fredagsdatanörderi...

Kom precis hem från att ha jobbat kväll. Glömde ta med mig cd-skiva, så fick bli radion i bilen hela kvällen. Alltså det är några hemska låtar som FÖRFÖLJER MIG, som är så dåliga att jag har lust att slita av mig öronen nästan... *drama* nån brud som sjunger "keep on bleedin´, you cut me open...." bla bla bla. SÄMST.
Nr 2 som förföljer mig,  "you make me smile, please stay for a while..... bla bla....nånting med nose...." ;) LEAVE ME ALONE! Man kan ju stänga av radion. Fast det KAN MAN INTE! :D

Dagens i-lands problem :)

Har annars haft en skön dag... sov ut litegrann, sol ute... mys med ungarna och sen lämnade jag dem redan 11 på dagis... skrivit brev och myst för mig själv hemma. Perfekt! Det behövs verkligen ibland för att bara få vara ifred och ha det tyst en stund och pyssla med diverse projekt.
Lyckades fixa in vikarie tills imorgon, så jag är ledig.... och Daniel ska på angel-tävling med jobbet (vilket i praktiken innebär att varenda jävel super sig skitfull typ kl 8 på morgonen och inte en käft får ens minsta fisk-yngel :D) så funderar på att gå på bio med barnen, bara det inte är för tidigt...

Ska bli über att få sova ut och inte ha några tider i universum att passa egentligen! Göra vad man känner för. Jag har inte så mycket krav och förväntningar när det kommer till kritan egentligen, bara VARA räcker bra nog för mig... LIVSKVALITET! :) Sen kan ju resten av förkylningen eller vad det är försvinna, men har varit risig så länge att har liksom vant mig på något sätt....

here we go again!

Mycket riktigt så har jag då blivit SJUK igen, jag också. Plågat mig igenom dagen utan värktabletter, men när jag kom hem kändes det som att jag hamnade helt under isen.
Städade igår, men kom hem till ett nytt disk- & skräpberg och blir så jäkla besviken på Daniel :(  Han i sin tur drog iväg på nåt möte och tycker att han ska komma hem NU för han ska gå och handla tycker jag! Livsnödigheter som halstabletter, vaniljmjölk, honung, något gott te och Häagen-dasz och sånt. Hehe.
Har i stort sett legat som en död fisk på soffan (alldeles för vanlig position senaste månaderna!) och känner mig helt avtrubbad, ont från topp till tå. Hittade nån mysko värktablett här som jag ej hört talas om innan (kofazon) men den verkar inte bitit ett piss på mig.

Hoppas den här skiten går att sova bort för jag ska jobba extra på torsdag så jag kan vara ledig nästa fredag för vi ska till fjällen... har fan inte TID eller ork för det här tramset!

Nog klagat, ska inte sitta vid datorn för jag orkar inte. Men glass orkar jag käka för det är det enda som lindrar lite så glass + en ny dos otrivin menthol och vila :) Blir det inte bättre då får jag väl bita i sur-äpplet och sjuka mig imorgon och en ny härlig karensjäveljävel... börjar inse ändå att jag kan inte hålla på att pressa mig mer för jag får bara äta upp det gång på gång igen, det här funkar inte!

Hoppas bacillerna inte biter på er, sweeties! :)

these SHOOOOES!

Come to mama!
image39
... and these boots are made for walking. Men vad håller ni på och stapplar runt DÄR, kom hit ni också istället! ;)
image40

... och eftersom jag sitter här och pratar med SKOR, kanske jag skulle gå och lägga mig istället ;D

Börjar känna mig täppt och snorig igen. Daniel ont i halsen. Adrian hostat så han nästan kräkts hela natten, kändes halvfebrig igen (ska kolla mer ingående strax)
Är det för mycket begärt att få bli FRISKA?

Förutom det klagar jag fan inte :P

Utbränd indian

Eddie har just tvingat mig att leka indian och cowboy, jag åkte på att vara indian. Alltså har jag stapplat runt här som en sliten osminkad gammal sådan med massa fjädrar på skallen och låtsasyxa och pipa. Visioner? ;)

Sen fyllde min "bebis" (aka ÄPPEL-bebin :D) ADRIAN 3 år! Lille fis-skrutten :) Så vi har käkat tårta här och så... varit en mysig dag! Usch, brukar faktiskt aldrig känna mig onyttig eller sådär när det gäller mat-intag, även fast jag äter mycket skrot, men det gör jag nu... började det första jag gjorde i morse att länsa chips, dip och guacamole. Sen har jag bara ätit hela dan och dessutom tårta på det - inget vettigt utan bara skräp. Men men.

Var kul igår, jag är totalt färdig för graven känns det som - fast på ett bra sätt alltså, känner mig sådär helt mys-seg och skönt avslappnad i hela kroppen. Vi var på Aveny igår, och det var rock n roll.... gillar hårdrocksbaren som fan! Men blev lite bra för mig så fick ta taxi hem efter några timmar - orutinerat av mig, haha. Det är tur att jag är ledig imorgon, annars hade jag nog haft värsta söndagsångesten idag! That´s for sure! Det enda som egentligen verkligen tynger mig nu är att jag måste skriva den där jobbansökan, för det är sista dagen imorgon. Faaaaaaaan!

Här var Lillan i alla fall :) Första snusen på ca ett år för övrigt hon precis tagit där...
image38

Nu ska indianen smyga in på smutsiga mockasiner och bygga läger framför tv:n... ADIOS! :D

här sitter jag nu igen dårå.

Kan man annat än att bli helt glad av vårsol? Eller vår kanske inte det blir här riktigt än, men jag är glad bara solen lyser skitsamma årstid! :)
image37
Har precis käkat spaghetti + köttfärssås, gött. Barnen är i duschen så tänkte sitta vid datorn och sen INTE sitta mer idag - satt hela kvällen igår nästan, det var inte riktigt meningen ju! Shit happens. Snackade i telefon med Madde till 3 inatt, så har sovit alldeles för lite, känner mig ganska pigg ändå men ska nog vila lite för att jag KAN :D

Ikväll blir det bärra, chirre, melodifestival och 80-tal med Lillan och sen utgång! Ska ringa Nina också och se vad hon har för planer. Lottie jobbar ju tyvärr annars LÄTT att du inte kommit undan, baby ;)

Tog bild på den här klänningen igår för att sälja på tradera:
image36
Men tror fan jag ska behålla den ändå, för den är sååååå skön -  och knälånga tighta klänningar och kjolar är en hederlig favorit för mig. Går ju så braaaa för mina auktioner också, eller inte... >:D Mejbiii I will wear it 2nite, t.o.m!

Dags att slita mig! Ha en skitkul kväll!

smoky eyes, baby!

Tänkte slänga upp några bilder jag tog nyss!
APBRA INKÖP jag gjorde häromdagen:

image33

Skitbra starka pigment så man slipper stå och fjanta på i tio minuter för att få någon färg, sitter som berget - och gissa priset då... FEMTIONIO SPÄNN! Kan man säga något annat än att man älskar H&M? :)
KÖÖÖÖP!

Och sen såhär såg jag ut för en minut sen ungefär. Blött trist hår och lite småtrött efter en mycket jobb och lite sömn (som vanligt) men GLAD :)
image34

.... mindre glad över sladdhärvor och konstant stök i kontoret. Hehe. (vafan gör man åt sladdhärvor förresten? Slår nån på käften? :P) Såhär ser det ut där vi sitter och parallell-datanördar om kvällarna i alla fall, Daniel och jag :D

image35



Jävla sladdar.

Fyfan.


Something´s missing.......

Satt här, msn:ade med Nick (snacka om att det går knaggligt med engelskan vissa dar, har nån slags skriftlig afasi just nu hahaha) apatisurfar runt och tar en kall öl från Draught Mastern. Mötley Crüe på dvd:n. Nyduschad. Helg och allt :D

Men det är NÅNTING som fattas.... kom fram till att det är SÄLLSKAP! Ska slita mig från den här förbannade beroendeframkallande datorjäveln och ringa nån istället :D


Förresten, satt igår och hittade två bra smink-bloggar... brukar vanligtvis vara ganska anti just genren MODEBLOGGAR, men sminkbloggar är väl inte samma sak? ;D Råkade halka in där och blev lite inspirerad i alla fall :) Alltid kul att få lite nya sminktips (iaf för mig som inte är nån makeup-artist för fem öre, utan snarare stuck-in-old-habits) och nya idéer. Enjoy!

www.sminkan.blogg.se
www.rocketqueens.blogg.se

Puss på er!


KISS är spikat! :D

HAHAHAHAHAHHA, YES!

Kiss-biljetter är bokade! :D Tänkte ungarna skulle med och rocka (med feta hörlurar, naturlich), men åldersgräns på 13 år tyvärr verkar det som... skit! Men är ju inte så mycket att göra åt saken. Då får de väl troligtvis bo hos Daniels moster i Västerhaninge den dagen/natten...

Hursomhelst; FYFAAAAAAAAAAAAN vad det ska bli bra! :D
Och sen efter det är det ju ingen idé att åka tillbaks till Söndsvall. Så vi kanske stannar nån dag och sen drar vidare neråt till mina föräldrar och på onsdagen senast är det dags att glida ner på Sviden Råkk. Blir lysande det här! :)

Har världens bästa fredagskänsla för övrigt.... give me a call om nån vill hitta på nåt - synd flesta av er bor så långt bort, är ju fortfarande lite hemlig med den här...

Nu ska Mats, jag och Lina åka och käka lunch. Lina hade också fått tag på tics, perfekt!

fantasibrist!

Nu blev det sådär igen, alltså allt försvann när jag skrivit! Sugen på att börja om igen då liksom! Eller inte.

Tappade jag fokus bara för det. Jaha. Jobbat 13-21:30 också - vilket i praktiken innebär att man hinner inte ett piss varken innan eller efter, så är lite seg i skallen... annars är det bara fint :) (yes you heard me! Svängningarnas förening har sin högborg här i mitt hem! ;D) Soft på eftermiddagen, slapp ett städ och en aktivitet (dvs två timmars jobb) så satt och fikade och slappade med sällskap... jag är en stolt legitimerad soffpotatis :D

Min "bebis" fyller 3 år på söndag, TRE! Eftersom det verkligen var IGÅR jag klämde ut honom så är det märkligt! ;) Har haft stora problem med att komma på något bra att köpa till honom däremot. Visst, det behöver inte vara några jättemärkvärdiga grejer, men det är verkligen INGENTING han behöver...! Eller i alla fall ingenting som jag kommer på. Man köper det som fattas om det är något allt eftersom. Och leksaker, böcker osv är verkligen inte direkt panik... BRA tips är välkomna!

Ordnar sig. Skulle behöva samla ihop mina superpowers för att skriva en jobb-ansökan också! Det är inte min starka sida, så bäst att inte panik-svamla ihop något! Men bara jag satt igång så känns det nog ok.

Näe, orkar inte skriva mer för jag blev helt ofokuserad av ATT ALLT FÖRSVANN....

slit & släng.

Hade just skrivit ett inlägg om hur skönt det är att rensa och slänga skit och att jag blev inspirerad av OPRAH innan idag - nördvarning nr 1 kanske, men skit i det! Tyvärr (??) bestämde sig tydligen blogg.se sig för att RADERA det - för det kan ju inte varit JAG som gjorde nåt... right?!
DAMN RIGHT! :P

Nu blev jag lagom anti i alla fall, så får väl fortsätta med mitt maniska slängande.... härligt hursomhelst, det var nog dit jag skulle komma ;) Inget jävla "det-här-kan-jag-spara" tänk nu utan nu ska tidningar och skräp BORT. Hehe vad skönt det ska bli med mer plats och organiserat in the hood :)


totalt stum...

Är om möjligt ännu sämre idag. Fyfaaaaaaaaaaaaan för det här!

Och rösten är borta, riktigt VÄRKER i halsen. Ändå hade jag tänkt gå att jobba, är bara några timmar och bara sen ikväll. Men hur löser man det praktiskt... skriver en lapp or what som man visar upp för oldiesarna? "hej hej, bäst du inte pratar med mig för jag har inte ett vettigt ord att säga..."
Vägrar slita ännu mer på rösten. Har annars jättebehov av att just prata av mig, och det är ju lite svårt nu. Hade ju annars kunnat ringa någon bra person för det brukar genast kännas bättre! Tur jag har mina vänner i alla fall, ni är guld värda! :)

Hade jag haft röst hade jag åtminstone kunnat förklara för mina barn att jag är ledsen idag, men det är inte DERAS fel. Men det är nog ingen större panik ändå, vi brukar prata om det - en av de sakerna jag är bäst på som mamma - att PRATA om saker och känslor med dem... Se där, det var ju som fan att jag kunde se något positivt idag t.o.m ;)

uggle-tema (nu igen)

Kom just på en rolig grej Eddie sa innan,

(Eddie) - mamma, jag är rädd för ugglor!
(jag)  - hehe... varför det, ugglor är väl inte farliga heller, gubben?
(Eddie) -  näe men de hoar så högt att jag får ont i öronen!

Dagens sanning det....... HOOO-HOOO på er! ;D

image32
Puss och mys från ugglans näbb!

chocolate therapy

(Utfärdar en varning för detta kan nog uppfattas som den ultimata GNÄLL-BLOGGEN! ;D)

Börjar känna mig nästan levande igen. Vet inte riktigt vad jag gått igenom för mysko fas senaste dagarna, men har nästan aldrig känt mig så fysiskt SLUT - inte ens när jag varit gravid i början tror jag.

Inte orkat borsta håret, sminka mig... sett ut som ett trash och glidit runt i samma grå klänning t.o.m på JOBBET 3 dar... och det är INTE likt mig, men har helt enkelt inte orkat ta fram nya kläder.... (men börja inte tänk tanken på att jag inte tvättat mig och bytt trosor, för då får ni stryk!)
Gått runt i otvättad och risig sovfrisyr med polsk utväxt, för att jag inte orkat göra något åt skiten. Lagt mig på soffan och ätit choklad och vilat så fort jag varit hemma.

Grinat. Grinat igen och tänkt att Daniel ska få en utskällning i alla hjärtans-skit-present snarare än något gulligt.

Nu vill jag inte se allt som problem, utan hellre se lösningar... men om jag erkänner problemen så är det ju gjort i alla fall ;)

Problem nr 1: Jobbet känns som en krigszon och en evig pina, som tar all energi jag (inte) har just nu. Måste fixa nåt annat, men jag behöver nån som OPERERAR ut tummen ur min röv först! Kan liksom inte BETE mig heller när jag inte mår helt hundra, de jag inte gillar där är jag inte så vidare trevlig mot... jag själv är inte på humör --> naturligtvis blir man bemött därefter och hamnar på kant med de flesta. Jag har inte ens haft energi att KOLLA efter något annat.

Problem nr 2 är att jag inser att jag under flera år gått och mått såhär ända från hösten till långt in på våren.... ska man slänga ut såhär mycket LIV på att må dåligt när man troligtvis inte behöver? Jag kanske behöver någon slags ljusterapi, öka min medicinering... bla bla bla... under den här tiden.

Problem nr 3. VAFAN är det för fel med ens hälsa då? Nu har jag skitont i halsen igen, är helt torr som ett gammalt knäckebröd i luftrören och det bara visslar när jag hostar. Håller på att tappa rösten också, troligtvis till folks glädje >;D Men inte störs jag av det, utan jag väser på här som en envis kråka som överlevt två världskrig.

För att se lösningar och livet from the bright side... (där kan ni ju själva föreställa er en liten klämkäck fanfar eller vissling eller nåt... ;D)
- Jag styr. Jag är den enda som kan göra en förändring. Vill inte vara nåt jävla menlöst gnällo som går runt och inte orkar med mig själv ens.
- Jag VET ju trots allt att jag kommer må bra igen, HÄRDA UT FFS!

- Allt det bästa är framför mig, även om det känns jobbigt nu! :)

- Vi kommer få ett superfräscht badrum snart. (Om inte jag slagit sönder allt först i ren panik eftersom utsuget till fläkten RAMLAR NER HELA TIDEN OCH JAG BLIR GALEN SNART AV JUST DET!!!! OCH AV OLJUDET!!!!)

- Barnen som är så himla gulliga och förstående! :D Hur har JAG, knäppgöken nr 1, lyckats producera några så underbara individer? :D

Haha, sitter mest och skrattar för mig själv här... var så himla uppryckande med en dusch och att göra nåt åt utväxten och sådär att jag nästan känner mig hel igen ;) Det är ju det där med snabba vändningar dårå. Händer knappast ens med själv så hur fan ska nån annan kunna göra det.

Äh, fortsätter lite senare... rubriken kom ifrån Ben & Jerry´s chocolate therapy halvliters glass - som ÄN SÅ LÄNGE står orörd i min frys................ ni kan ju få roa er med att gissa hur många timmar den kommer stå kvar där - den som kommer närmst kan få ärva nån gammal kjol eller nåt ;D

Puss!


skit-dag.

Det är såna här lägen när man mår såhär (dvs upp till brädden ångestfylld och helt slut ända in i själen) man känner sig kluven över hur mycket personligt man egentligen vill skriva. 
 
Alltså skriver jag INGENTING för jag kan inte bestämma mig.


Såg just att en till auktion tog slut, paket med foundation från Urban Decay och concealer från Benefit. Vad härligt att de gick för 12 spänn med tanke på vad de kostar nypris! Welcome to the muppet show!
DAAAAAAH.........


snåla bastards! ;)

Jävla tradera-jävel. Eller snarare sagt snål-apor som inte lägger bud! ;)

Mina auktioner som gick ut idag drog väl in ca 3 kronor... hade tänkt lägga upp massa auktioner framöver, men tappade plötsligt lusten! :P Worthless piece of SHIT!
Om man ger det till UFF, Erikshjälpen etc hjälper det ju åtminstone någon.

Jaja.

Tänkte förresten köpa... typ ett äpple, eller nåt, för mina tre kronor ;) Fuck!

kaffe i luftrören

Idag är inte en bra dag. Men såna dagar fyller kanske någon funktion också - undrar bara vilken! Eller kanske att man uppskattar de bra desto mer? ;D

However. Var lite sen i morse så skulle försöka SNAPSA i mig en hel kopp kaffe för att verkligen hinna få i mig hela morgonransonen, haha... slutade med att jag höll på att kväva mig själv med skållhett kaffe, satte i halsen och lyckades väl få ner kaffe i lungorna eller nåt. Känt mig jättekonstig i luftrören hela dagen and it HURTS!

Fast måste sett extremt fult ut... ;)

Jag har verkligen inte ett skit att säga idag, har inte ens lust so BAJBAJ så länge! :)

bakis & helt SLUT.

Alltså idag är jag helt enkelt för trött för att vara bakis. Orkar inte ens TÄNKA idag... hahaha. Men det är så skööönt att bara vara ledig och hemma att jag nästan går i bitar! Tror att jag var fullare igår än vad jag själv trodde. Hade KUL i alla fall så då är det ju som det ska vara! :D Lottie hade också sån där störd dag igår, hon som alltid är så fin! Knäppis :)
Själv satsade jag ju som sagt mer på att SUPA mig snyggare. HAHAHA.

Vi har American Pie 6 (??) hemma, hade ingen aning om att det gjort SÅ många liksom. Men känns som att det är på den nivån min hjärna befinner sig på så den passar nog som en smäck idag. Alltså jag dööör över hans farsa i filmerna :D Det gäller att man har ett täcke man kan dyka under om det blir 2 much pinsamheter.  Är det nån som har några bra filmtips i övrigt...? Känner för att se nån läskig & asbra film sen ikväll!

Och när det gäller trädstamsben och annat så känns det såklart bättre idag eftersom jag får sitta ifred i mina mysbyxor och fisa ;)

Näe, gäsp suck och stööön... ska man orka slänga i filmen kanske? :) Daniel bara sover och sover, fattar inte vad som är "fel" med honom... nu ligger han och SNARKAR som ett fkn sågverk igen :S Surething, han får väl sova om han vill, men alltså det är inte normalt att sova 5 gånger om dygnet flera timmar i sträck per gång liksom. Nog för att man kan vara trött hela tiden, men man kan ju inte bara ge efter och sova för det. Jo, tydligen vissa då....

Over and out......

KLÄDPANIK!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Var ju klar och allt. Jo tjena. Sen plötsligt får man sånt där ryck, ni vet (??) då man plötsligt börjar resonera med sig själv att "nämen sådär kan jag ju inte se ut heller!"
Och så börjar man maniskt riva och slita ut massa skit från garderoberna och klädkammaren, byråer osv.... gaah! Och allting sitter ändå helt fel och trist. Man är ju knappast en size noll (vad nu det har med saken att göra, är väl ingen vettig person som eftersträvar det "idealet"), men jag är jag och vafan... alltså jag har accepterat mig själv med skavanker och sådär. Ibland är ju bara sådär att det spelar ingen roll för man känner sig i alla fall fucking BUTT-UGLY och som en enda stor skavank! NU är en sån stund. Skit! Börjar dessutom bli sen och hela skiten.

Så här ser jag ut just nu. Och bli inte bländade, honeys ;) Det är bara Eddie som tagit foto så mina vita ben LYSER ännu värre :D

image31

Men min KISS-klänning som jag sydde syns i alla fall lite :) HOWEVAH så är det här VARDAG för mig! Känner mig förvisso ganska vardaglig idag så anyways....

Näe, måste dölja benen. Är fortfarande knäckt av "träd-stams-benen" på bilderna från igår... :S

JEANS, som jag hade tänkt....?

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP, med risk för att upprepa sig! :P

restless

JAG VILL HA BUD PÅ MINA AUKTIONER! Är det för mycket begärt? VAVAVA?

Näe, nu är det dags att gå ut och gå en liten sväng eller nåt, börjar gå mig själv på nerverna här and the walls are closin´in...

Och sen kommer jag med all säkerhet orka sitta still några timmar till sen och skriva :) BALANS.. Undrar om man ska glida förbi el systemo också. Tror det låter som en smart plan faktiskt.

Fredag. Lejter skejter.

Fredag i Bydalen. Chirre är ett viktigt inslag. Mina sötnosar brås på mami!

image29

Eftersom jag tog tvingade Daniel att ta ett helkroppsfoto insåg jag till min fasa att det kanske tyvärr är dags på att skära ner av det goda.
Eller hur var det nu, lägger inte kameran på 10 kilon? ;)
Fråga mig inte vad jag gör för min för övrigt.... DAAAAH! Fick en plötslig fulhetssvacka så nu måste jag genast lyssna på the buried song och rycka upp mig! (fast skorna är jävligt snygga)

image30

I just MIGHT be back later................. ;)

Freakin´ freitag!

Haft världens bästa fredagskänsla idag, sådär att man verkligen känner att det är fredag och något ligger i luften.... jag älskar fredagar! :)  Ledig helg också. Yey.

Nu ska jag glida in i duschen, sen vet man aaaaaaaaaaaldrig vad som kan hända.... hehehe ;D

Ha en nice fredagskväll, all joooo gais aout there!

POISON-feber in tha hood!

Tjena...!
Döingen har återuppstått! :D Mest tack vare överdosering av choklad och godis... bra skit det där! :)

Glömde bort att skriva innan att Belli messade mig innan and brought me the fkn awesome news.... POISON kommer till Sweden Rock i sommar! :D:D:D:D Alltså jag dör nästan! Av glädje, känns som att det surrar i kroppen av glädje... nu känner jag mig inte så energisk såsett just idag, men VET att det här kommer jag kunna speeda upp mig vid behov över ända fram tills dess över detta...

Är det något band jag verkligen vill se så är det Poison! Det måste vara något lurt på gång... NOT, och det är det som är det coolaste :D HAHAHA, vill bara göra en miljon glad-smileys nu!
 
image28

Med risk för att låta som en fucking fjortizzzzzz, Bret Michael´s still kickin´BUTT! På alla möjliga sätt... ;) Ni som känner mig vet ju att jag tjatar hål i hövvet på er om hans looks lite då och då. Klart min Daniel är bäst såsett ;D Och han får gärna ha sina stön-objekt. Om han nu vill! Hehe.
Gillar även Brets soloprojekt, även fast det kan vara lite väl mkt "trubadur-feeling" på låtarna många gånger...

En sak är säker - hell yeah vilket konsert-år 2008 kommer bli! :D

Sweden Rock i år förutom Poison t ex....
JUDAS PRIEST!!!! (BÄST, alla kategorier!)
TESTAMENT!
SAXON! (galet bra live! Daniel har förresten spelat förband till dem en gång i tiden med
DEF LEPPARD (tänkte även SE dem live den här gången, inte bara HÖRA ;D Erkänn det rycker i pudel-nerven Elli! :D)
AT THE GATES..... (tighta som en röv!)

bla bla bla. Sen ska vi även till Wacken, KISS och Iron Maiden då...! Dags att köpa biljetter. Kanske t.o.m NU..........

Sitter här och försöker fundera lite vad jag ska sälja och inte sälja på tradera. Den berömda beslutsångesten...! Imorgon har jag sovmorgon, och det ska bli helt... oslagbart! :) MYYS!

Pöss!

läggdags!

Hade egentligen tänkt att gå ut en sväng ikväll, kanske inviga min senaste partytopp... ta några öl... slappna av och snacka skit med någon trevlig individ.

Men jag ger upp. Är så trött idag att jag kan inte ens tänka klart. Orkar inte hålla på nån jäkla princip jag har för mig själv i hela universum. "Jag får inte sova den här tiden" bla bla bla... fuck that shit. Nu går jag och lägger mig på soffan och kommer snarka som en gris inom en minut, wanna bet!? ;)

GONATT! :P

zombiefierad

Vilken jävla helg! Inte för att det känts som helg, mest för att jag jobbat säkert...
VM i stress på jobbet; som vanligt folk som fattades, massa larm och trams och extragrejer...

Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen - men måste hålla mig vaken annars blir det likadant imorgon! Försov mig i morse, så borde vara pigg eftersom jag fick en bonustimma där ;) Fast det brukar vara så för mig den här tiden, sen blir det bättre igen.

Just nu har jag mest lust att INJICERA godis och energidryck så man vaknar till liv ur den här dvalan! Tror det får bli någon aktivitet nu innan jag sitter och somnar här helt enkelt. Nej, förresten, en dusch först... är så oljig i skallen att man kan bre mackor från mitt hår. USCH vad jag är vidro!!!! :D

BAJBAJ!

Tessa-klantovich

Dagens största bedrift kommer här!

RÅKADE (tydligen mitt favorit-ord!) tanka en sprillans ny dieselbil i morse på jobbet med 95-oktanig bensin. Kom på det direkt såklart och det var ju "jättekul" att inse... och precis då började bilen hacka och knäppa sig. Kände mig som korkade ARNE... Vi får se hur motorn klarade sig. Men bärgning och hela köret i övrigt, såklart! Och en SUR chef, när jag ringde och told her the good news. Jag har inget att skylla på heller, jag är en jäkla klantskalle helt enkelt! Rev även ner ett antikt kakfat hos en gamling som gick i bitar, ni ska ju inte tro att det är nån ände liksom.

MEN....
Bärga en bil och hyra in en hyrbil = många tusen. (som förvisso ändå inte jag ska hosta upp...)
Kunna skratta åt eländet = ovärderligt! ;)




(har även gjort BRA saker idag, bara så ni vet! ;D)

RSS 2.0