Vandrande åskmolnets ensamma kväll.

Min dag har mest bestått av inget-vettigt-att-lägga-min-energi-på, regn, städa/plocka/same ol´shit different day... Varit så himla rastlös att jag nästan krupit ur mitt skal! Blivit ARG på Daniel för han är så tråååkig. Less på allt, och varit sur på Adrian X antal ggr... han är helt trotsig, klåfingrig och ärvt mitt humör. Skiiit! Hahaha... fast han är cool och bäst ändå ;D

Lika bra Daniel stack ut sen på Destroyer, behövde vara ensam lite... varit på mitt sämsta humör större delen av dagen, brukar kalla just det humöret för "det vandrande åskmolnet" för det är så jag känner mig >:D Och ja, tyvärr är det återkommande... lite då och då! Men desto bättre sen, för nu mår jag bra igen :D

Och nu har jag precis avslutat FJÄRDE avsnittet på raken av Rock of Love... MEGAN, den slynan, MÅSTE åka ut annars... käkar jag upp en nagel. Ehum. Eftersom ni är superintresserade nu så kan jag ju även tillägga att DAISY med sitt märkliga opererade ansikte och fula käft borde åka hem... och nu har ni somnat. Okejrå.

URRRRRRRRRRRRRRRRRRK för brudiga hemska brudar! Med deras fjollskrik och fnitter och hymmel och tissel och tassel och fula pakter och inställsamhet åt andra håll. Beware! Tacka vet jag genuina, coola, smarta, lite hårdare brudar (alltså ÄKTA, inte några jävla mesar som bara har det som fasad alltså...) och inte dessa jäkla BIMBOS! Och bimbos måste inte vara blonda om nån nu trodde det, men de är alltid ointressanta under deras yta - som oftast även den är totalt överskattad och standard! Det skiner igenom fort ;)

Och nu läggdags! Har panik för det börjar bli mörkt ute. Kan förvisso bero på allt regnande, men det känns ALLTID ångestfyllt för mig när det är mörkare ute! TOMORROW´S GONNA BE A BETTER DAY... hehe...

NATTI.....

Beslutsångest

Kvällen går i ambivalensens tecken.

Vill, men vill inte. Vill vara ensam men är för social, vill inte göra nåt speciellt men BEHÖVER göra något för jag är rastlös som sejtan.
Tänkte skriva, men har ingen inspiration. Vill äta nåt gott, men är inte sugen på något specifikt. Är sugen på öl men vill inte dricka :D
En soft filmkväll kanske hade varit nice, men det hinner man även nån annan dag...
Orkar inte sminka mig men blir galen av min tråkiga fejja.

Vafaan GÖR man? Jag tror jag behöver en lobotomi :D

Överdos - av LEGO!

Fyfan. Har precis byggt ihop en skelettkrigarnas fångvagn, en ambulans, en polisbil och en brandhelikopter... är helt vimmelkantig och kommer garanterat drömma mardrömmar om lego flera veckor! ;)

Nu är det garanterat Daniels tur att bygga ihop Riddarborgen och Den Onda Trollkarlens Döskallehus ;D *dööör*

Snacka om att man INTE är gjord för många timmars PILLANDE. GAAH! :)

Skönt att vara hemma och bara slöa idag, tänkte vi ska softa lite till sen dra ut och jaga efter högskåp till badrummet...

YES!

Jag klarade det! :D
(Obs: ej körprovet nu alltså, "bara" teoriprovet...)

HOORAY FOR ME! Ett av två steg avklarade, som sagt...


uppdatering

Mätt, mätt...

Kom hem för en liten stund sen bara, har precis skjutsat M & J till stationen. Känns TOMT och tyst! :(

Konstigt, jag känner mig inte social just nu egentligen, men är ändå så skönt att ha folk runtomkring... gör mig trygg på något sätt. Och trivsamt! TACK för denna gång!!!!

Ska vila en stund nu, sov skitdåligt inatt pga lessen Adrian (som f.ö. spydde i morse, men han verkar bra nu - phew! Är ett helvete med diabetes!)
Sen se om jag orkar plugga någonting mer. Imorgon gäller det! Synd bara att jag känner mig konstant dimmig i huvudet, vet inte om det beror på smällen mot huvudet(/hjärnskakningen?) eller om det är pga konstant intag av värktabletter... ska googla lite - sen ;) Tandsituation - oförändrat.

I övrigt har jag ringt min chefskollega innan, är sjukskriven fr.o.m igår och veckan ut. Hoppas inte det behöver bli mer sen! Håll lite tummar för min skull är ni söta :)

Rastlösa ligan!

Majja och jag sitter och VÄNTAR, hela dagen idag har varit en enda lång väntan om jag ska vara ärlig... något obeskrivligt rastlösa!
Känner mig småsur för att jag haft så ont idag, har inte orkat vara social nästan och har inte haft något tålamod med barnen. Men men, värk kan ju ta ner vem som helst under jordens yta...

Var hos tandläkaren idag. Vi fick vänta nästan en timma, själva besöket sen tog några minuter bara... spolade rent, fick uppmaningen att skaffa en riktig tandläkare så jag kunde planera med den sen för att i framtiden eventuellt ta bort visdomstanden.
Jaha... och inga painkillers heller fick man. Näerå, den bästa kombinationen är minsann ipren och alvedon tillsammans. GE MIG MORFIN goddamnit!

Men nu blir det glass istället, och vågar inte säga för mycket... men den där rengöringen kanske funkade lite i alla fall ;) Har inte haft såhär LITE ont på flera dar.

I övrigt är Rock of love säsong 2, episode 2, avslutad... nu väntar några till ;) kombinationen Ben & Jerry´s och transvestitliknande kor kan det ju hända precis vad som helst! ;D

" that kinda turned me on..." höhöhö...

Kommer väl några pics sen midsommar sen, så fort Daniel D-meister fört över lite från sin mobil!

^^****PAIN****^^

Bestämde mig för att kämpa på och gå till tandläkaren imorgon. JOUR trodde jag betydde att det var öppet hela tiden, men icke! Eller inte i SÖNDSVALL i alla fall.
Där får man se till att infinna sig hos den tandläkare som har jour mellan 13-14, annars får man vänta tills nästa dag igen!
Gaaaah....
Har ju tagit nån stark värktablett... dexofen? Kommer inte ihåg. Men hjälper fan inte alls! Blir snart desperado här!

Majjo & Jännso är ute och äter med hennes pappa + bror, så ska nog passa på att sova en liten skvätt så kanske tanden blir bra. Hahaha.... tja, kan ju inte bli sämre i alla fall - jag ser ut som ett svullet MONSTER! Bara på ena sidan. Jag som älskar symmetri störs som fan ;)
(fast det är inte värre än igår heller såsett)

Vi åkte till Elin och Blomman igårkväll hela högen, så vi har sovit där... idag känns det som att man inte orkar göra ett skit, har mest lust att ligga och äta ost och glo på film hela dan. Livskvalitet, det! Ville gå på bio och se SATC-filmen, men orkar inte det om jag ska ha ont liksom.
 
Puss!

FLOW! Eller INTE ;)

Hallå.

Allting var himla nice igår, kvällssol och bra stämning... underbart käk, kalla öl och bra snack :) Sen bestämde jag mig tydligen för att gå och RAMLA omkull i hallen och tuppa av frampå kvällskvisten, vilket resulterade i att jag vet ingenting vad som hände. Vaknade och alla var helt hysteriska och ambulansen väntade. Har alltså spenderat natten på akuten, TACK Majz som följde med!!!! Sen sydde de många stygn och klippte bort mitt hår runtom :( Gick bra såsett, men känner mig helt förstörd i skallen... har väl troligtvis även fått en lätt hjärnskakning. (påstod doktorn, tror inte jag haft det innan så ingen aning hur det känns)
Vet inte vad jag har slagit upp det där såret i huvudet på?? Helt mystiskt, det var blod över golvet, men det var inte blod på elementet eller något annat vasst jag kan ha skadat mig på... någon kanske iofs torkade upp det inatt. Dunno.

Det som gör mest ont nu är dock ej huvudet, utan tandvärken... vaknade ju upp igår med tandvärk från helvetet, ser för jävlig ut, helt uppsvullen och deformerad... plus snygga såret och bulorna i huvudet som matchar hela misären....
Nu ska den fula äckliga visdomstanden BORT!!!! Tyvärr missade vi jourtiden idag, så får ta det imorgon.... och blir det inte imorgon borrar jag bort fanskapet SJÄLV ;P

För en gångs skull var det bra folk på sjukhuset i alla fall, tycker jämt när jag varit på akuten är det otrevliga APOR man har "turen" att få... värst EVER var när jag blev drogad i Malmö en gång när Majja även då var med, hehe... och sen när jag följde med Lottie en gång och det var VM i otrevlighet och förolämpningar!

Vad härligt för övrigt, såg precis att det haglar ute! Sanslöst. Och ÅSKAR! Fast gillar åska, det är mäktigt...

Bra start på semestern för mig, helt blåslagen och fucked up! Hehehe... tur man orkar garva åt eländet ;D Dags för iprén igen för nu börjar det värka värka VÄRKA.......


bättre sent...?

Frågan är ju vad jag gör vid datorn när jag gjort en MONSTER-FÖRSOVNING! Men satt i telefonkö till vägverket medan jag huttade i mig mitt kaffe (ja jag måste ju ha det, annars blir det ingen rolig dag för omgivningen!)
Effektiva Arne är här för att stanna! Höhö. Huvudvärk som ett halvt helvete....

SEE JOOO LEJTER!

Nedräkning.



Har fått ensamtid från 11 och framåt, tänkte först GÖRA nåt, men nu inser jag i efterhand att det här var det bästa för mig... massa tid att komma ikapp här hemma :) PERF!
Vi har körförbud på ena bilen, men jag tänkte ändå ta den en liten sväng innan... på vanligt Tessa-manér glömde jag stänga av lyset, så den gick inte starta..... hahahahahahaha. Lat som man är ibland slutade det ändå med att jag fick gå hem.
Ska strax åka och jobba, så fort Daniel kommer hem. Lite surt, eftersom jag funkar så jääävla bra så fort jag är ledig! ;D Men men... the shit pays my bills...

Nu börjar nedräkningen på allvar - förutom ikväll är det tre jobbpass kvar att genomlida! (avlida? ;P) I can make it. Det börjar bli dags att ladda inför midsommar, man vill ju inte vara ute i sista sekund och hetshandla precis som alla andra.... måste åka på systemhelvetet också, de aporna flyttade ju härifrån ut till Birsta... hrmpf! Tomt, med risk att låta som värsta alkot... HEHE.

Vad gör NI på midsommar, görls...?



ROCK n´ ROLL ain´t noise pollution!

ROcK of mISeRY ;)

NÅGOT SUGEN då på att spendera följande dygn med att glo på ROCK OF LOVE 2 då!!!! (YOU BET!)

Med snyggingar som dessa involverade måste det ju bli minst lika bra som ettan. Hehehe.




Råkar ju redan veta att Ambre (på bilden här under) vinner hela skiten, nyfiken i en strut som man är...



Jag ska inte säga så mycket mer om saken, förutom att Bret uppenbarligen gillar mer än utseenden så NU MÅSTE DET DOWNLOADAS SÅ DET RYKER OM DET! Bring season 2 up, pliiiiiiz........ plötsligt finns bara säsong 1 liksom.

Är helt mör efter 4 timmars sömn och helgjobbsdramatik, så sätter punkt här.



****

Det går bra för mig!

Dagens MC teori-fråga

"Vilken åtgärd är viktigast efter en kraftigare omkullkörning med din mc?"
Tessa; "kontrollera att man inte brutit nån nagel"

[varpå Daniel dör]





Jag kanske borde ta symaskinskörkort istället..... muahaha...

cold gin time again

Jag säger bara att jag lider med dem som tar studenten idag, här har varit "hela" 6 plusgrader idag med härliga iskalla regnskurar.
När jag tog studenten var det +32 och strålande sol... sen kan man ju förvisso ha roligt ändå, men, ja, ni förstår...


Själv känns det som att jag håller på att bli sjuk igen, öm i kroppen... frossa, ont i högra sidan av halsen. Så har pälsat på mig dubbla strumpor och tjocka fleecetröjor, ska strax bädda ner mig i soffan och kurera mig med salt godis och halstabletter.
Har för mig jag nämnde det igår, men sträckte mig igår på något konstigt sätt i nacken, kanske beror detta på det (??) Äh whatever, nu är det hög tid för myseri!

Stranger in a strange land

Hade ingen aning om att det skulle vara så tufft att vara tillbaks på jobbet igen, hehe.. känner mig överkörd av en BULT (eller vad heter såna där maskiner som lägger vä... öh... sånt där... skit på nya vägar. ASFALT!!!!!!!)

Fått jobba med Stirr-Göte hela dagen (till min glädje) och det är ju alltid kul.

[Ironi]

Speciellt eftersom hon varit hysteriskt inställsam...  Whatever, det har GÅTT i alla fall. Men ÖSREGNAR och jag blev plaskblöt och stank våt hund. Vill bara grina för att Sweden Rock är över, och för att jag inte riktigt orkar med mitt jobb alls, är liksom tungt och mystiskt trögt allting + varit miljoner saker idag... försenade ambulanser och larmdrama och hundratals samtal till min jobbmobil - fått avbryta saker hela tiden. Utfört någon rörelse fel, för har jätteont i nacken på vänster sida...

Pratat med syrran också innan, vet inte VAD morsan hållt på med men hon var sur och irriterad som fan i söndags... i vanlig ordning sa hon inte ett skit och eftersom vi inte hade gjort något så kan hon väl gott och väl klämma ur sig om det är något fel liksom.
Känner att det är major tjafs in the air och förstår inte att det ALLTID ska vara nåt när vi ses - så sällan som vi ändå ses! Jag är som jag är, hon är som hon är. Men jag förstår inte hur en person som är 53 år kan vara såååå överkänslig och SURA som en treåring för minsta lilla... och försöker man fråga till slut vad som är fel (eftersom det tas ju inte upp av vederbörande) då fräser hon nånting otydligt och smiter iväg. På det konfliktfeg martyr och kan aldrig reda ut nånting.

Känns på ett sätt jättefel av mig att hänga ut henne och att skriva om det för mycket här, men är inget nytt det här och egentligen ingenting som jag inte heller kan prata om...  Jossa åkte hem i alla fall idag, var nog lika skönt att dra iväg... men trist när man känner det är saker i luften som inte reds ut. Som man inte vet VAD ens. Och pappa är en toffel som ALDRIG säger ifrån, och tror inte heller att han peppar henne nånting med att jobba på hennes sämre sidor (osv) Hon tar ju liksom illa upp för precis VAD SOM HELST... och den som lider mest är ju hon själv, eftersom hon aldrig "luftar" nånting utan går och ältar skit och tycker synd om sig själv i evigfuckingheter....

Jag har haft en bra barndom såsett, skyddad och trygg, men har i hela mitt liv kämpat med ilska och problem att hantera den... aldrig fått utlopp för känslor, byggt upp ilska och fått ENORMA utbrott och även mått skit periodvis pga dem... och samma sak med konflikter, haft stora problem helt enkelt. Därför att det är någonting i min familj ALDRIG minsann haft. På ytan. Det är mest ett konstaterande, det jag mest vill säga är att det är viktigt att man jobbar med sina sidor SJÄLV! Åtminstone kan man ju alltid bli bättre. Speciellt på att bli mer rak och faktiskt säga ifrån.

Kan inte ringa dit för de har grävt av ledningar där så ingen telefon eller bredband sen igår. Och precis som för alldeles för många av den generationen är inte mobilen ens ...

Orkar inte skriva så mycket om Sweden Rock egentligen, hehe, man ska alltid skriva DIREKT ;) Fortfarande lite hes efter allt kackel och alla bra konserter and it´s SOOOO worth it! :D
Underbart att träffa på massa vänner och kompisar man träffar på alldeles för sällan (och bra nytt folk för den delen också!) MEST av allt såklart Sara, Offer, Kenth och Linda...
T.o.m glamouren TÄLTANDE innebär har även den biten gått skitbra ;)

Sebastian Bach ställde in, vilket var en besvikelse eftersom han till större delen brukar köra Skid Row-låtar... Annars Judas Priest, At the gates, Satyricon var lika tighta och bra som vanligt :D Ratt och Def Leppard var KUL att se! :) Såg lite mer men inget jag orkar kommentera nu.

Poison var försenade. Kände mig irriterad när man stod där och stampade och trängdes, och att Daniel var med och surade bredvid (han ville INTE med eftersom de knappast är hans favoriter, men vi hittade inga andra folk innan) 
Sså fort de började köra var det som ett rent glädjerus genom kroppen... har sällan varit med om något liknande, var nästan en religiös känsla! Och nu låter jag som värsta fjortisen and so I might be... ;) Men tårarna började rinna på mig, vetefan vad som händer men jag står mitt under en Poison-konsert och bara BÖLAR rakt ut... men det var sån oerhört befrielse och nästan en overklig känsla att äntligen fått se dem! :D

Tror inte Daniel märkte nåt, han har inte kommenterat det iaf ;) Han stod som sagt stel som en VANDRANDE PINNE jämte mig, och jag sa till honom att gå tillbaks istället.. så var själv och RÖJDE resten av konserten :) BRA mellansnack, ljud, allting....... jag är så jävla nöjd och jag undrar fan om det inte är bästa konserten jag sett - NÅNSIN! ;)

Har skrivkramp nu och har tusen mail och skit att svara på så tänkte avrunda lite här nu... ;D Är tacksam för att jag har mina coola söner och underbara vänner! KÄRLEK!!!!

festivalapan talar ut

Jag är alldeles för trött för att ens tänka klart nu, men tänkte skriva ett mini-inlägg och så berätta mer sen... vi är hos mina föräldrar nu, är grymt asocial idag och vill bara ha TYST omkring mig ;D
 
Var hursomhelst SÅ JÄÄÄÄVLA BRA i övrigt, allting, alla kategorier! Konstant sol (och t.o.m vett att smörjt in mig konstant med solfaktor 20, jag = vuxen? ;D) glada människor överallt och massa öl och bra musik - tänker inte klaga en sekund! :) Och bara det att numera ha sett POISON live.

Orkar dock ej gå in på den, men HELT oslagbart var det! Blir helt till mig bara av minnet :)

Puss och kram på er, bejbs!

premiär!

Fatta att jag har precis kommit från stranden, BADAT! :) Jag finner inte ens ord för hur underbart det var. Inte ens kallt, enbart svalkande och skönt! Vi hade med fika och det var värsta myset.
Att det var sommar härnere kom som en chock, har ju inte varit nån direkt sommarvärme hemma så man var inte riktigt förberedd på detta....

Hinner inte skriva mer just nu, men vi är hos mams och paps sen igår - känns helt ok. Visst, hade gärna stannat längre i Stockholm såklart, men gick ju inte den här gången. KISS var sådär, resten var BÄST, hahaha... :D Jag är glad att jag sett dem tidigare i alla fall. Trumsolon och mysko låtval SUGER. Mer om saken kanske kommer senare ;) Tror vi var lite off också efter all värme och resan (AC i nästa bil, for sure!)

D och jag åker redan till Blekinge imorgon...... hade gärna kunnat vänta till onsdag, men någon har ju tydligen väldigt brått ;D

Puss på er!

RSS 2.0