kinesisk huskur

Vaknade såklart upp med PAIN värre än nånsin, men tur att det finns värktabletter här i världen! Hehehe ;) Kom att tänka på den där kinesiska huskuren som lindrade min öronvärk på min 30-årsdag, så jag har glidit runt här med fet mössa inomhus och en liten tygbit med salt i (efter den micrats) i örat :) Huskurer ROXX!

Har seriöst aldrig ätit så mycket värktabletter som detta år hittills, det som är bra med det är att (troligtvis) pga alla anti-inflammatoriska så har ryggen som plågat mig iaf tyckts "läka" ihop :) (OCH PEPPAR PEPPAR!!!!!!!!!!)

Låter väl som värsta krämp-ältande gamlingen, men det är min blogg så don´t even go there.

Nu ska jag förvisso inte tjata mer om det, utan istället njuta av att SOLEN lyser in genom mina fönster :) Har städat lite här och känns coolt att Adi och jag får tid ihop (kommer inte ens ihåg när BARA han och jag gjorde något senast?) Vi kommer hinna mycket på en vecka! Och vi ska strax ut på en liten snowracer-tur. Har laddat upp med ägg/kaviar/ostmacks-moleri och mängder med kaffe, haha. Kanske likabra att vänta på toadags först ;P (få inga mysiga visioner nu!)

Igår hade jag tänkt gå ut en sväng, men mådde ju inte bra för fem öre. Så höll mig inom husets 4 väggar och det känns ändå ganska okej... vafan, är man inte frisk så är man inte.

Lejter skejter! Eller kanske Helter Skelter!

FUCK

Just nu har jag SÅN panik.

Tog en välförtjänt SOVPAUS efter jobbet (ej powernap, jag överskred nap-stadiet med säkert nån timma med flit eftersom jag var SÅ trött...vet inte vad det är med mig den här veckan, kanske är efter penicillinet?) vaknade upp och hade ONT i halsen och höger öra :(

Vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!! Kan jag pliiiis få bli frisk eller? Vilket jävla slöseri med tid. Tredje helgen jag mår piss.

Första; halsflussjävel och FEBER. Andra: magsjuka från underjordens mörker.
Denna: ?? Jag väntar otåligt på bättring. Just nu är jag redo för soffans uttjatade liggläge :(

Jag skulle ju hittat på något roligt ikväll hade jag tänkt, ledig lönehelg och allt... och D + E drar till fjällen imorgon... men nu känner jag mest bara för att DRA NÅGOT GAMMALT ÖVER MIG.

Sorry värsta gnäll-inlägg men jätteroligt att vara trött som ett pensionärshem OCH ha svin-ont hela tiden och må illa :( FUCK!

Adrians dag!

Grattis min älskade äppel"bebi" på fyraårs-dagen! :D How the HECK blev du fyra, min älskade guldklimp? Mammas temperament och miner upp i dagen :D Att följa din utveckling varje dag är en gåva, dina skratt och bus värmer mitt hjärta :)
Även om allt är jobbigt ibland så blir jag så full i skratt att det bubblar inom mig av dina funderingar, din charm, dina upptåg och alla dina egenskaper :) ÄLSKAR dig och kommer alltid finnas här för dig, Adrian Ronnie Anthony!!!! Yangster Mini-Gangster :D El Macarini, Ini Mini Äpplorini :D



Vaknade tyvärr (alldeles för sent) med en fet ångestklump i magtrakten. Ska göra det bästa av dagen så el äppelbäbo får en bra dag, men jag säger bara...

VAD i helvete skulle man göra utan musik och sina vänner? (barnen tänker jag inte ens nämna för det är så självklart...) DÖ rakt av!!!! T.o.m den värsta av alla dagar, musik får mig i alla fall att må lite bättre, om än bara för en stund när man lyssnar... och vännerna.... <3 kanske en självklarhet, men ändå värt att upprepa gång på gång! I LÖÖÖV JOOOOO!!!!

Nu är det Black Ice som går här, tycker ärligt talat att den växer varje gång jag lyssnar på den. Gubbarna rockar arsle fortfarande, that´s for sure! Pissigt att man missade dem, men hade ju ändå inte kunnat gått pga magsjukan... var säkert grymmengrymt.

Under dagen ska jag fixa något slags tårt-aktigt... får väl lite besök också under dagen här. Är ledig idag i alla fall och det känns gött.
Är himla svårt att dosera insulinet vill jag lova, eftersom ingen av dem har fortfarande riktigt fått tillbaks aptiten efter magsjukan... (förutom JAG, såklart... always ultra) det är inget roligt att tvinga i dem dryck/mat för att de måste, de har legat lågt i blodsocker X antal ggr senaste dagarna. Adrian spydde igår för D tvingade i honom en sån där dextrosol (han hade ju inget val eftersom A vägrade äta/dricka och låg superlågt) de GILLAR inte ens söta saker, förutom klubbor, men en liten klubba gör varken till eller från på blodsockret...

Fortsätter lite senare, nu ska jag försöka städa här. Yeeees, idag IGEN, men det är ju ett everyday-projekt eftersom prylarna liksom har ben och springer fram så fort man ej håller ögonen på dem. Jag är övertygad om detta.

reload

-17 ute och 2 timmars psykoterapisession för D + mig strax. GE MIG STYRKA B/C I SURE AS HELL NEED IT!

Jag laddar med kaffe så länge.

blue

Konstig dag.

Känner mig inte som mitt gamla vanliga flamsiga skrattiga jag, utan ganska lågmäld och dyster. Vetefan vad det är som är "fel", men tror det är mest att jag börjar bli så grymt less på vintern nu! Bara går runt och fryser och det är helt grått och snöar ute. Och vackert, sure, men ENOUGH nu för faan!
Brukar inte gå och reta mig över vad det är för väder, är ju ingenting att göra åt saken liksom... men detta börjar tära på mig. Såerebah.
Det har kommit så otroligt mycket snö denna vinter, man ser knappt nånting när man kör bil pga alla snövallarna vid sidorna av vägarna... which is beautiful, som sagt, men någon måtta får det vara :P

Hehe.

Jaha, jag är ledig annars och det är gött! Varit på stan, fikat och bl a shoppat ett par lackkilklacks-peeptoes (oj vilket långt egenkomponerat ord det blev ;D) De var snygga, cleana och SKÖNA, t.o.m ;) Tyvärr känner jag mig inte lika upprymd som jag brukar över shopping nuförtiden... insett att det ofta fyller något slags tomhål för mig oftast. Men det är klart, den som inga skor har, han får gå barfota - och det blir förbannat kallt! ;) Nu är det ju inte peeptoe-säsong än, förvisso, men det kanske blir det snabbare än man tror... HÖHÖHÖ!

Även varit en runda på el Systemo och inhandlat nödvändigheter i form av ÖL. I could actually have one NOW.

Hade jag inte haft barnen och jag inte skulle upp tidigt imorgon och köra så skulle jag LÄTT lurat med någon ut och slagit klackarna i taket, just because I need it! Tänka på något annat, om bara så för några timmar.

Nu har jag mobil igen så sms:a gärna era nummer PLIIIS. Tyvärr måste vi lämna tillbaks våra jobbmobiler igen senast, säkert nån fkn besparingsåtgärd... I will miss it! Fast nu har jag ju en egen igen, så ingen panik.

Daniel är hemma en sväng idag, han drog annars iväg i lördags för vi har varit i stort behov av SPACE.... Vet inte hur länge han kommer "bo" hos S, men det märks... alltså vi är inte ovänner, men det är som det är här.

Nu ska jag gå och pussa på mina barn och slänga in en maskin tvätt. Vafaaaan ska man göra med sitt liv egentligen? Hehehe... 17:19 och jag är RASTLÖS!!!!!!!!

bättre

Godmorgon! :)

Har sovit max 2 timmar inatt. Gick ändå upp för jag kände mig så pigg när jag vaknade för en stund sen, och gav nästintill upp ett glädjetjut för att jag mår en MILJON ggr bättre än igår :D
Nu står perkolatorn och äggkokaren och ger ifrån sig hemtrevliga ljud i köket.

Man skulle inte äta i direkt samband med penicillin-intag, men JO-O, efter gårdagens sprutt-i-bang-bang lärde jag mig en läxa! Eller min numera sargade röv. Så har tagit Äkta Vanilj Yoghurt Choklad med den nyss (och nix, den var tyvärr inte lika god som den lät...)

Ååååh vad nice, tänk om man snart blir levande igen så man kan träffa folk och gå utomhus, dra iväg nånstans.... aaaah....

Nu ska jag gå och käka äggmackor, dricka X antal koppar kaffe... lösa korsord à la pensio och glo på Rock of love BUS.

See ya!

desperado

Alltså jag är desperat, orkar inte må såhär! Har inte gjort något annat än att grina pga smärta senaste dygnen... råkade kläcka ur mig "joo men det är nog tack och lov LITE bättre idag, även fast jag fortfarande har jävligt ont..." jo för SÅ ska man ju alltid säga!

Ungefär efter det började ÖRONEN värka värre än nånsin.

Det som är "bra" med det här är att ibland efter ett gäng alvedon + ipren har jag t.o.m orkat läsa, läst ut hela två böcker... något jag längtat efter att bara ligga och göra med gott samvete hur länge som helst!

Daniel skulle åkt till Göteborg till min bästa Maddis (och Claes) och hälsat på, för att vi skulle få lite distans från varandra... men tack vare detta FUCKING SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT så blev det givetvis ingenting av det. KUK!

MEN Daniel är just nu något bättre än mig, så han är iväg och handlar middag, glass, chirre, halstabletter och annat nödvändigt... tur det, för jag hade inte fixat att gå en meter. Kanske tur i oturen.

Tänkte tröstshoppa på nätet, haha, men kom på mig själv med att tänka att jag vill fan inte ha nånting... behöver ingenting... vill bara bli FRISK igen! Påminn mig om det senare, gals ;)

Om jag orkar tänkte jag glo på Vicky Cristina Barcelona sen...

<3 på er.

halsfluss

Vaknade och var DÖENDE, kan inte säga att det är värre eller sämre än igår, men lika ILLA.

Ringde vårdcentralen så vi har varit där, kraftig halsfluss. Har fan aldrig haft såhär ont i hela mitt liv. Igår morse var L + L + G här på besök, efter de åkt så brakade allt lös... låg och bara skakade hela dagen på soffan, så ONT i hela kroppen och hela ansiktet värker - öronen och halsen ska vi inte ens prata om...
Har helt ärligt inte kunnat ta hand om barnen, även fast jag ätit painkillers som godisbitar. Nu har jag köpt lite mer ipren och alvedon och kombinerat, så nu kan jag för tillfället sitta upprätt i alla fall. Yeeha!

Jo för det här behövde man ju mitt upp i allt BAJS...

Förlåt.

Jag är människa, jag gör misstag ibland. Ibland riktigt jävliga sådana.

Menade aldrig att såra någon...

RSS 2.0