mascarafunderingar & annat viktigt.

Hello you folks out there!

Här sitter jag och ugglar. Snön bokstavligt talat VRÄKER ner utanför, och allting känns soft och mysigt... är lite småbakis, ni vet sådär skönt bakis att man blir helt avslappnad och mjuk i hela kroppen... och lite lagom sugen på salt och flott och läsk dårå, men det hör ju till som en liten bonus, hehe.... Jag har tack och lov inga större problem med att kliva upp på morgonen efter och fixa och dona som vanligt, hade jag blivit skitdålig varenda gång hade jag nog inte pallat festa, med tanke på barn och allt.... det får ju inte gå ut över dem heller.

Igår var jag ute med Mia & Tobbe, diverse sportfånar som gormade över hockeyn, och så Nina & co. Lugnt och skönt och var inte så överdrivet mycket folk ute. Var på Irish, sen Bishop´s och slutligen Skeppan - för att inse att stället invaderats av fjortisar. För det kan väl inte vara man själv som blivit gammal? NOOOOOWAAAAAAAY dude! ;P Råkade ha på mig ett par glashala ankelboots, så kände mig lagom indianliknande & sassy där jag SMÖG fram för att inte halka... och fick borra ner klackarna i snön liksom :) Tacka vet jag barmark! Längtar efter peeptoe- och sandalett-säsong (as you know :D)

Idag måste jag äta något annat, alltså grejen är att jag gjorde rödbetsbiffar för några dar sen. Visade sig att inte en jävel förutom jag gillade dem - och jag ÄLSKADE dem, så har ätit det sen dess... hahaha.... (och yes, pissat rött!)
Men nu är det som sagt dags att få i sig någt annat! Och mitt choklad-intag fortsätter i skrämmande hastighet. För mig tycks det ha någon motsatt effekt det där med att man äter det ofta - då blir jag nämligen ÄNNU mer sugen och får mersmak, snarare än att lessna! Weirrrrrrdo.

Sitter här och är akut shoppingsugen i övrigt! DAMN, vad frustrerande.... tänkte smälla in nåt bud på något på tradera. JAG KÖPER VAD SOM HELST, GODDAMNIT! :D Detta tycks vara ett återkommande fenomen för mig så fort jag är bakis. Hrm....... eller tja, då OCKSÅ, alltså ;)

En sak sen jag faktiskt MÅSTE ha är mascara. Ska glo efter det på en gång! Brukar slänga efter 2-3 månader för annars får jag vaglar i ögonen. Är ute efter en riktig VOLYM-mascara, så mina tunna mesiga fransar får lösögonfranseffekt... jatack! Men då är frågan VILKEN är bäst...? Vad tycker ni?`
Bäst hittills enligt mig själv är nog trots allt Hypnôse från Lancome. (orkar inte göra den där skruttgrejen över o:et :D) Skulle vilja prova l´extrème från dem också, men å andra sidan känns det onödigt att köpa en dyrare i fullsize, eftersom den som sagt hamnar i soporna ganska snabbt hos mig.

Nu måste jag röra på mig innan min röv blir en enda stor cellulit av stillasittande! HEJDÅ :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0