nattmössa

Har inte så mycket att skriva, allt är fint här... och sen är det ju märkligt att är allt bra så har man egentligen inte så mycket att skriva - det är i misär inspirationen flödas tydligen ;) Är det inte patetiskt och fjortis-emo över det då? HOHO... men "tra-la-laaaa, allt är så bra här" är ingenting jag har ork att basunera ut vanligtvis, hehe :) Skriver betydligt oftare om allt är piss och skit för då finns behovet där...

Tänkte bara flika in att i morse fick jag se en gamling i NATTMÖSSA... hahaha, alltså jag trodde det där med nattmössor var något som enbart förekom i hästens-reklamer liksom, en slags URBAN MYT med andra ord ;) Men ICKE! IT EXISTS! :D
Fråga mig inte varför jag kom på det nu, kanske är för att jag är hyfsat trött och är lite småsugen på att glida ner i sängen, helst utan mössa dock... ;)

Vad hände med min kväll då? :O Lottie var här och det var mysigt såklart :) Adrian lekte hinderbana över henne ett tag, men hon överlevde förhoppningsvis :D
Men sen var det som vanligt, klockan bara susade iväg och här sitter jag och vill vara vaken MINST fem timmar till men det går ju inte så bra när man ska upp 6. GRR! Eftersom Daniel är ute tänkte jag passa på att ha en riktig myskväll för mig själv, men som sagt, tiden flög iväg och Eddie var uppe länge...

Deklarations-breven dök upp igår, för första gången på 35 år fick jag tillbaks på skatten. Coolt! Hur gick det för er...?

Puss!


Kommentarer
Postat av: Elli

Hehe, jag kan bara se den där nattmössan från Hästens reklam nu! ;D

Och det gick bra för mig med ang. deklarationen.. får tillbaka! :)

2008-04-06 @ 00:06:52
URL: http://lilla-ego.blogs.se
Postat av: bajstanten

Hello! Jag fick som vanligt betala.. ]:( Grr!!
Haha! Skulle velat se den där nattmössan! ;) Lät ju nästan mysigt, man skulle kanske prova någongång..? Föredrar dock att sova med strumporna på. ;)
Vi lyckades få fast bogseringslinan igår förresten, och dra oss hem den sista biten.. haha, rena cirkusen! Lossnade 4 ggr på vägen & vi fick köra i 10-20 km/tim från Timrå.. }:)
Pss.. skickar du bajsbrev utan avsändare hamnar de nog bara i Umeå, men hellre att de hamnar där då.. ;) Hoppas det är bra! Kram!

2008-04-06 @ 20:19:35
Postat av: Lottie

Jag har inte fått dek. brevet ännu...
men brukar alltid få tillbaka så jag antar att det blir så i år med. :) Tack för klippning. :)

2008-04-06 @ 22:20:53
Postat av: Lottie

Jag glömde säga att jag överlevde... Dom var livliga ett tag visst... Men livliga ungar klarar jag fint... Det är griniga kinkon jag dör av. :D O några såna har jag inte mött hos dig. :)

2008-04-07 @ 12:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0