Gummistövlar och Too Faced-upptäckt.

Ett uttryck jag verkligen avskyr för det är så äckelklämkäckt och hurtigt är "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"... Idag var första gången i mitt LIV som jag faktiskt följde det hursomhelst! :D Gick ner i källaren och rotade fram mina gummistövlar. Och första gången på flera månader jag gick utanför dörren i snöblaskslasket och kom hem igen med torra och varma fötter! Hallelujah moment nästan.

I´m in love!

Objektet jag hyser starka känslor för just nu är TOO FACED LIP INJECTION EXTREME! Hade ingen aning att Too Faced fanns i SÖNDSVALL. Döm om min förvåning när jag hittade både det och Glamourflage (som jag varit nyf på att testa i en sisådär hundra år!) på Pashion. Yeehaa. Nu köpte jag förvisso inte underverket, men testade. Och ojojoj! Med stor säkerhet beroendeframkallande! Ugglade in på tradera där jag hittade det för köp nu 149 spänn jämfört med över 300 spänn i affären. Bargain!
image17

Skulle egentligen inte handlat nåt alls idag, men följde med Lillan och på Vero Moda var det en svart, varm OCH snygg vinterjacka (trodde inte sådana fanns nämligen!) och sug på den här då... PÅ REAPRIS för 299 pix :D Det är varken roligt eller lätt att köpa varma vinterjackor. Det här låter väl helt stört, men jag ÄGER inte ens en vinterjacka och bor i fkn NORRLAND!? om vintrarna knallar jag glatt (nåja...) runt i mina höst/vårjackor... och fryser halvt ihjäl emellanåt... (jo förresten, jag äger en, men den är hundra år gammal och skabbig och dessutom trasig. Nu åker den i soporna! Hejdå!) Ska smälla upp bildbevis asap...

Sen gled vi in på H&M och jag köpte mascara (maybelline XXL, blir pisk om den suxx!) och så svart flytande glitter-eyeliner för 39:50. Don´t you just LOOOOVE H&M? I DO!

Nu är jag ledig nästan en vecka och det finns inte ord för hur skönt det ska bli/är! Kört bil konstant sen 7 i morse så känner mig skröplig som en 92-åring nu. Nu byts datastolen ut mot soffan kan jag lova!
Imorgon kommer Majja och det blir BÄST!:D

BAJBAJ! :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad fasen är Too Faced??

2008-01-08 @ 23:05:52
URL: http://mommy666.blogg.se
Postat av: tessa

Ett halv-hypat sminkmärke, du vet... sånt där med löjligt coola förpackningar och namn och sånt som jag alltid lyckas bli kär i ;)

2008-01-08 @ 23:08:33
Postat av: Elli

Too Faced har ju en hel del roliga grejer.. ;D
Dont get me fkn started, mään! ;)
Gummistövlar är coolt det föresten!
MEN ; Blasket får gärna försvinna NU, tack.
Puss, söto!

2008-01-08 @ 23:48:04
URL: http://lilla-ego.blogs.se
Postat av: Lisa

Lip injection extreme lät ju hel galet! hahah läppstift?

2008-01-09 @ 09:04:39
URL: http://mommy666.blogg.se
Postat av: Anonym

*getting Elli-bejbi started* ;)
Gummistövar är lite coolt faktiskt. Och ännu mer praktiskt :D
Alltså lip extreme var som superplumping gloss, inte läppstift :)
PUSS!

2008-01-13 @ 14:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0