ADRIAN också... ;D

Nu när jag läste igenom såg jag att det lät lite konstigt att jag inte nämnde något om Adrian ;D Alltså jag lämnade honom hos D redan igår för han skulle få sova ut i morse, han var jättefebrig och sjuk... naturlich älskar jag min äppelbebi lika mycket som storebror och lika apjobbigt att skiljas från honom... (varför jag ens kände behovet direkt att skriva det, precis som jag ens skulle umgås med nån ärthjärna som skulle ens tro motsatsen en enda sekund... ;D)

PISSED... och lite ledsen också :´(

GRRRRRR!

Något jag verkligen HATAR över allting, hett och passionerat, är när folk liksom vet EXAKT vad de ska säga för att göra en fly förbannad på en halv sekund.
Daniel(jäveln ;P) har den där förmågan, har precis kallat honom massa fula saker och bråkat om semestern och barnens ledighet osv. MÅSTE lämnas in på dagis, vi var sist som vanligt... Grinat en skvätt över minnet av Eddie i morse, hans stora ÖGON såg så sorgsna ut. Känns likställt med tortyr att lämna honom på dagis och så ska man säga "jag älskar dig, vi ses om en vecka älskling... ha det så bra hos pappa nu" (jaha, nu började tårarna såklart rinna igen...)

Han SA att han inte var ledsen, men det är något i hans blick och hans hållning ibland som liksom får det att värka i mammahjärtat. Hela han ser hängig och ledsen ut. Älskade, älskade unge. Eddie är så känslig... tar alltid åt sig, blir helt hysterisk ledsen om han tror att man är arg på honom (eller liknande) Jag känner verkligen inte igen de där sidorna, har jättesvårt att veta hur jag ska handskas med dem också eftersom jag är så totalt olik honom på det planet. Alltså självklart förklarar jag för honom osv och pratar med honom när han blir sådär, men ibland kan man inte låta bli att bli irriterad också när han är överkänslig och grinar för minsta lilla...

Det gör så jävla ont i själen att jag DÖR ibland... alltså samtidigt, det GÅR verkligen bra det här... tycker det funkat, trots att D och jag absolut mestadels inte kan prata ett skit med varann. När det funkat som "bäst" hittills är när vi verkligen bara haft strikt kontakt, och inte sagt ett ord utöver hur barnen mår.

Angående Daniel. Det är något med hans jäkla lugn som gör mig ännu mer arg. JAAAAAAAAAA och jag vet att han vet och troligtvis tycker det är jättekul att jag blir arg och provocerad jämt. Jag är INTE så svår att få arg, då jag bara är sån, alltid varit. Och kläcker ur mig precis vad som helst.
Samtidigt blir jag så ledsen att man - jag - inte klarar sköta det här snyggt, kan liksom verkligen inte behärska mig. Men han gör mig så JÄKLA ARG att jag har lust att åka dit och kasta två miljoner ruttna ägg på honom... verkligen kasta ägg för ägg och SE dem kraschas mot hans irriterande lugna ansikte. Jag är så jävla frustrerad!!!!
Och sen att man ska behöva tjafsa över grejer som semestern och veckor och bla-da-daaaa... jag HAR för fan ingen möjlighet att ordna barnvakt, men det betyder verkligen inte att jag vill att barnen ska vara hos honom hela jäkla sommaren :( NOWAY! Måste släppa det här nu för... jag måste. And I will. Var bara tvungen att få ur mig lite till.


Mitt upp i allt är jag upp över öronen kär, slits mellan lycka (för det känns HELT obeskrivligt underbart!) och smärta (över barnen)
Hinner inte skriva mer, måste göra mig i ordning, osv.

Hade varit trevligt om ni skrivit något inlägg ni som läser så jag vet lite. Ser ju att det är fler än ni fåtalet som kommenterar som läser. Jag är själv sämst på att kommentera, så inget illa ment med det... har inte heller jättebehov av att allt jag skriver ska kommenteras - men som sagt - hade varit kul att veta vilka som läser.

Tack på förhand. Have a nice evening, I will! Ska bara ta ett bad och rycka upp mig lite med en kopp kaffe och en chokladbit på maten... :)

Fröken fräken

Okeeeeej men snyggt att ha miljoner fräknar då. Jo det är det faktiskt tycker jag, men inte i mitt fall då de BARA sitter på RÖVEN!

DAAAAH ;)

Stenålderskvinnan talar ut

TEKNIK har en tendens att få mig att surna till på 5 sek! Eller när man inte klarar av att hantera den, snarare.

Just nu är det kameran som verkligen VÄGRAR att ta bilder. Alltså det klickar till precis som att den tar foto, men sen blir det ingen bild i alla fall, och det gör mig VANSINNIG då jag måste använda den just nu! FUCK! Jag har verkligen kollat igenom precis alla menyer och allting. Snart åker den rakt genom fönstret - hoppas det står någon man ogillar därnere, så man slår två flugor i en smäll! ;)

Vidare mongo-sladdjäkeln till min mobil VÄGRAR ansluta och jag är säääääämst på allting som har med sånt här att göra... *SLITER HÅR* Alltså kan jag inte föra över bilder därifrån heller. GRR! Och tror inte jag fått den där... ööh, grejen som minneskortet ska sitta i som man kör in i datorn av Daniel när jag fick mobilen. Bajsklick!

Jaha, nu blev det världskrig här... *suck*

Kartonger, sorterande...

Helt SLUT är jag! Totally fucking finito. Fast skönt trött :)

Häromdagen svängde jag förbi huset för att hämta min symaskin, gjorde diverse obehagliga upptäckter. Istället blev DANIEL helt rabiat och "jag hade inte där att göra" och allt möjligt. Plötsligt var det så jävla viktigt att mitt "SKIT" skulle UT DÄRIFRÅN. Och som det känns nu kommer vi aldrig någonsin igen bli vänner och jag känner att jag orkar inte bry mig längre - sad but true. Har inte skrivit speciellt öppet om allting som händer angående det, men det har varit en jäkla pärs allting det här. Det har ni väl förvisso redan fattat... separationer är väl aldrig enkla, speciellt inte när det är barn inblandade... Trodde att saker och ting hade lugnat ner sig dock, men där ser man. Man tror även att man känner en människa, men det gör man aldrig fullt ut. 

Anyway. Igår ställdes allting ut på verandan, och PHEW vad mycket skrot...
Vi bara ställde in allting här så länge. Idag först har Lillan och jag röjt och rotat i kartonger, varpå båda blivit mega-allergiska av allt damm.

Börjar få undan hyfsat, trots att det fortfarande står kartonger ouppackade här. Slängt massor, lagt massor som ska till Erikshjälpen (jag hade nyss rensat trodde jag?) De kartonger som är kvar är skor i, plus en med massa toppar och t-shirts som legat i min byrå. Men tror jag slänger ner den också tills vidare, så man slipper ha all dynga uppe i lägenheten...

Är helt YR just nu. Skulle följt med Älsk på en grej, men orkar fan inte. Plus ska jobba helg.

Tog en liten paus här och donade, men nu orkar jag inte mer... inte en sekunds mer plockande! Såg nu att klockan dessutom hunnit bli hur mycket som helst ju! :O shit...

SMÄRTORNAS fem i topp

Idag gick jag hem (HAHAHA inte bokstavligt talat!) från jobbet tidigare, höll seriöst på att DÖ av smärta. Vivi fick skjuta hem mig för var helt snurrig. TACK söta... min extramamma ;) Och jag är så jäkla less på det här all-shit med tandkuken för man kan liksom knappt tänka på något annat. Jag tycker verkligen inte jag har mer otur än nån annan, men med de här visdomständerna har det verkligen varit krångel till maximus. Så imorgon hade jag planerat en hemmadag i fosterställning - tradolanad till max. Sömn borde väl rätta till de flesta fel, huh? Och visst får man väl bara en timmas karens om man går hem 15 istället för 16...? Nu var det ju inte av den anledningen jag gick hem, men ÄNDÅ. Känns som en hård käftsmäll på lönen, de där karensbajsklicksdagarna.

Om någon är orolig inför att föda barn eller dylikt, så kan jag LÄTT ta era förlossningar hela högen, bara jag slipper den här typen av horribla smärta! Just BRING IT ON...

Det här toppar fan smärtornas fem-i-topp och kvalar in DIWWWWÄKT som nummer 1, ja förutom andra tanden då, och efterblivande cp-inflammation i kinden och käken. Var på Käkkirurgen idag (börjar ju bli värsta stammisen där, hehe!) och MIN ÖVERTANDLÄKARE MIKAEL som jag snart är på väg att bli bästis med (hahaha)  spolade rent och knipsade bort inflammerade stygn. Påstod att resten såg fint ut. Vet inte riktigt om jag ska lista på mr M dock, han är lite sådär klämkäck och positiv av sig ;) Kanske borde fått penicillin på en gång...? Aja, we´ll C about that.
Skickade dock med mig recept på tradolan och det tog jag innan på hemvägen och somnade som en gris här. Vaknade nyss superhungrig och - förlåt Lillan - molade i mig ALL blåbärspaj (ja jag VET att det var asmkt kvar...) som fanns så du fick inte smaka... I´ll make it up to ya, doll!

Sitter här och retar upp mig på att youtube har blivit så irriterande, alltså man söker och det dyker upp en halv miljon oseriösa skitklipp >:( Lätt att göra spellistor när man bara får upp 50 % bajs, 50 % diarré. GRRRR!

Och nu ringde det en försäljare så ska ta och styra upp NIX åt Lillis!

Näe, dusch och ansiktsmask... har bara poppat upp miljoner finnar och kvisslor senaste dagarna, börjar fundera på om det är mitt överdrivna intag av ost som bidrar...? Tyvärr kan jag nog inte kolla om det är det, eftersom jag lär ju inte kunna ge fan i osten.
NU skulle jag dra mig ju.

PAIN

Hello you!

Vi har fredagsmyst här och Lillan lägger Emmylou. Lillan hade när jag var ute på en minipromme städat undan das krigszon (dvs G:s rum...) på en halv sekund hade de senare bokstavligt talat VÄNT UPP OCH NER på rummet IGEN.

Konsekventa Arne ryckte in, i form av MIG. Hahaha. Så nu har killarna fått röja upp sin egen skit och nu röjer de till Mamma Mu istället - i ett RENT rum. Vi ska sätta oss ner och komma fram till några enkla gemensamma regler som alla ska hålla sig till... och något slags belöningssystem... inte för att det är kaos nu heller, eller jo ibland men inte på det sättet att det är helt okontrollerat. Men regler och rutiner är alltid bra när det gäller barn! Om inte annat för de själva, för då vet de ju vad som gäller :) Tydlighet is the shit!

Går annars bra att bo ihop såhär tycker jag! Har bott med flera vänner genom åren, och det har gått bra det också... märkligt egentligen, med tanke på att jag kan vara väldigt mycket både revirs-människa OCH lite lätt släng av "my-way-or-the-highway" (eller vad säger du Daniel...? ;D) Äh, inte vet jag, jag är väl inget monster i alla fall. Vet inte hur länge vi kommer bo såhär, men jag har då verkligen ingen brådska... är inte alls sugen egentligen på att bo själv, och det beror nog mest på att jag trivs när det är lite liv runtomkring mig för jag är ändå så van vid det...

Har haft fruktansvärt ont i käften idag, och tabletterna biter verkligen inte... drog hem från jobbet nån timma tidigare, för var outhärdligt innan. Nu är jag ledig helg i alla fall, och det blir mycket bra det. Ska mest bara kurera mig och göra så lite som möjligt (haha i vanlig ordning lär man väl inte lyckas med det :D)

Precis hexidentat munnen efter chirredirre-intag. Gjorde ont att käka, skulle valt glass igen istället... :´(  Allt är för övrigt bra på alla plan tycker jag, förutom denna jäkla smärta då. Drives me craa-zeee! Strålar upp mot ögonen och ner mot halsen, ut mot öronen. FUCK! Tog en diklofenak och engrams-alvedon nyss så hoppas på NÅGON lindring inom kort. Orkar inte skriva mer eller ens sitta här pga det, så...

Ha en bra fredagskväll ni också! :)

mosgroda i skallen

Mini-seg-snabb-blogg bara detta:

Jag är sådär äckligt asocial idag... är en ljudnivå som inte är av denna värld här från tio olika källor (hata!) och därav fick barnen gå ut och mata fåglar med gammelbröd. ;)

Helt sinnessjukt seg och trött och VÄDRET är boven i dramat - plus sovit skitdåligt för tredje natten i rad. Men man får väl ha såna dagar då och då eller hur...? Och tydligen verkar "alla" andra också ha det, så känner mig lite nerdragen pga andras gnissel också...

Imorgon är det dags att dra ut andra visdomstanden. Tur man inte har fler nertill ;) Och tur jag är ledig efteråt. Kan verkligen inte bli värre än förra, så det känns helt ok ändå :) Ska troligtvis inte få penicillin heller i förebyggande syfte, verkar inte finnas någon större anledning då tanden inte är inflammerad (som förra var) plus denna sitter "bättre". (vad nu menas med det... who cares, sålänge det inte gör lika ont ;D)

Längtar efter att sova ut! Jag är verkligen inte gjord för flera dagars uppklivning klockan 06, that´s for sure! Även om jag lägger mig hyfsat tidigt så går det varken somna så tidigt som åtta timmar innan plus miljoner annat att göra.

Nu kom killarna in igen så tänkte ta en dusch... eller något. Så himla oinspirerad just idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Har inga måsten, förutom tråkiga som jag inte orkar eller tänker ta itu med - muahaha! Men göra ingenting blir jag ännu tröttare av. Hrmpf.

Så; jag SKA hitta på något ändå. BAJBAJ!

on the run

Har precis tagit en powernap, av det där skumma slaget... ni vet, då man vaknar och inte vet vad det är för planet man bor på, huruvida det är morgon natt eller mittemellan... vad det är för år och hela skiten ;D

Ska strax dra med min sweet sambo och dra på Gonzan och käka, sen ska jag åka och jobba kväll. Åkte bort till huset innan och pussade på mina killar för fick en absurd saknad-attack. Eller ja, det har jag ju hela tiden, men ibland bara MÅSTE man... kändes som de hade VUXIT, båda såg så stora ut... fick tusen pussar av Adrian när jag skulle åka, han bara stod och tokpussade på mig flera minuter, och Eddie har blivit så himla duktig på att rita! *stoltare än stoltast*

Och så passade jag på att byta till sommardäck!
Ni kan ju säkert föreställa er det själva. Sitter en bilbimbo i högklackat och kämpar med smutsiga däck. Inslag av vissa våldsattacker då saker inte gick som jag tyckte, blev helt enkelt tvungen att ge upp diverse primalskrik och rikta in en och annan spark på... den där man lyfter upp bilen med. Ööööhrm. Fast gick ganska bra ändå, med tanke på att jag haft turen/oturen (beroende på hur man ser på saken) att sluppit göra sånt där meck. Anyways nu har jag sommardäck och när det är dags att byta till vinterdäck igen lämnar jag in bilen och gör det! ;D

Men Lillan, ffs... jag börjar jobba om 45 minuter! Segare än MIG ju... gaah ;)

Kommer inte ihåg när jag skrev senast men Valborg var sjukt roligt i alla fall... vi garvade mest hela kvällen och det var klockrent :) Nu dags att dra!

RSS 2.0