sunny

Oh GOOOOOD!

Även jag kan få en släng av brudighet och övertolkning, tydligen. ;) Dööör över mig själv! Tack E för din support, som vanligt <3<3<3<3 :D Övertrött, sms-o-rama och msn samtidigt är absofuckinglutely ingen bra kombo!

Idag är jag ledig och solen lyser och har lite planer sen... allting kan vara värre! :) Tänkte sova ut som ett svin idag, vilket sket sig som vanligt då jag vaknade klockan 7:30, inte pigg som en mört men en kan-absolut-inte-somna-om-mört. Gick istället upp och vräkte i mig 32 knäckemackor med ägg, kaviar och ost. MUMMA! Jag bor alltså hos Lillan nu, och det funkar fint. Naturligtvis lite krångligt med merparten av mina prylar och kläder är i huset. Grinade floder igår över att barnen inte är nära mig... gör så jävla obeskrivligt ONT!

Min barnlösa vecka. Inte barnfria! Känns så sjukt tomt, ungarna tillför så mkt liv... deras skratt, deras spring med lätta steg... men antar att det är de här veckorna jag ska shape up, passa på att samla krafter och bara vara Tessabiatch. Och Lillan är Miss Inga from Sweden när vi är barnlösa. Hehe ;)

Nu ska jag sminka bort min blåtira (2 veckor idag, ta-daaaa! Börjar fundera på om den kommer stanna kvar för evigt)

See ya later, bejbs!


Uppdatering Söndsvalls såpopera

Jag tar ett litet bloggbreak, vi har separerat och allting är en enda mess...
Har flyttat också.. mitt liv = helt fkn KREJSY!

later on.

Sådär... här sitter jag, är riktigt trött så ska strax glida ner i min säng jämte mina barn... höra deras lugna andetag. Viska att mamma älskar er över allting och ni är det bästa som finns... just det och att vakna jämte dem är sån otrolig livskvalitet för mig :) Det sista man ser är dem och det första man ser när man vaknar är dem :) KÄRLEK! Och JA jag känner inte något behov att förklara/försvara att de sover där jämt och inte i egna sängar ;D Fet chans att de kommer ens vilja göra det snart liksom. Whatever.

Annars har vi haft det himla mysigt och soft, vi har mest glidit runt hemma i Majjas domäner och det är alltid bra. Känns alltid helt festivaligt när vi umgås, vet inte riktigt varför, hahahaha... :D I fredags så skulle Candlemass hänga i baren på Rocks och jag ville verkligen dit... eller kanske spela t.o.m? Tyvärr efter mitt penicillinande och allting (eller vad det nu var) så tålde inte jag ett skit ;D Så blev lite för mkt för miss Sundsvall.

Jaha sen orkar jag egentligen inte beskriva och hålla på för jag sitter här och gäspar som en galning, men vi har festat ganska mycket och igår kom vi ut i alla fall ;D TACK bästa Majz för en supertrevlig långhelg!
Och sweet Rebelli träffade vi på idag en snabbis och vi kör ett längre uggleri nästa gång - ok? ;)
Är fortfarande lite småless på just det jag skrev innan, man åker från vår och kommer hem till snöslask :( Är t.o.m minusgrader nu och jag ska kanske inte säga så mkt mer om saken för att undvika fula ord.

Puss och kram på er!

MEN WTF...

Anlände just home to SÖNDSVALL efter min Stockholmstripp. Åkte från ett soligt vårlikt Stockholm till snöblandat pissregn och en plusgradsjävel.
Har inte suttit vid datorn på flera dar, vilket har varit jätteskönt! Skriver mer senare.

RSS 2.0