Nedräkning.



Har fått ensamtid från 11 och framåt, tänkte först GÖRA nåt, men nu inser jag i efterhand att det här var det bästa för mig... massa tid att komma ikapp här hemma :) PERF!
Vi har körförbud på ena bilen, men jag tänkte ändå ta den en liten sväng innan... på vanligt Tessa-manér glömde jag stänga av lyset, så den gick inte starta..... hahahahahahaha. Lat som man är ibland slutade det ändå med att jag fick gå hem.
Ska strax åka och jobba, så fort Daniel kommer hem. Lite surt, eftersom jag funkar så jääävla bra så fort jag är ledig! ;D Men men... the shit pays my bills...

Nu börjar nedräkningen på allvar - förutom ikväll är det tre jobbpass kvar att genomlida! (avlida? ;P) I can make it. Det börjar bli dags att ladda inför midsommar, man vill ju inte vara ute i sista sekund och hetshandla precis som alla andra.... måste åka på systemhelvetet också, de aporna flyttade ju härifrån ut till Birsta... hrmpf! Tomt, med risk att låta som värsta alkot... HEHE.

Vad gör NI på midsommar, görls...?



ROCK n´ ROLL ain´t noise pollution!

Kommentarer
Postat av: Lottie

Jag tänkte hälsa på er om det fortfarande går för sig? Annars får ni säga till. :)

Jobbar 2 nätter nu sen ledig... Löveliiiii!

Pöss!

2008-06-18 @ 16:34:20
Postat av: tessa

Det SKA du göra, punkt slut! :D See you on friday och hoppas jobbnätterna går bra! Puss!

2008-06-18 @ 22:27:48
Postat av: Linda

Här blir det luuuuuugnt...ska väl typ ta med kidsen till något midsommarfirande så de får springa av sig lite, äta lite jordgubbar, grilla på kvällen...

2008-06-18 @ 23:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0