pissed&proud.com

Idag vaknade jag och var på DET HÄR humöret


Dvs SKITHUMÖR! Arg som ett bi och värre blev det. Munsår från HELVETET som vägrar läka, trotsiga barn (och yepp, givetvis blir det värre när man är på sånt här humör, det är jag fullt medveten om) Fuldag och allmänt taskig ögonbryns- och hårdag. FUCK! Kände för att gå runt till 99 % av jordens befolkning och peta in kräftrester från augusti -99 i brevinkastet. (inte till DIG såklart! ;D bara alla andra fuckers, hehe)

Men tur ibland man har ett jobb att smita till när allt är kaos ;) Känner mig faktiskt helt ok nu... tänkte vakna på rätt sida imorgon ;D

ledig dag + försök till shopping ;D

Vart tog min kväll vägen då?
I´d like to get it back, please! (och jag sa tack och artighet ska man ju komma långt med...?)

Fan. Känner mig sådär supertrött även idag. Har kämpat och kämpat för att inte låta höst-tröttheten get me, och tänker inte ge upp nu heller...

En mysko sak hände idag, skulle fika med Lottie + Anders och plötsligt bara svartnade allt för ögonen... kallsvettades, synen försvann och kände mig helt borta. Det gick bra till slut, tack och lov, men fyyyyyyy vad sånt där är obehagligt!
När jag var yngre hade jag ganska lågt blodtryck och kunde få blodtrycksfall, men det har jag inte längre... svimmade några gånger inom en kort period, och vågade knappt gå ut (back in the days)... tänker inte låta detta sätta några spår, men känns ändå inombords, just den där otryggheten när man inte är hemma och något sånt händer. Tur jag inte var ensam :) Brukar ha en tendens att få Lottie att shoppa som ett svin, och själv inte köpa ett skit ;D Idag köpte vi knappt någonting nån av oss. Är det inte typiskt det där, när man HAR tänkt köpa nåt så hittar man nästan inte nåt? Hittade en fin väska med nitar, men då tog SNÅL-ARNE över. Lika bra det, konstaterade jag efter mitt besök ikväll på internetbanken... KUUUUK!

Jaja. Ska glida i säng nu... en rolig bildserie bara :)



HAHAHAHAHA!

inställda lördagsplaner

Alltså vissa dagar är det nästan så man vill leka björn, gå i idé och till skillnad från björnjävlar inte komma fram på våren, utan stanna där tills alla klockor slutat slå... ;)
Den här dagen hade jag kunnat vara utan! Men huvudsaken är att det känns bättre nu, and it sure does.
Sov svindåligt, jobbet var en enda lång tortyr + kort med folk så jobbat arslet av oss hela högen. Mått skit idag fysiskt, ännu mer ont i handlederna än igår (och var bättre igår igen så kändes surt, gått upp och ner) nu ska jag inte älta det, men ibland undrar jag om jag är mer besläktad med nattugglor än människor, eftersom jag uppenbarligen mår så mycket bättre på kvällarna. Eftermiddagarna, framförallt, borde jämnas med marknivå!

However. Var ju bara att krashlanda på soffan när jag kom hem, sov som en gris. Vaknade och kände mig som en ny människa :) Ibland funkar naps!
Nu känner jag mig pigg efter en motorcykeltur (brrrrrrr!) och en liten promenix... den här mysiga bilden väntade på mig nu vid datorn:


Eddie hade lämnat den med flit för att han tyckte att "jag behövde se lite grävlingbajs" sa han... hahaha... urrk!

Lottie och jag skulle gått på konsert ikväll, men hon var bakis och mest soff-sugen - och jag är väl på samma nivå, eller nä inte bakis heller, men mest att jag inte orkar klä upp mig och sminka upp mig. Haft munsår flera veckor nu, fräscht! Började på överläppen... sen nu har det kommit till den undre, såklart. FUCK! Är det någon som har någon pejl på om såna där zovirax och allt vad de heter funkar...? Tips mottages tacksamt!

Nu ska jag klura ut hur det funkar att föra över bilder från min jobbkamera. *teknikbimbo*

Ha en bra lördagkväll, bejbs!

pimp my RIDE!

Aa-aaaaa! LEDIG idag, och det känns ju helt obeskrivligt bra! :)
Jag har svårt att somna om kvällarna, för ligger bara och tänker på allt roligt jag ska göra dagen efter/framöver (etc) kläder och smink... *stöörd* Ligger liksom och speedar upp mig och blir helt stirrig och har inte TID att sova, trots att jag är trött.
Anyway. tänkte ta en dusch och rycka upp mig ur mitt pyjamasdrama (även fast det är livskvalitet att kunna glida runt i det och bara njuta!)
Sen ska jag åka iväg en sväng och leta lite efter bilklädsel, vi har köpt en gammal härlig Volvo 240 till mig - VIT såklart à la 90-tals-vibes :D (BILLIG... vi måste ha två bilar) Och den ska pimpas till max! Nu är jag förvisso fattig som en gammal kyrkråtta, men GLO är gratis. Och på eBay fanns ju diverse härliga bilklädslar, what about porrig röd zebra, t ex...? Vi får se vad det blir, but it´ll be fuckin´HOT :P

Sen råkade jag i samma ebay-sökning halka in på TOALETTSTOLSSKYDD. Eeeeeeeh.......? USA så det stinker om det! Hello bakteriehärd nr 1! Men det är ju skitsamma, för det är ju så CUUUUUTE.... (eller inte!) Vad sägs om den här t ex...?

Rosa fluffig leopard.... Peggy Bundy skulle nog gilla det i alla fall! ;)
Eller varför inte...

... lite härlig flamingo-attityd i livet? (nog för att jag älskar flamingos, men...... nåja...)



... om det inte duger med fluff, leopard eller flamingos kanske stora INSEKTER faller någon i smaken...? MAJ GAAAAWWWWD säger jag bara! :D
Erkänn ni blev lite horny nu!

Jag har superlust att åka motorcykel, men mest lust att åka och sno körskolans suzuki ;) Daniels sitter jag inte så bra på, glider bakåt så fort jag gasar upp lite, och får "hålla emot" så jag får ont i ryggen... och dessutom är den helt TUNGSTYRD, och jättetung att lägga ner i kurvor, osv... men ska ta en liten sväng idag tänkte jag, för att ge den en chans till ;) Kanske blir bättre om jag kör en sväng? Lär mig MEJA ner den brutalt :D

Ha en superbra torsdag! Snart helg igen! YEEHAA.

Jag GJORDE det! :D

Ibland säger en bild mer än tusen ord - right? ;) Och bortse från att jag ser helt självgod och störig ut där, men NÅGOT nöjd dock, MUAHAHAHA!



MITT PROVISORISKA A+B-KÖRKORT!

Idag är en av de värre dagarna i mitt liv, sov inte en jäkla blund inatt - klev upp som ett vrak i morse och skakade av nervositet och ångest.
Väl på körskolan och när vi sen åkt ut på Sättna kändes det en aning bättre, var lite skönt iaf att få värma upp... gick till min stora fasa inte alls bra från början däremot, men sen lossnade det litegrann.
Nå. Sen dök vägverkets dude upp, och då brakade det loss igen... kände mig helt svimfärdig. Min tur, nervös så jag höll på att skita ner mig, spy och dö på samma gång... skakade som ett asplöv! Men fixade alla manövergrejer, inbromsningar och säkerhetskontroll och skit....

Sen ännu mer väntan... klockan 14:15 gled jag iväg från Vägverket med en inspektör hack i häl. En sisådär 30 minuter senare var jag inte speciellt övertygad om någon positivt besked när vi återvänt, men "jaha, det där gick ju bra!" tyckte han. "VA?????????? vaddå, klarade jag det?????" sa jag... YEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAA! Fast kan erkänna att jag är fortfarande helt... förstörd.... men otroligt lättad och GLAD! :D Nu kan jag gå vidare och slippa lägga det här på is till våren, schysst som sejtan att fixa det på sista tiden! Och skönt att klara allt på första försöket :D

"SO WHAT" med Pink ska bli min lucky song, för den har ekat i min hjärna hela dan - trots att jag försökt mata den med "Chains and leather" med Running Wild för peppning ;)

Nu ska jag lägga mig i en välförtjänt hög i soffan och bara slappa och läsa the Dirt. TUSEN TACK för all karma och alla tummar, sötnosar!!!! Och alla som trodde på mig när inte ens jag gjorde det.... iiihk! *gladare än gladast*

Usch och FY!

Fyyyyyyyyyyfaaaaaaaaaaaaan för nervositet.


Karma häråt, PLIIIIIS!


helig stund

Hallå där!

Blev utgång för mig igår, tack vare att Frisören Sören fyllde 30... käk och öleri på det, gjorde av med löjligt mycket pengar - men tur man inte är ute så ofta nuförtiden. And off course så är man ju värd det. Och så var vi ju och åt också först.

Tog det hyfsat lugnt iaf, är fortfarande lite avskräckt efter min hemska fylla för några helger sen när jag blev satt i taxi hem kl 23 och missade utgång + total minneslucka ;) Fjortizzzzz!

Men mår bara fint idag... jag ska plocka upp Lillan om en stund, så ska vi dra till Drakborgen så barnen får HÄRJA några timmar! Det är nån slags inomhusborg för barn med ett café i mitten (där man kan sitta som förälder och hålla lite lagom koll på sina små bestar ;D) och finns bl.a hoppborg, massa klätterställningar, bollhav osv... 

Men först något heligt - MORGONKAFFE och mackor!!!! You can´t beat it. Sen ska jag faktiskt ta det skitlugnt idag, ser verkligen fram emot en lugn kväll med nån bra film eller dylikt...
Mina vinterstövlar som jag beställde för att jag behöver något att jobba i kom igår (hade 40 % rea på dem så blev drygt 200 spänn bara) supersköna!

16 minutes

THANK GOD (eller valfri person) för att det finns BARNBIDRAG här i Sveas Rike!
16 minuter tills det rasslar till på mitt uttorkade konto...... hehe...

Sweet!

Nyss hemkommen från ännu en körning, och till skillnad från gårdagens halvknackiga körning så gick det himla bra idag! SÅ otroligt skönt!
Och än en gång känner jag att jag faktiskt KANSKE klarar uppkörningen (som är SNART ja) igår kändes det otroligt långt borta. För all del, troligtvis mest för att jag kände att det började fel- inget katastrofalt fel, men kändes så himla ryckigt och mer osäkert igår helt enkelt. Det i kombination med jävla huvudvärk kan ju sätta vem som helst ur balans. (ska inhandla ipren idag så jag överlever några dar framåt!)

Grejen är den att jag vill inte bara klara uppkörningen för att jag hade tur, utan för att jag KAN köra! Tycker inte den ekonomiska biten heller är så viktig, behöver jag tusen lektioner för att verkligen KUNNA så får jag väl ta det och ta kostnaden. Jag tänker inte i negativa banor bara för att jag tänker att jag KANSKE klarar den, jag känner själv på vilken nivå min körning ligger och som sagt vill jag kunna köra och inte hänga upp allting på tur just den dagen. Ja, ni kanske fattar hur jag menar.

Är himla nöjd med mina lärare iaf, jättebra både Kicki och Sören! Imorgon är min sista lektion, hoppas det känns lika bra som idag :)
Ni som vill ha körkort men inte har, just fucking DO it! Alltså känslan och friheten det för med sig att ha bil (ja eller hoj, whatever) är SÅ skön! Finns ingen anledning att skjuta på det. Eller så är det bara jag som är motorsexuell ;)

Annars inte mått så bra några dar, mest pga det känns som jag rasar ihop fysiskt pga all press lately. Jag är inte ett piss hypokondrisk, men att vara undersköterska kan ibland ställa till lite problem - är t ex övertygad om att jag har skyhögt blodtryck just nu, så måste nog kolla upp det ;) Ska be nån sköterska på jobbet sen ikväll. Alltifrån hjärtklappning, mardrömar och HUVUDVÄRKEN från hell dårå.

Är halvrisig på att höra av mig just nu också, men det förstår ni som vet hur allting är här. Och TACK att ni finns mina älskade vänner! Känner mig som en älto just nu, men I´m gonna be just good ol´ Tessa-biatch igen, lovar! :)

Kärlek!/T



(och NEJ, tänk inte ens tanken på att det där är JAG för då måste jag mörda er! :D)

Baby´s got the blues

Idag har varit en mysko dag, känt mig helt sänkt! Känt mig helt yr och illamående på eftermiddagen. Gick tack och lov över när jag kom hem, efter vi käkat middag och sådär.
Nu är det mycket bättre, men sjukt hur mycket sömn påverkar en. Eller brist på den då och då. Har ju en tendens att sitta uppe och häcka lite för länge om kvällarna, och det är tungt att kliva upp ibland. Drömmer så himla konstigt just nu, och börjar bli för mycket i övrigt också på vissa plan.. känner det i form av envis huvudvärk som jagat mig många dagar. Men har ju sin orsak som jag inte tänker gå in på i blogg-form, fantastiskt hur mycket man orkar egentligen! :)

Och istället för att lägga mig och ta igen lite till sömn när jag kom hem tvingade jag hit Leffe, vi gick en promenad med barnen och sen gjorde vi äppelpaj... och har även plockat ner massa plommon och kokat plommonchutney (som blev för lös)


Ledig imorgon..... fast upp och körning några timmar på förmiddagen. ADIOS.

chips-O.D

Precis hemkommen från jobbet. Börjar verkligen bli höst ute! Råkallt om kvällarna, underbar luft och mörkare... men än så länge går det bara bra, tycker det brukar vara värst när snön kommer. Ska inte mesa som jag brukar göra med kläder "näe tänkte inte vänja mig vid för varma grejer redan, för hur ska det då gå när SNÖN kommer?" och dylika tankar utan bara att köra på varmt som hell om man känner sig frusen. Nog om saken.

Vräkte i mig en påse chips i löjligt snabb fart, så nu känner jag mig lite lagom uppblåst och mysig... damn good, thou.

Haft SÅN huvudvärk idag så blir nog tv - såg att Office Space börjar kl 23, hört att den ska vara rolig så kanske ger den en chans... annars är ju inte komedier någon favvogenre precis.

http://www.myspace.com/stevennorth Detta är en gitarrist från ett gammalt band Daniel spelat med, han vara bara 16 år på den tiden :)
Destination Destiny är ganska skön... uggla in på hans myspace!

Äh, måste dra mig känner jag. Har inte ett skit vettigt att skriva heller egentligen, bara massa lösa funderingar :)

Bamyl-o-fierad

Idag går jag på Bamyl koffein! Vaknade förkyld och allmänt sänkt. Meeeen, hade körning i 12:30-15:30 och trots att det alltså blev ännu en dubbel dubbel-lektion gick det BRA! :) Körde högfartsbanan + slalom i 50 precis som man ska, inne i stan och ditten och datten. SKÖNT!
Sen hem, hämta Eddie på dagis och plocka och dona och same ol´. Märkligt, det här VET jag att många mammor känner igen - Daniel är också sjuk, men HAN däremot ligger på soffan och vilar. Själv flänger man precis som vanligt runt och plockar, fixar, tvättar, röjer... sanslöst. Man är fan dum :D Martyr-genen ger jag däremot inte mycket för, fan, får väl vila och kurera mig när jag dött eller nåt, HAHAHA...

Fick hjälp med middagen av Adrian i alla fall, sötnöt! Brukar låta de hjälpa till att laga mat och duka fram själva (helst en och en) Han fick kocka loss och bestämde att vi skulle äta bulgur, stekt kyckling, bearnaise-sås och stuvad spenat. Mysko kombination, men GOTT blev det :D Kocken själv åt ungefär TRE kilo spenat själv ;D



Tänkte kommande dagar sortera ut lite grejer att lägga upp på tradera och bli av med, och rensa i källaren - vet massor med grejer som hamnar direkt i Erikshjälpen-container! Inga hor-kappor, Lottie ;) Däremot bl a en asful knallröd KYCKLING-liknande lurvig hemsk kappa jag sydde i ett svagt ögonblick ;)

Have a nice evening, ladies!

insnöad

Förkylning eller allergi?
Sitter här med den där hemska smaken av röv/metall i halsen, känns som jag vill hosta upp en halv hönsfarm men händer inte ett skit på hostfronten.
Bara att vänta och se. Inte för att man nånsin har tid att bli sjuk, men nu har jag verkligen inte tid till sånt här trams!

Har extrem träningsvärk av allt mc-åkeri, hur man nu kan få det? Haha. Alltså jo litegrann kanske, men det känns som att jag sprungit ett MARATHON just nu. Bara längtar tills det är dags att krypa ner i min SÄNG och slippa kliva upp aptidigt imorgon! :D Samtidigt tycker jag det är ganska skönt med träningsvärk, på något skumt sätt... 3 sovmorgnar i rad har jag att se fram emot. Finns helt klart fördelar med min bransch - ibland ;)

Det är väl det som tar mesta tiden för mig nu och nån vecka till, körningen... kommer lägga nästan allting annat åt sidan nu. Låter väl skumt, precis som att jag kör dygnet runt... men jag måste helt enkelt göra en sak i taget och fokusera på det. Och blir väl mycket tjat om motorcyklar och allt nu, men THAT´S WHAT I DO FOR THE MOMENT. Var dock skönt att dra iväg en sväng innan, tack L! :)

Nu får ni dregla över en Triumph Speedmaster sålänge, så hörs vi en annan dag!


Hemma igen!

Nu är jag/vi tillbaks hemma! Bussresan hem har gått riktigt bra, trots att man sitter som en paketerad sill på en yta avsett för ett mindre barn, om man går efter benlängd och rövbredd då.
Trött som ett svin och skavsår i arslet efter nattens tabascoindränkta wok, men skit i det! TACK mina brudar för en lovely cruise, ni är BÄST! I vanlig ordning har tiden bara susat iväg, men man börjar ju bli van...

Kryssningens tema i år: BEST.
Andra flitigt förekommande ord: duva, bajs, ännu mer bajs.
Dagens asgarv: sprittjuvar som blev bajjnödiga - tur det inte var vår hyttdörr som stod öppen i år! ;D
Dygnets RÄDDNING I NÖDEN; otrivin! Hade troligtvis kvävts utan den. Ac:n var ju knappast topptrimmad, om man uttrycker sig så. Även Rennie hjälpte mig att komma på fötter igår... magknip efter för mkt mackor och snus, I guess.

Men som sagt - så jääävla kul! :D Återkommer kanske med mer details.

PUSS!

packa bajs

Sitter här med grus i ögonen och lyssnar på Metallicas nya. Borde kanske packa, men lär ju ta max 10 minuter så jag hinneeeeer!
Skönt att ha det gjort, dock. Eller ja, om man hade gjort det alltså... höhö. Mycket som behövs för ett dygn då! NOT.


SÅ trött efter jobb och allt! Ändå hunnit med en hel del känns det som, av någon anledning. Och haft en perfekt kväll i alla fall :) Precis vad jag behövde! En soft umgås-med-barnen-och snacka-massa-skit-och-duscha-och-mola-chips-tända-ljus-myskväll helt enkelt :) LÖÖV it! Och såå skönt att kunna göra det man verkligen behöver. Och får ändå sovmorgon imorgon, behöver nog inte kliva upp förrän 8 eller något sånt. Totally ok!

Imorgon buss till Stockholm, och sen Åbo-kryss med BRUDARNA.
Jamen vi ses dårå!

97

Det är märkligt, mår man bra så är det som viss skit envist VILL tränga sig på och förpesta (HAHA, skrev först förfesta utan att märka det :D) ens liv! Händer liksom diverse grejer hela tiden som för att testa en. Jag väääääägrar låta mig dras ner!

Men kände mig plötsligt som 97 år så ska ta min käpp och mina stappliga älgpinnar till ben och knaka upp en våning. Min knarrande säng och knöliga kuddar väntar på mig... än en gång; GE MIG STYRKA!

xoxo/T


Don´t...

Hello out there.

Haft en minst sagt märklig dag, humörmässigt sett i alla fall. Känner mig helmysko! Knappt orkat prata, och det är inte direkt jag vanligtvis.
Men men, ju mer dagen gått har det blivit bättre... jag och barnen var ute och plockade massa äpplen på trädgården, och gjorde världens största äppelpaj som vi bjöd Daniel och Kayan på för en liten stund sen - MÄTT? Are you kiddin´....?
Gjorde en sockerfri variant (pga barnen) så hoppas inte man får magknip eller dylikt... me no like sötningsmedel egentligen, men känns onödigt att vräka på socker och få ge dem massa extra insulin...

Jaja.

En grej har hänt men ingenting som berör mig personligen, smärre chock iaf! :(

Längtar till lördag för övrigt...

cravings

Jag har precis plockat in smink och sånt i vårt nya badrumsskåp. ÄNTLIGEN är det på plats! :D Man får vänta extremt länge på saker tycker jag, specellt på hantverkare... undrar just när de tänkt ta bort elementet? När någon minderårig precis skitit och glömt att spola, och man själv står sprillans naken och med olåst ytterdörr - DÅ dundrar de med all säkerhet in, oannonserade >:D
Fick en smärre chock dock när jag insåg att jag behöver rensa - IGEN...  ;) Vill egentligen sortera in i mitt nya skåp noga, men orkade inte riktigt med det idag. Ska försöka hitta någon smart förvaring till allt smink som måste stå där så man har mer översikt än att bara ställa in prylarna.

Idag har det ösregnat hela dagen, bra seg i skallen nu! Och godissugen, som ett monster! Kan ingen skicka hit en Marabou Helnöt NU, pliiiz?
Nu ska jag lägga mina barn. Japp, nattugglor även de kanske jag kan förtydliga...

RSS 2.0