undrar om detta går?

Märkligt, men kan inte gå in på min blogg? Var ju tvungen att testa om det går att skriva något bara för det ;)

Något fysiskt seg efter att hållt igång hela helgen. Vi sov över hos B & E för enkelhetens skull inatt. När barnen är med vill man inte gärna väcka upp dem sent liksom. Men vi stack hem ganska tidigt i förmiddags, så skönt ändå för man måste få vara HEMMA och bara sega också när man är ledig helg. Annars känns det ju inte som att man har haft helg ALLS... I fredags var också kul, men fick äta upp det hela dagen igår - var helt yr och matt hela jag! Gaah...

Har precis gjort knäck med Adrian. Även kålpudding, sjukt gott! Med kokt potatis, lingon och god sallad... MUMMA! Stekte allting i chiliolja, för att få lite mer krut i skiten. Blev BRA, just like I predicted! Fast ok. Mammas kålpudding är extremt hard to beat! Men hon har ju gjort det fler gånger så det är fusk på hög nivå ;)

Måste verkligen gå in och tvätta håret snart, för det var akut redan i FREDAGS.... ;D *äckel* Har verkligen inte orkat och inte heller HUNNIT. Ja vaddårå, tar ju hundra år att torka och sugen på att gå utomhus med blött hår och minus ELVA grader ute? Japp, det ÄR så kallt nu. Indeed. Varit världens finaste dag idag, sådär kritvitt ute, gnistrar som miljoner diamanter i snön. Helt vit och ren som snö SKA vara. Skinande sol och så vackert att man blir helt andlös. Love it!

(fast fråga mig igen i mars så får vi se hur jag känner då inför snö, hehe)

Nä, hur var det nu? HÅRET! På tal om hår, tur man inte ser ut som Amy Winehouse i skallen :)



Not so very nice.

Kommentarer
Postat av: Majja Star

Hugaligen.

2008-12-08 @ 12:56:56
URL: http://majjastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0