalogen ramlar in, samtidigt som det känns lite roligt för gillar ju mörkare färgskalor OCKSÅ... får nästan bita av mig fingrarna för att inte drämma in en order! Baah!
Den här t.ex;

Har något liknande, men svart. Alltid roligare med lite färg! Lite vardags-snyggt sådär.
Och skitmycket mysiga cardigans, halsdukar och annat... tur det är dvärg-längd på alla byxor så man slipper gräma sig över att man inte faktiskt ens KAN köpa dem ;D hehe.

Usch, mår inte helt hundra idag... vaknade även i morse på ett uselt humör, känner mig MONSTER-aktig och ångesten lurar bakom fasaden även idag. Känns fortfarande grymt tungt att ha börjat jobba igen! Känns på något sätt som att jag bara fördriver tiden tills jag ska vara LEDIG! HATAR att kliva upp astidigt, känner mig jättebegränsad och har svårt att somna. Leder till att jag är mest trött när jag väl är ledig. Inte ens att det är sol (i alla fall just i skrivande stund...) gör någonting för mitt humör idag, verkar det som. Har lust att vara ledig och dra till L:s stuga igen för det var sååå mysigt där! Och åka båt... aaaah!

Förutom det så är det mesta ungefär som vanligt... vi måste tyvärr köpa en ny bil, GAMLA BETTAN har körförbud och lär ju inte gå igenom besiktning utan diverse fix före, och då kostar det mer än det smakar. Nu tog Daniel bilen idag och jag känner mig jättelåst! Hade tänkt dra och bada men vädret är svängande och VÄÄÄÄÄGRAR åka buss.

SKa nog försöka rycka upp mig nu, ser ut som en gammal sliten lodis... lite smink brukar ju hjälpa och kanske glida in i något annat än myskostym... Det kan ju ibland göra under ;) Jobbar kväll + tre dagar till sen har jag lite ledigt igen kom jag just på - HELL YEAH! :)

hobbytandläkare

Har gått bra att jobba hela dagen idag, trots abnorm eftermiddagströtthet! Som att nån injiicerat sömnmedel på en under lunchen nångång. Gaah.

Lagt barnen för nån timma sen, innan dess lekte vi TANDLÄKARE, hehe! Det första Adrian gjorde efter han bände upp min käft var att köra ner en penna rakt ner i halsen på mig, trodde jag skulle garva ihjäl mig :D Och Eddie höll på och påstod att "jag hade så mycket tandsten" och sen knackade han med en penna så det ilade långt ut i vartenda hårstrå :D

Sitter här och mår faktiskt jävligt bra. Lyssnar på Nashville Pussy och DU KAN GE DIG FAN PÅ att jag ska se dem på Wacken! YEEEEHOOOO! Och AJRÅN MÄJDEN såklart. Bland annat. Fattar inte att det är snart och att vi ska festivala igen! Hur bra som helst! :)

Annars längtar jag mest efter att köra hoj igen. Helt GRYMT kul!

Jag som manipulerad brunett :D (troooor att min naturliga hårfärg är ungefär såhär, har lite naturliga slingor i)

ADIOS!


trip 2 mosquito-county!

Nu bär det av! Out in the woods! (Fick värsta twin peaks-vibesen av just den meningen av nån anledning :D)

Minitripp. Tänkte att det tar väl en sekund att packa, men då plötsligt måste man ha med både det ena och det andra. Phew! Och tvätta håret och sånt trams. Kom även på att det säkert finns mygg så in i helvete där, så långärmat och långbrallz och allt behövs. D är och köper flytvästar till el kiddos, jag är fattig så slapp det ;) (och det är ändå SKÖNT att ha delad ekonomi, YES! Även fast jag har mindre pengar än honom.)

Daniel, den j***a dövskallen, satt här när jag kom ner. Han som skulle JOBBA idag! Fan, vi har ju inte hur mycket föräldradagar kvar som helst heller... jäkla slöseri!
 
"öööh vad gör DU hemma, jobbar inte du?" sa han.
"så du kommer inte ens ihåg att vi skulle åka iväg idag? tror du jag planerar in det när jag ska JOBBA liksom. As if."
"ööööööööh men det var så TYST uppe så jag trodde det..."
"jo, jag SOV.. bara för man inte låter som ett sågverk när man sover (som dig) så betyder inte det att man jobbar."

Det jag säger går IN, sen går det tamejfan UT snabbare än rännskita. Sa att nästa gång får jag väl MSN-påminna honom om saker, eftersom det är väl den enda kommunikationen som går in eftersom det sitts vid den där fkn datorn 24/7 ;) Jag har redan skällt av mig så don´t worry... blir bara så less på honom ibland, för det KÄNNS som att man varit tydlig och gått igenom exakt vilka dagar HAN ska vara hemma och vilka dagar JAG ska vara hemma (vi pusslar lite nu de här kommande 2 veckorna, så att barnen ska kunna vara hemma hela sommaren nu när deras vanliga dagis är stängt)
Och i vanlig ordning kommer inte han ihåg ett skit, alternativt SKITER i vad jag säger... MÄN! Skriver jag lappar ser han inte dem, tatuerar jag in det i pannan på karljäveln ser han inte det heller. Han skulle nämligen inte ens om han skulle på Oscarsgalan kunna tänka sig att ta sig en titt i spegeln...

Nu hinner jag förvisso inte sitta här och låta som en bitterfitta, så tänkte lyfta på cellulitarslet och get the hell outta here!

Puss på er my gals! :)

SATC & sömnbrist

Sitter här och kämpar för att hålla mig vaken. Zzzzzzzz, andra natten jag sover extremt lite och extremt oroligt...

MEN är ledig imorgon, eventuellt drar vi iväg på en minisemester. Hälsinglandstripp till L´s stuga mitt i skogen i Järvsö-trakten. Åka båt, fiska (nåja) bada, grilla, snacka dynga, andas ren luft. Behöver inte bli dyrt heller which is great - jag är så gott som PANK.

Igår fick jag och Lillan äntligen tummen ur och gick och såg Sex and the City... och jag hade inte förväntat mig så mycket alls, men den var BRA! Och rörande, på något sätt... eller kan ju också vara att man är på ett visst extra känsligt humör, dunno ;D Kan vara ganska så blödig emellanåt.
Med tanke på att den för övrigt nästan var 2½ timmar lång, så var det ovanligt lätt att sitta still! Så helt klart..... MY PLEASURE!



Dags för en kopp kaffe för att hålla sig vaken, sen känns det som en hederlig filmkväll :) Hur fan får man tiden att gå ihop när man JOBBAR? :O Redan glömt tamejfan....

slut på det roliga.

Idag har jag haft sån ångest att om de röntgat min mage hade ångestklumpen säkert lyst igenom som ett stort HUVUD i magsäcken  *drama*
Lillan ringde och frågade om hon fick komma vid lunch-tid, för hon ville inte vara ensam. Skönt när någon känner likadant :) Så hon har varit här hela dagen, barnen har varit på barnkalas och tja... dagen har flugit iväg.

Min ångest beror mest på att min semester är slut, imorgon ska jag upp och studsa klockan SEX och det blir osexigt värre för jag kommer troligtvis nästan gråta.
Det värsta har tack och lov släppt. Försöker påminna mig om att det kommer fler dagar snart, och såhär är det VARJE år. Sommaren är ju inte heller slut, faktiskt.
Sen är det mest det gamla vanliga tugget. Typ vafan-gör-jag-öht-på-mitt-jobb och hur-kan-det-vara-så-stökigt-när-jag-jämt-städar. Uff... nu kopplar jag ur hjärnan för ikväll, för orkar inte med den! :)



2 days of hellraisin´

... sätter sina spår! Något överdrivet sliten idag. Halsen är totalt uppfuckad igen, stämbanden känns torrare än ett gammalt intorkat russin med bäst före datum som gick ut på 50-talet.

Vi skulle haft Cissi och Simbha på middag, ehum, NU, men Daniel ringde och sa att han inte fixar det idag... han är riktigt jävla sliten.

Glömt min mobil ute hos Elin & co så känner mig helt NAKEN! Bilen är också där så NAKEN och HANDIKAPPAD. Matchar ju min röst ;)

Ska strax mobilisera lite krafter och gå och handla något ätbart, en del av mig skriker FLOTT FLOTT OST BACON FRITERAT CHIPS OLJA SMÖR FLOTT DRESSING, medan andra halvan snarare längtar efter något "renare"... kall, krispig sallad med kall grillad kyckling. Eller något dylikt. Eller någon god wok med massor med grönsaker i och chiliolja som marinad... mm, det får nog bli det ja!

Är lite smyg-avis på Elins släkt, inte för att jag avskyr min egen, men... vad ska man skriva utan att klanka ner på dem... de är inte så hålligång, för att försöka uttrycka sig KONCIST.
Fet chans att man skulle kunna ha 30-årsfest med släkten liksom. INTE. Men hon kan det, och de är asroliga :D I övrigt DANSADE jag en massa, hahaha! MOI liksom.

Jaja. Nu var det handling som väntade... plötsligt blev det sommar ute igen, så göra te för halsen känns inte så lockande... får väl KYLA ner fanskapet.

en slemmig torsk

OH MAJ GAAAWWWD, jag är helt FÄRDIG, totalt slut! Gäsp och stöööön.....

Tröttare än tröttast, segare än segast och så ÖSREGNAR det ute. Hur mycket mer mysigt kan det bli? I don´t think so! Hihi! Snacka om att detta blir en film-mys-dag. YEEHAA! Inga måsten, bara MYSA :D Works for me, määään! Fast vi ska ju iväg sen vid 18. Kanske borde ta och sätta upp håret redan nu så det blir lockigt.

Eftersom jag inte köpt nån present åt Elin än får det väl bli nödlösningen, tänkte plocka ihop ett "recovery-kit" hon kan ha imorgon ;) Med resorb, ansiktsmasker, ögonmask som man kyler, hudcreme och ett Urban Decay-läppglans. Får duga för jag ORKAR inte åka och handla! Och så en flarra rött vin eller nåt. Blir bra det.

Var helt ok igår, soft kväll, inget speciellt som hände utan bara häng med bra folk :) Nu ska jag reparera mig själv och äta frukost, vaknade precis... härligt att få sova ut en gång ibland :) Skickat iväg Daniel på en köpa-läsk-och-ost-och-gott-pålägg-runda... ;)

PUSS och ha en nice lördag, I will!



Jag igår, asroligt att hoppa ju :D

relaxing...

Eftersom det ändå tycktes funka nu så kan jag ju likaväl skriva lite. Hehe.

Min sista semesterhelg är på gång alltså... hur deppigt lät inte det då? Så jag formulerar om det; vi är mitt i sommaren, jag hade turen att ha tidig semester också... och kul med lediga helger :D

Imorgon ska jag ut och öla med Helene, en gammal kompis till Daniel. Han har extremt bra tjejkompis-smak! Inte för att jag umgås med alla längre, men folk som man trodde alltid skulle finnas där kan försvinna relativt snabbt och utan att man riktigt ens förstod vad som hände. Men det är väl någon mening med det mesta som händer, det ÄR ju fan så! Och man får vara glad för det man har NU :) Och det är jag.VET att jag har vänner som finns här för mig och det betyder otroligt mycket!

Finns några jag känner att jag borde höra av mig till, samtidigt är jag såpass relaxad just nu att jag liksom väljer snarare att verkligen ta de här dagarna till att bara slappna av och umgås en massa med mina kids! (har ju gjort mycket med andra också, och gjort många saker ändå) Hinner allt annat - SEN. Inga måsten, press och stress. Älskar att kunna kliva upp när jag vill, väckas av glada barn (jo, de ÄR solstrålar och det är bästa sättet att vakna på, HELT ärligt! :D) och kunna ta saker som de kommer - i MIN takt... lovely!

Trodde nu när jag ser tillbaks på allting aldrig att jag skulle kunna känna mig så trygg som jag gör inombords, trots ångest då och då. Jag har alltid varit trasig, hatisk, allmänt missnöjd och destruktiv...
Slut-analyserat for the moment, ska fixa lite nu...


Min brorsa och Adrian för ett år sen, ser ni nån likhet mellan mig och lil´-bro´? ÅKA BÅÅÅT!!!!! aaah...

missing inlägg

Fan vad störigt när inlägg bara försvinner, eller liksom inte kommer upp...

Måste bara köra en koll om det här funkar.. :P

HETS

BAJS. Varför sitter man och HETSGLOR på tradera/eBay när man inte VILL (jo...) KAN (nåja) eller BÖR (hata ordet!!!!) köpa något...? SUCK på mig! HANG-UP! Trots att jag inte egentligen BEHÖVER någonting så blir jag galen av allt ha-begär som bubblar i mig. Kommer och går litegrann, men så fort jag sätter mig vid datorn så kommer jag på miljoner grejer jag behöver kolla efter/köpa etc... gaah! Och begränsar jag mig eller "har köpstopp" blir det ännu värre.


Och varför äter man och äter och äter när man är mätt...? Grr... kommer RULLA i säng sen.
Undrar för övrigt om Mick Mars är släkt med Michael Jackson... ;) (Daniel sitter och glor på nåt Mötley-grejs)

Är riktigt trött idag efter natt-uggleri inatt + en hård dag med besök + kackel & alldeles för mycket uppätet... haha.

Jag fattar inte att detta är min sista semestervecka! Jag som precis blivit ett med termen slacking. FUCK! Det är alldeles för skönt att vara ledig alltså...

Min Mc-uppkörning är uppskjuten. Känns inte så roligt, men fanns inga körtider innan det datumet jag fått så kommer bli först i slutet av sepfuckingtember... fast då hinner jag köra desto mer innan, right? :)
Jag undrar egentligen vilka som läser det här... ibland kan jag bli lite paranoid för en del av mig VILL INTE att vissa personer ska hålla koll på mig och mitt liv. OK, inte så att jag skriver om allt precis, men ÄNDÅ!

Det är ju förvisso en fundering jag kan spara till det känns som att hjärnan inte är fylld med marshmallows.

LEJTER...

f*~kin´SHIIIIIIIT!

Ibland känns det helt enkelt bara som att ALLTING är uppfunnet enbart för att JÄVLAS med en, och de flesta individer är också involverade i en enda fet konspiration mot en...
Blir GALEN!
Visst beror saker på hur man ser på dem, hur man tackar situationerna sen och man kan alltid vrida och vända på det till det bästa (which I will) men nu MÅSTE jag bara få vara arg en liten stund! SÅDESÅ.

Har inte orkat skriva på några dar pga ångest, tur det finns folk man kan prata av sig hos :)

sur och less

Såhär känner jag mig idag....




Sur uggla med en pinne uppkörd i bajan. Helt perverst ju!

Ju längre dagen gått har jag blivit på ett riktigt USELT humör, asocial som fan och irriterar ihjäl mig på det mesta. Trött och less, men har ärligt talat inte lust att rycka upp mig - detta känns skönt for a change...
Skulle ju gå på gatufesten idag och kolla på CrashDiet. Men seriöst, orkar nog fan inte! Plus blir apdyrt. Orkar ska jag inte säga, för det gör man ju alltid, men VILL inte, vill inte se folk och vill inte vill inte! 

Blev lite väl sent och mycket inatt.

Har mest lust att köpa en stor påse godis och bara lägga mig på soffan och stanna där HEEEEEEELA kvällen. So I might just gonna do that.
'
En bra sak är i alla fall att jag kört motorcykel nu :D Var hur jävla härligt som helst!!!!!!!!!!!

Hartung

Jag är GLAD att vi passade på att åka och bada!!!!! Mulnade på här (iofs ser det vettigt ut nu igen) Var helt underbart...



(Tranviken, nån minuts promenix därifrån vi var)
Nu blir det grilla och rock n´roll :) Puss!


hotter than hell

Här sitter jag nyduschad.... Köpte en Too Faced-BUS igår, tanning bed in a tube. Som ren bonus upptäckte jag nu alltså att den doftade PIÑA COLADA nu när jag testade den. YEY! En av mina favoritdofter!

Vi ska strax ner på stan och träffa Elin + kids och glida runt och barnen ska få se en grej på scen + kanske åka något idag igen (INTE VIRVELVINDSJÄVELN I ALLA FALL!!!!!!!!!!!!!!!)
Sen blir det raka vägen ut på Alnö och svalka oss! LÖVELY. Kommer svettas ihjäl på stan, inget gnäll nu alltså utan bara ett rent konstaterande... när man är hemma och det är nästan +30 är det bikini som gäller, men fet chans på stan liksom. HOHOHO!

Har satt barnen på uppdrag STÄDNING på deras rum, har sagt att vi åker ingenstans förrän legot är undanplockat och bilar etc sorterat... tyvärr måste jag ju bryta min egen regel, sticker vi inte senast halv kommer vi bli sena (as usual)

Gotta put some mejk on och insåg att klockan är asmycket!

sweet misery!

Fyfan... mår som en sämre begagnad soptipp idag...

Allting är ett projekt, svettas bara jag rör mig. Det jobbigaste av allt är att jag måste gå och köpa läsk innan jag avlider! GE MIG STYRKA!

När jag blir stor ska jag vara rik och ha en butler som kan utföra alla jobbiga saker åt mig.

virvelvinds-drama

Hello! Har hunnit få i mig 2 öl och en cider (jepp, cider! Jag är den sista cidertjejen i universum. Kan tillägga att den smakade skit anyway. Vanilj/jordgubb my ass, gift smakade den mest... )

Är hos Lillan nu, och hon påstod precis att CrashDiet påminde om THE HIVES, så nu är vi osams ;D HAHAHAHA....

Har varit på stan flera timmar med el kiddos, så mysigt! :) Tyckte det var en bra idé att åka virvelvinden, brukar ju inte snurra så jävla mycket plus mina grabbs brukar inte vara de som är dem när det gäller ÅKA. Nåväl. Det var ingen bra idé alls! Var solglasögon, väskor, ben, armar, hår och skit överallt... trodde fan aldrig det skulle ta slut! Höll krampaktigt fast i barnen, kände mig som mitt upp i en krigszon. Vi var helt knäckta. Mest jag. Har aldrig känt mig så oansvarig i hela mitt jävla liv! *ångest'
Det komiska är att Eddie, likblek i ansiktet, säger det första han gör när skiten stannat "jaha, ska vi åka lite bilar nurå?"

De verkar inte fått några större men efter the ride... ;) Men känner mig fortfarande dock oansvarig..... gaah! Blir ingen virvelvind på flera år. För min egen del? Gärna! Men då har jag bara mig själv att tänka på. Desto bättre var resten, lagom farliga grejer för 3½ + soon-to-be-5-åringar... hehe...

Lottie gled förbi och var löjligt ASSNYGG i håret! Vill OCKSÅ ha en frisyyyyr! HOTTIE.... Synd hon inte pallade haka på ikväll. Men det är inte roligt om man inte riktigt känner för det, det vet ju alla hur det känns... vill inte tjata på någon, det känns fel.

Nu ska vi dra bort till Leffe och dricka bärrovich. Hoppas det blir kul ikväll, och att man stöter på många man känner! Bajbaj!

IN THE RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW toniiiiiiiiiiiiiiiiiiight.....

mercredi

Hallå!

Det går trögare och trögare att kliva upp... hehe... tycker det är så obeskrivligt skönt att ligga och kunna sova ut varje dag, såhär skulle det ALLTID vara! Det skumma är att jag går faktiskt inte och lägger mig tidigare än när jag jobbar (ca kl 1) men fatta hur många MER timmar per natt det blir nu... lyx!

Igår skulle vi glo på en film, väldigt längesen jag kollade på film och framförallt såg en riktigt BRA film.... drama, jaha, det lät ju bra. Inland Empire hette den här, och visade sig att den var gjord av LYNCH.... var ju inte riktigt vad jag var sugen på. Gav upp efter halva filmen (hela var över 3 timmar lång!) Och allting han gjort är ju VERKLIGEN inte bra... mysko SKIT, och ointressant som fan!

Nu ska vi strax klä på oss, fixa oss i ordning och sen tänkte jag vi skulle dra ner på stan. Barnen ska få åka lite karuseller och hoppa hoppborg. Önskar jag var liten ;)
Ska försöka få tag på nån bara, roligast att dra ner MED nån. Men å andra sidan, funkar ju att åka med dem "bara" också, de är duktiga  :)
Vi var ute och åkte Alnö runt igår, hur nice var inte det då? Stannade till vid Hartungsviken och barnen badade (trots brist på värme) och Spikarna... fick mig att inse att jag ska inte låta vädret styra när jag ska åka till havet, kan vara lika skönt att åka ut när det är INTE är så soligt (bonus: inga folk :D) Jag känner mig så fri vid havet, är en mäktig känsla... känna sanden mellan tårna (och få inte nån jävla Tomas Ledin-låt i huvudet nu för det var INTE han jag citerade >:D) och andas REN luft...

Utgång ikväll. Kläd- & helhets-BESLUTSÅNGEST, men har ju hela dan ;D Yeeey!  Funderar på något åt det här hållet, smink och hårmässigt... somrigt... inte så hårdsminkat och överstylat, utan mest bara fräscht.






seg

Undrar just vart sommarvädret tog vägen? Inte för att jag lider av lite grå dagar såsett, men det börjar bli lite segt nu... vill bada!!!! Även bara ligga i solen på baksidan och LÄSA, så otroligt avkopplande. Eller ja, om det varit soligt då.

Den här veckan börjar gatufesten här. Ska bli KUL! Daniel och jag har dock inte bestämt vem som ska gå vilken dag/dagar... förutom att jag tänkt gå onsdagen och lördagen, så han kan ju gå på... torsdagen... ;) hahaha... näe, men det ordnar sig... känner att jag behöver gå ut en sväng, hundra år sen sist! Eller? Kommer inte ens ihåg när jag gick ut i Sundsvall senast... men det var säkert kul :D

Mår ju bättre nu så ringde andra gruppens chef (min har semester)  innan idag, sa att jag är "frisk" nu igen. Hon tyckte jag skulle åka in på jobbet och låta nån av våra sköterskor där kolla hur såret ser ut + ta bort alla stygn. Kan vara nice att slippa dra till en vårdcentral om man inte måste... bra idé! :) Enda dumma är att man inte vill befinna sig på jobbet när man har semester en enda sekund, men men... känner mig inte lika snurrig och konstig i huvudet längre iaf, hoppas det inte blir sämre igen.

Är så trött att jag avlider nu, skyller på för mycket sömn och gråväder ;) Imorgon ska vi på utflykt. Antingen Spikarna, Tynderö eller Lörudden. Exotiskt värre, hehe... men längtar till havet så jag spricker, blir perfekt! :)

RSS 2.0